Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πράσινο φως από το σύνολο των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών για επίθεση κατά της Β.Κορέας – Ποια είναι τα σχέδια επίθεσης- Νέα πυρηνική απειλή Τραμπ!

Πυρηνικός τρόμος κατακλύζει τον κόσμο. Πριν λίγο το αμερικανικό δίκτυο NBC δημοσιοποίησε την τελική αξιολόγηση για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βόρειας Κορέας. Η έκθεση που αποτελεί το τελικό συμπέρασμα όλων των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών  CIA, DIA NSA κτλ δείχνει ότι έρχεται πόλεμος στην Κορεατική, πυρηνικός. Στην ουσία πρόκειται για μια επανάληψη του σχεδίου επίθεσης κατά Ιράκ, Καντάφι κτλ δικαιολογώντας  την όποια επίθεση των ΗΠΑ.

Το μυστικό σχέδιο του Ερντογάν για να αποκτήσει ατομική βόμβα!

Αποκαλύψεις από το εξόριστο Τούρκο δημοσιογράφο και συγγραφέα, Αμντουλάχ Μποζκούρτ - Η Τουρκία επιχειρεί να επεκτείνει το οπλοστάσιό της - Ο Μποζκούρτ τονίζει πως οι πρόσφατες συναντήσεις με Ρωσία και την Ιαπωνία, σηματοδοτούν μια απομάκρυνση από το ΝΑΤΟ
Την ώρα που οι εκατέρωθεν απειλές μεταξύ Βορείου Κορέας και ΗΠΑ συνεχίζονται, ο Αμπτνουλάχ Μποζκούρτ προχωρά σε αποκαλύψεις για σχέδιο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αποκτήσει μια ατομική βόμβα.
Όπως τονίζει ο εξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος και συγγραφέας, ο θρησκευτικός σύμβουλος του Ερντογάν, Hayrettin Karaman, όχι μόνο δεν αποτρέπει τον Πρόεδρο της Τουρκίας να αποφύγει μια τέτοια είδους αγορά, αλλά την επικροτεί κιόλας. Η γνώμη του συγκεκριμένου κληρικού φαίνεται ότι είναι σημαντική για τον Ερντογάν και τον συμβουλεύεται συχνά για πολιτικά θέματα.

Δείτε τι κάνουν ΑΥΤΑ τα σακουλάκια από διάφορες συσκευασίες… Μην τα πετάτε!

Τα σακουλάκια με γέλη (τζελ) πυριτίου τα συναντάμε συχνά μέσα σε κουτιά παπουτσιών, ή σε άλλες συσκευασίες και συνήθως καταλήγουν στα σκουπίδια, μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι είναι εντελώς άχρηστα, ή ακόμα πως είναι τοξικά και επικίνδυνα για την υγεία μας.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως δηλητήριο μέσα σε αυτά τα σακουλάκια. Είναι γεμάτα με μια ουσία που ονομάζεται διοξείδιο του πυριτίου, η οποία σαφώς και δεν πρέπει να καταναλωθεί από άνθρωπο, αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για πολλές εφαρμογές μέσα και έξω από το σπίτι. Πρόκειται για μη τοξικό αδρανές αποξηραντικό, που θα απορροφήσει την υγρασία και θα “στεγνώσει” τα πάντα γύρω του.

Οκτώ άγνωστες πληροφορίες για τη ζωή και το θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου

Από την διατήρηση του σώματός του σε μέλι, ως τη σχέση του με τη Ρωξάνη, την επιμονή του να διατηρήσει στοιχεία του περσικού πολιτισμού που κατέκτησε και το μυστήριο γύρω από το θάνατό του.
Από την αγάπη του για τη διανόηση και την επαφή του με φιλοσόφους της εποχής, ως το εξαίρετο στρατιωτικό πνεύμα, την αγαπημένη του Ρωξάνη και τα ερωτηματικά γύρω από το θάνατό του, τα ιστορικά στοιχεία που μπλέκονται με το μύθο γύρω από τον πιο διάσημο στρατηλάτη όλων των εποχών.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΚΑΒΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΑΘΑΝ…ΣΟΚ!

Κυριολεκτικά δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Τούρκοι όταν αντίκρισαν τα πρώτα σκηνώματα ενός βυζαντινού ελληνορθόδοξου νεκροταφείου, που αναδύθηκε τελείως αναπάντεχα σε ένα από τους ποιο κεντρικούς δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

H Google θα αμολήσει 20 εκατομμύρια μολυσμένα κουνούπια!

Ναι καλά διαβάσατε: Η Verily, η "αδελφή" επιστημονική εταιρεία της Google, σκοπεύει να απελευθερώσει 20 εκατομμύρια κουνούπια στο Φρέσνο, στην Καλιφόρνια, τα οποία έχουν μολυνθεί με βακτήρια που τα αναγκάζει να είναι στείρα.
Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια προγράμματα, αυτά τα κουνούπια δεν είναι γενετικά τροποποιημένα, απλά είναι...
μολυσμένα!
Θα μπορούσε να είναι η πλοκή μιας μετα-αποκαλυπτικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας: 
μια τεχνολογική επιχείρηση πρόκειται να απελευθερώσει 20 εκατομμύρια κουνούπια γεμάτα βακτήρια στην καρδιά της Καλιφόρνιας. Όμως, οι εμπειρογνώμονες που ηγούνται της προσπάθειας λένε ότι θα μπορούσε τελικά να προσφέρει έναν τρόπο να εξολοθρεύσουν το «πιο θανατηφόρο ζώο στον κόσμο», αποτρέποντας τις ασθένειες των κουνουπιών και τελικά σώζοντας ζωές.

Κόντρα ΗΠΑ-Κούβας μετά από μυστήρια συμπτώματα στην αμερικανική πρεσβεία στην Αβάνα

Μια διπλωματική κόντρα με μυστηριώδη αιτία ξέσπασε ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και την Αβάνα.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κατήγγειλε ότι αρκετοί εργαζόμενοι στην αμερικανική πρεσβεία στην Αβάνα εμφάνισαν διάφορα περίεργα «συμπτώματα» και κάλεσε δύο Κουβανούς διπλωμάτες που υπηρετούσαν στην πρεσβεία της χώρας τους στην Ουάσιγκτον να εγκαταλείψουν την αμερικανική επικράτεια.
Τι ακριβώς συνέβη δεν έχει διευκρινιστεί, πάντως η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νάουερτ, σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι στην αμερικανική πρεσβεία ανέφεραν διάφορα «περιστατικά», χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Χορτοφάγοι κατά της Τράπεζας της Αγγλίας για τα... χαρτονομίσματα

Η Τράπεζα της Αγγλίας (BOE) ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο παραγωγής των νέων πλαστικών τραπεζογραμματίων παρά τις ανησυχίες κάποιων χορτοφάγων και θρησκευτικών ομάδων για ίχνη από ζωικό λίπος στη σύστασή τους.
Η Τράπεζα της Αγγλίας δήλωσε ότι η μόνη εναλλακτική λύση για τα τραπεζογραμμάτια από πολυμερές είναι να χρησιμοποιήσει πιο ακριβά χημικά από φοινικέλαιο και ότι οι προμηθευτές της δεν μπορούν να δεσμευθούν πως θα χρησιμοποιούν μόνο φοινικέλαιο που παράγεται με τον πλέον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Αμερικανικό αντιτορπιλικό αμφισβητεί τις εδαφικές αξιώσεις της Κίνας στη Νότια Σινική Θάλασσα

Εντός της ζώνης των 12 ναυτικών μιλίων ενός τεχνητού νησιού που κατασκεύασε η Κίνα στη Νότια Σινική Θάλασσα έπλευσε ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως ευθεία αμφισβήτηση των διεκδικήσεων του Πεκίνου στη διαφιλονικούμενη περιοχή.
Αναλυτές εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή δεν αποκλείεται να περιπλέξει τις προσπάθειες της κυβέρνησης Τραμπ να συγκροτήσει ένα ενιαίο μέτωπο με την Κίνα απέναντι στις πυρηνικές και πυραυλικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας.
Αμερικανοί αξιωματούχοι αποκάλυψαν στο πρακτορείο Reuters ότι το αντιτορπιλικό USS John S. McCain έπλευσε κοντά στην ατόλη Mischief Reef στις νήσους Spratly που διεκδικούν η Κίνα και άλλες χώρες της περιοχής.

Παράξενες "δίνες" στον ουρανό της Φινλανδίας (ΦΩΤΟ)

Μία... συννεφοδίνη έκανε την εμφάνιση της πάνω από το Ελσίνκι το πρωί της Τετάρτης και φυσικά συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των κατοίκων. Πολλοί έσπευσαν να απαθανατίσουν με κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές το σύννεφο, ενώ στα σόσιαλ μίντια προσπαθούσαν να εξηγήσουν την αιτία.

Ντοκουμέντο: Η ναυμαχία που δεν έγινε στην Κύπρο

Στα άκρως απόρρητα πολεμικά ημερολόγια του υποβρυχίου «Γλαύκος» περιγράφεται με δραματικό τρόπο η επιθυμία των ναυτικών δυνάμεων να πολεμήσουν και η έλλειψη βούλησης της χούντας του Ιωαννίδη, η οποία κατέρρευσε λίγο αργότερα, παραδίδοντας ένα κομμάτι του Ελληνισμού στην Τουρκία

Μια κυπριακή παροιμία λέει: «Το “αν” το φυτέψανε και δεν φύτρωσε». Το καλοκαίρι του 1974 ο Ελληνισμός υπέστη μια ήττα. Πολιτική, στρατιωτική και ψυχολογική. Από τότε και για 43 χρόνια δημιουργήθηκαν πολλά «αν», στα οποία κανείς δεν θα μπορέσει να δώσει ποτέ απαντήσεις.

Αν η χούντα δεν είχε αποσύρει την ελληνική μεραρχία;
Αν ο Μακάριος δεν είχε συγκρουστεί με τη χούντα;
Αν δεν γινόταν το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου; 

Μυστηριώδες αντικείμενο «έσπασε» ένα από τα δαχτυλίδια του Κρόνου

Πρόσφατα, αστρονόμοι της NASA χρησιμοποιώντας το διαστημικό σκάφος Cassini εντόπισαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε ένα από τα δαχτυλίδια του Κρόνου.
Ερευνητές πιστεύουν ότι η διακοπή προκλήθηκε από άγνωστο αντικείμενο ενσωματωμένο εντός του δακτυλίου που αλληλεπιδρά με άλλα αντικείμενα λόγω της επιρροής και της βαρυτικής έλξης του Κρόνου.

Βρέθηκαν εξωπλανήτες που μπορεί να έχουν ζωή

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Φάμπο Φενγκ του βρετανικού Πανεπιστημίου του Χέρτφορντσάιρ, εκτιμούν ότι καθένας από τους δύο εξωπλανήτες είναι μια υπερ-Γη, δηλαδή έχει μάζα μεγαλύτερη της Γης, και βρίσκεται οριακά εντός της φιλόξενης ζώνης του μητρικού άστρου του.

Σχέδιο επίθεσης με τέσσερις πυραύλους κατά των Αμερικανών – Πυρηνικός τρόμος από τον Κιμ!

Εντολή Κιμ για άμεσο σχέδιο επίθεσης κατά της Νήσου Γκουάμ - Στο στόχαστρο τα βομβαρδιστικά αεροπλάνα των Αμερικανών - Έδωσε μέχρι και την πορεία των πυραύλων στρατηγός της Βόρειας Κορέας - Σε επιφυλακή οι δυνάμεις ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας
Η νήσος Γκούαμ και τα στρατηγικά βομβαρδιστικά των ΗΠΑ έχουν μπει στο στόχαστρο του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας που τραβάει το σχοινί με άμεσες απειλές.
Η Βόρεια Κορέα θα έχει εκπονήσει έως τα μέσα του μήνα Αυγούστου ένα σχέδιο για την εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς εναντίον της νήσου Γκουάμ, επικράτειας των Ηνωμένων Πολιτειών στον Ειρηνικό, και θα το παρουσιάσει στον ηγέτη της Κιμ Γιόνγκ Ουν ώστε να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει περαιτέρω, είπε το επίσημο πρακτορείο της χώρας, KCNA, χθες.