Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Στην Υπάτη οφείλει τον έναν τίτλο του ο σημερινος Βασιλιάς της Ισπανίας

Το κάστρο που βρίσκεται στην ιστορική Υπάτη,πού ήταν πρωτεύουσα του λαού των Αινιάνων και έχει καταγραφεί ως κέντρο μαγείας, έζησε όλες τις ταραγμένες περιόδους της ιστορίας πολιορκήθηκε πολλές φορές, αλλά αποδείχθηκε πολύ ανθεκτικό λόγω της καλής οχύρωσής του. 
Η περιοχή αναφερόταν εκκλησιαστικά με το όνομα «Νέαι Πάτραι». Έτσι για αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης ο Μητροπολίτης Πατρών λεγόταν «Παλαιών Πατρών»
"Ένα ιστορικό παράδοξο που σχετίζεται με την ονομασία«Νέαι Πάτραι» είναι ότι ο σημερινός βασιλιάς της Ισπανίας αποκαλείται μεταξύ των άλλων ως “Duque de Neopatria”, δηλαδή «Δουξ Νέων Πατρών». Ο τίτλος προέκυψε από τον Πέτρο Δ’ Αραγκόν της Ισπανίας, ο οποίος υπήρξε Δούκας Νέων Πατρών, δηλαδή Δούκας της σημερινής Υπάτης. Τίτλος που διατηρήθηκε από τους διαδόχους του!"

«Αστάνα -Πως Εβραίοι και Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους»

Για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει και έχουν «πέσει» τόσα πολλά χρήματα για την δημιουργία της πόλης Αστάνα {ή Σατανα} στο Καζακστάν, πόλη-κέντρο της παγκόσμιας θρησκείας, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία και να ψάξουμε την σχέση της με το παρελθόν και το μέλλον.

Αποκάλυψη! Η 105χρονη γραμματέας του αρχι-Ναζί Γκέμπελς σπάει τη σιωπή της

Η Pomsel (Πόμσελ)  γραμματέας του Goebells (Γκέμπελς) μίλησε στην Guardian μιλά για τη ζωή της στο γραφείο, με αφορμή την αφήγηση της στο ντοκιμαντέρ ''A German Life''. Όπως αποκαλύπτει η Pomsel σπάνια έβλεπαν τον Γκέμπελς στο γραφείο του. Η ηλικιωμένη πλέον Πόμσελ στα 105 της χρόνια θυμάται τον Γκέμπελς ως μια συμπαθητική πατρική φιγούρα. Όπως είπε:

«Δεν τον βλέπαμε πολύ μέχρι να φύγει απ’ το γραφείο, όταν και ερχόταν να μας μιλήσει, να ακούσει τις ερωτήσεις μας και να μάθει ποιοι τον είχαν καλέσει. Μερικές φορές έρχονταν τα παιδιά του για επίσκεψη και ήταν πολύ ενθουσιασμένα που έβλεπαν τον πατερούλη τους στη δουλειά. Ήταν πολύ ευγενικά και καθώς πρέπει και μας χαιρετούσαν με χειραψία.»