Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΣΜΟΛΕΝΣΚΥ (ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗ) ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

 Ένα ακόμη δημόσιο ακίνητο πωλήθηκε από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μέσω του προγράμματος αξιοποίησης ακινήτων του Δημοσίου και της διαδικτυακής πλατφόρμας ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealstate.gr.

Πρόκειται για το διατηρητέο ακίνητο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας, επιφάνειας 372 τ.μ. που βρίσκεται επί της οδού Σμολένσκυ 4, στο Νέο Φάληρο.

Πλειοδοτήθηκε στα 434.300 ευρώ, τίμημα, το οποίο είναι 40% ανώτερο της τιμής εκκίνησης και που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ικανοποιητικό, με δεδομένη την κατάσταση της αγοράς, αλλά και τις επιπλέον επενδύσεις που απαιτούνται για την αναστήλωση του κτιρίου.

Έκτωρ Τσιρονίκος - Οταν απο επιχειρηματίας γινεσαι δοσίλογος.







Ο Έκτωρ Τσιρονίκος (1881-1964) ήταν Έλληνας επιχειρηματίας και δοσίλογος υπουργός σε διορισμένες από τους Γερμανούς κυβερνήσεις της Ελλάδας κατά την διάρκεια της Κατοχής.
Γεννήθηκε το 1882 στην Αράχωβα Αρκαδίας. Σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική Σχολή της Γαλλίας και το 1903 εγκαταστάθηκε στο Ροστόβ της Ρωσίας, όπου ασχολήθηκε με διάφορες επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία, ο Τσιρονίκος διετέλεσε πρόξενος της Αγγλίας και πρόεδρος της εκεί ελληνικής κοινότητας.

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΝΑ ΚΛΑIΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ :

1) ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ AURORA
2) ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ SANDY HOOK
3) ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ