Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΊΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ




ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ
 http://www.athensjukebox.com Στις 20:00
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ 15 Christos Kastamonitis Christos Snow
ΘΕΜΑ
1. Ρωσία και Τουρκία
2. Προφητείες

Μια εκπομπή αποκαλύψη

Σοκ στη Γαλλία: Ύποπτοι για τρομοκρατία 58 εργαζόμενοι του αεροδρομίου “Σαρλ ντε Γκωλ” στο Παρίσι!

 


Αποκαλυπτικά στοιχεία προέκυψαν από τις έρευνες στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γαλλίας.
- 58 άτομα είναι στη λίστα “S” της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
- Εργαζόμενος στο catering της Air France προσπαθούσε να προσυλητίσει άτομα του αεροδρομίου.

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική στο αεροδρόμιο του Παρισιού “Σαρλ ντε Γκωλ”.
Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν οι αρχές αναζητούσαν τον “εγκέφαλο” της πολύνεκρης επίθεσης στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου, τον Αμπαούντ, ο οποίος φέρεται να σχεδίαζε “χτύπημα” και στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του MEGA, Μαρία Δεναξά, υπάρχουν 58 εργαζόμενοι στο “Σαρλ ντε Γκωλ” που είναι ύποπτοι για τρομοκρατία και βρίσκονται στην κατηγορία “S” της Αντιτρομοκρατικής. Αμέσως τους κατασχέθηκαν οι κάρτες εισόδους στις πίστες του αεροδρομίου.

ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ



Μεγάλη αγωνία έχει αρχίσει και επικρατεί στην Άγκυρα σχετικά με τα ενεργειακά αποθέματα της Τουρκίας, καθώς οι αναφορές κάνουν λόγο για δυο το πολύ εβδομάδων αντοχή και μετά, το απόλυτο σκοτάδι για όλη την χώρα.

Σύμφωνα με εκτενή αναφορά του τουρκικού Ινστιτούτου Αζερικής Στρατηγικής, (Hazar Strateji Enstitüsü), η Τουρκία μπορεί να αντέξει μόνο δυο εβδομάδες στην περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού με φυσικό αέριο, καθώς ήδη παρουσιάζονται μεγάλα ενεργειακά προβλήματα.