Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Η σκοπιά της Γριάς: Ο θρύλος που στοιχειώνει το Κέντρο Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα (ΦΩΤΟ)

Η ιστορία πίσω από τα γεγονότα- Το φάντασμα που τρομοκρατεί τους σκοπούς- Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτόν τον »θρύλο»
Ένας εξαίρετος χημικός μου στο Λύκειο ,μας έλεγε πως »όταν κάποιος σας διηγείται ιστορίες για γυναίκες και για τον Στρατό σίγουρα θα λέει και κάποια ψέματα»! Στο πέρασμα των χρόνων κατάλαβα ότι είχε δίκιο! Η ιστορία που ακολουθεί, είναι ένας »θρύλος» που τουλάχιστον στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και τις αρχές της δεκαετίας του 1990 ήταν γνωστός σε όσους υπηρετούσαν στο μεγαλύτερο στρατόπεδο της Ελλάδας, το ΚΕΤΘ.

Αλεξάνδρεια: Σε δύο άντρες και μία γυναίκα ανήκουν οι σκελετοί που βρέθηκαν στην σαρκοφάγο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε δυο άντρες και μια γυναίκα ανήκουν οι τρεις σκελετοί της τεράστιας γρανιτένιας σαρκοφάγου που ανακαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Αλεξάνδρεια, σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις. Όπως επισημαίνει άρθρο του ειδησεογραφικού οργανισμού Ashram online, εντός της βρέθηκαν επίσης λεπτοδουλεμένα χρυσά ελάσματα, διαστάσεων 5Χ3 εκ., με απεικονίσεις που πιθανόν παραπέμπουν σε διακριτικά στρατιωτικών.

Πώς θα προφυλαχθείτε από την ακτινοβολία στο σπίτι; – Απλές οδηγίες προστασίας από κινητά και Wi-Fi

Τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχουν πολλά και προφανή οφέλη.

Όμως οι ακριβείς πιθανές βλάβες είναι ακόμα απροσδιόριστες, τα ερωτήματα είναι πολλά και δικαιολογημένα επικρατεί έντονος προβληματισμός, τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στους πολίτες
Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε κάθε είδους ακτινοβολία, φυσικής ή ανθρώπινης προέλευσης, είτε είμαστε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.

F-16: Τα χαρακτηριστικά της “Οχιάς” που αποκτά η Πολεμική Αεροπορία

Ο δρόμος για την αναβάθμιση 84 Ελληνικών μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην έκδοση V (Viper = Οχιά), άνοιξε τον Απρίλιο με απόφαση του ΚΥΣΕΑ. Το επόμενο ραντεβού για το πρόγραμμα αναβάθμισης των Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών αναμένεται τον Σεπτέμβριο

Το F-16V ή Viper (δηλαδή Οχιά) είναι η τελευταία έκδοση του F-16 Fighting Falcon, μαχητικού αεροσκάφους τέταρτης γενιάς, και ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες και λειτουργίες, έτσι ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα F-35 και F-22.