Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Μυστικός Λυκαβηττός


 

Ανέκαθεν υπήρχαν μύθοι για την ύπαρξη υπόγειων περασμάτων και στοών κάτω από την Αθήνα. Οι αποδείξεις ήταν και είναι ακόμη πενιχρές. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Μήπως τελικά υπάρχει επίσημη απόδειξη για την ύπαρξη αυτών των διαδρομών;

Η πιο θρυλική τέτοια διαδρομή αποτελεί το πέρασμα από …την Αθήνα (γενικά)  προς την Πεντέλη (σπηλιά Νταβέλη). Έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα και βιβλία για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ποτέ κανείς δεν έχει αποδείξει την ύπαρξη μία τέτοιας υπόγειας επικοινωνίας…

“Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ” ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Μια ανάλυση βασισμένη στις γραφές







“Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ” ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Μια ανάλυση βασισμένη στις γραφές 
 για την ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ


Τα πρόσφατα γεγονότα στη Μέση Ανατολή έχουν εστιάσει την προσοχή των ερευνητών στην πολιτική και προφητική σημασία της κατοχής της αρχαίας πρωτεύουσας – η  Ιερουσαλήμ - από το Ισραήλ. Για πρώτη φορά, μετά το 70 μ.Χ., το  Ισραήλ κατέχει πλήρως την Ιερουσαλήμ και τις γύρω περιοχές.
Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι φυσικό να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην προφητεία που είναι καταγραμμένη στο Λουκά 21:24 η οποία αναφέρει το εξής: "και θα πέσουν από την κόψη του σπαθιού και θα οδηγηθούν αιχμάλωτοι σε όλα τα έθνη και η Ιερουσαλήμ θα καταπατείται από τα Έθνη, μέχρι να συμπληρωθούν οι προσδιορισμένοι Καιροί των Εθνών[1]. 

Οι Τούρκοι βύθισαν ένα ολόκληρο Airbus στα νερά του Αιγαίου - ΒΙΝΤΕΟ

 

 Ένα τεράστιο αεροσκάφος τύπου Airbus αποφάσισαν να βυθίσουν οι Τούρκοι στα νερά του Αιγαίου έξω από το Κουσάντασι με έναν και μόνο σκοπό.

Οι Τούρκοι αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να ενισχύσουν τον καταδυτικό τουρισμό στην περιοχή και έτσι έξω από το Κουσάντασι με μία γιγάντια επιχείρηση βύθισαν ένα αεροσκάφος Airbus.

ΛΥΣΣΩΔΗΣ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΜΉΝΟΥΣ 300 ΓΥΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΤΟ 1939 ΣΤΗ ΘΗΒΑ