Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Προσοχή! Επανεμφανίστηκαν τα «φίδια» στη Μακεδονία! Το «Ουράνιο Τόξο» των απογόνων των Κομιτατζήδων ζητάει αναγνώριση «εθνικής μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα!

Το πολιτικό κόμμα με έδρα την Φλώρινα, που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων και βουλγαρόριζων στη βόρεια Ελλάδα, (και δραστηριοποιειται κυρίως στην Φλώρινα και την  Έδεσσα) χαρακτηρίζει μέσω ανακοίνωσης του, ως «ημιτελή» την υπογραφείσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ μέχρι την «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» στη χώρα μας

Μυστήριο εύρημα: Τι βρέθηκε στον Παρθενώνα

Για το μαρμάρινο γλυπτό ενός κυνηγετικού σκυλιού, που βρέθηκε νοτίως του Παρθενώνα, μέσα στο στρώμα της αρχαίας καταστροφής, σχεδόν ακέραιο σε φυσικό μέγεθος, ενημερώνει στη σχετική ανακοίνωσή του το Μουσείο Ακρόπολης:
«Το ζώο βρίσκεται σε ακραία ένταση έτοιμο για το άλμα της επίθεσης, καθώς όπως φαίνεται έχει εντοπίσει τα ίχνη του θηράματός του.

Η απάτη Σώρρα και οι ευθύνες κυβέρνησης και Δικαιοσύνης

Τα τελευταία επτά χρόνια, που η Ελλάδα ταλαιπωρείται από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, έχουν εμφανιστεί διάφοροι «σωτήρες» που προσφέρουν μαγικές λύσεις, οι οποίες υποτίθεται ότι θα μας βγάλουν από τη λιτότητα και θα σβήσουν το δημόσιο χρέος.
Ωστόσο, καμία δεν φτάνει την περίπτωση Αρτέμη Σώρρα, με τα υποτιθέμενα 600 δισ. δολάρια, τα οποία προτίθεται να δωρίσει σε Ελλάδα και Κύπρο για να γλιτώσουν από το χρέος τους.

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ: Το χειρότερα κρυμμένο στρατιωτικό μυστικό στον κόσμο

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ είναι το χειρότερα κρυμμένο στρατιωτικό μυστικό στις διεθνείς σχέσεις. Από τη δεκαετία του 1970, το Ισραήλ διατηρεί την πυρηνική αποτροπή προκειμένου να διατηρήσει μια ευνοϊκή ισορροπία ισχύος με τους γείτονές του. Εκτός από κάποιες ανησυχητικές στιγμές κατά τη διάρκεια του πολέμου Yom Kippur, η Ισραηλινή κυβέρνηση δεν έχει εξετάσει ποτέ σοβαρά τη χρήση αυτού του όπλου.
Πιθανολογείται ότι το Ισραήλ απέκτησε το πρώτο πυρηνικό όπλο του το Δεκέμβρη 1966, το μυστικό αυτό διέρρευσε τον Οκτώβρη του 1985 από τον Mordechai Vanunu. Το Ισραήλ έχει ως πάγια πολιτική του να αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το αν έχει πυρηνικά όπλα.

Άσκηση κατάληψης βραχονησίδων τύπου Ιμίων πραγματοποίησε η τουρκική Ακτοφυλακή στο Α. Αιγαίο


Σε μια άσκηση κατάληψης ή ανακατάληψης όπως την ονομάζουν προχώρησαν οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής Ακτοφυλακής μαζί με ειδικές δυνάμεις της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής στο Αιγαίο.

Το αινιγματικό εκτόπλασμα του Bien Boa

Η Γαλλίδα Eva Carriere ήταν ένα διάσημο μέντιουμ, που είχε συνεργαστεί στενά με τον Νομπελίστα ιατρό, πρωτοπόρο πνευματιστή και σχολαστικό ερευνητή των μεταφυσικών φαινομένων, Charles Richet.
Η Eva ζούσε μαζί με τον Στρατηγό Elie Noel και τη σύζυγό του στο σπίτι τους, τη Villa Carmen, στην Αλγερία. Ισχυριζόταν ότι απέκτησε ιδιότητες μέντιουμ μετά τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της, Maurice Noel.