Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ Ελληνική σημαία 375 τμ ζωγράφισαν κάτοικοι στην Κάλυμνο!

Μια γιγαντιαία Ελληνική σημαία 375 τμ (15Χ25) ,ζωγράφισαν την Μεγάλη Δευτέρα κάτοικοι της Καλύμνου στα βόρεια υψώματα του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το kalymnos-news.gr, στην Πόθια, στο Μαυροβούνι, ακριβώς κάτω από το εκκλησάκι της Ανάστασης και του Σταυρού κάτοικοι του νησιού αποφάσισαν να αντικαταστήσουν μια παλιά μικρή σημαία που είχε φθαρεί.

Θρίλερ με εναέρια κατασκοπεία στην Ανδραβίδα!

«Ύποπτη πτήση» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο από ελικόπτερο τύπου Eurocopter AS350 Écureuil., πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των επιβαινόντων.
Συγκεκριμένα το ελικόπτερο, νοικιασμένο από Αλβανό υπήκοο, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Τι είναι το σχέδιο «Kalamata» της Apple;

Η Apple επεξεργάζεται ένα σχέδιο που αναμένεται ν’ αλλάξει το σκηνικό στον χώρο της τεχνολογίας. Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο κοπερτίνο της Καλιφόρνια, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το σχέδιο με την κωδική ονομασία «Kalamata».
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει τα δικά της chips για τις συσκευές Mac, με σκοπό να έχει τερματίσει τη συνεργασία με την Intel έως και το 2020. Μάλιστα, λέγεται ότι η Apple στοχεύει να κατασκευάζει με παρόμοιο τρόπο όλες τις ηλεκτρονικές της