Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Eπεισόδιο αμφίβιων καταδρομέων με τουρκική ακταιωρό στην Ψέριμο - Αυξημένη επιφυλακή








Σοβατρό επεισόδιο είχαμε εχθές στα ανοικτά της Ψερίμου, το οποίο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν το Πολεμκό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό".
Συγκεκριμένα τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής πλησίασε στην περιοχή που ασκούντο μία ελληνική κανονιοφόρος και δύο ομάδες αμφίβιων καταδρομέων. Η άσκηση σταμάτησε αμέσως και ζητήθηκε από το τουρκικό σκάφος το οποίο είχε περάσει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων να αποχωρήσει άμεσα.
Αντ'αυτού το τουρκικό σκάφος άρχισε ελιγμούς ανάμεσα στα ελληνικά και τότε οι καταδρομείς που επέβαιναν σε δύο σκάφη MAGNA 960 πλησίασαν το τουρκικό σκάφος πλευρικά με ... απειλητικές διαθέσεις. 

Το λογότυπο-σύμβολο της Κυπριακής προεδρίας στην ΕΕ.Κόστισε μόνο ...300 ευρώ;


Αυτό είναι το λογότυπο που σχεδιάστηκε ως σύμβολο της προεδρίας της Κύπρου στην ΕΕ. Είναι σχεδόν πανομοιότυπο μ΄ένα από τα πολλά λογότυπα που πωλούνται απευθείας από την ιστοσελίδα γραφικών Shutterstock για λιγότερα από 300 ευρώ.Είναι αυτό που βλέπετε αριστερά.

Στο διαδίκτυο γίνεται πολύ συζήτηση για την επιλογή του συγκεκριμένου λογοτύπου ,το οποίο ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί επισήμως.Κάποιοι αναρωτιούνται αν απλά…συνέπεσε η έμπνευση των δημιουργών του,αν όντως η Κυπριακή Δημοκρατία το ΄χει ρίξει στις αιματηρές οικονομίες και οι πιο πονηροί και καχύπτοι ρωτάνε πόσο πληρώθηκε το λογότυπο των 300 ευρώ.Κακίες.  
 
ΠΗΓΗ :www.onalert.gr