Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ Anonymous: 5 στόχους θα χτυπήσουν αύριο σε όλο τον κόσμο οι τζιχαντιστές!






Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν ότι επίκεινται τρομοκρατικά χτυπήματα αύριο από τους τζιχαντιστές εξέδωσε η ομάδα χάκερ των Anonymous.
Ειδικότερα, επικαλούμενοι στοιχεία που έχουν συλλέξει από το ISIS λίγες μέρες μετά τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι τόνισαν ότι οι χώρες που αποτελούν άμεσους στόχους των τζιχαντιστών είναι οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, η Ιταλία, ο Λίβανος ενώ αναφέρουν εκ νέου το Παρίσι.
Προχώρησαν μάλιστα περισσότερο ενημερώνοντας ότι η πρώτη περιοχή που θα χτυπηθεί θα είναι η Ατλάντα των ΗΠΑ γι' αυτό και έχουν ενημερώσει το FBI.
ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr

Αρχαίος ελληνικός πάπυρος με την Καινή Διαθήκη θα πωλούνταν στο eBay (φωτο)



Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Τζέφρι Σμιθ, ακαδημαϊκός που μελετά τον πρώιμο Χριστιανισμό από το Πανεπιστήμιο του Τέξας παρατήρησε κάτι ίσως παράξενο. Μία καταχώρηση στο eBay για έναν αρχαίο Ελληνικό πάπυρο με αποσπάσματα από το Ευαγγέλιο του Ιωάννη. Η τιμή εκκίνησης ήταν μόλις 99 ευρώ.
«Σκέφτηκα ότι αυτό δεν είναι κάτι που επιτρέπεται να πουλήσεις στο eBay», είπε στους New York Times ο δρ Σμιθ. «Απλά θα εξαφανιστεί σε μία ιδιωτική συλλογή», συνέχισε. Ο ίδιος ήταν εκείνος που επικοινώνησε με το κάτοχο του αρχαίου πάπυρου και τον παρακάλεσε να σταματήσει την διαδικτυακή δημοπρασία -πιθανότατα την πρώτη στο eBay για μία Ελληνική Καινή Διαθήκη σε πάπυρο, σχολιάζουν οι Times.

Γ.Ντάισελμπλουμ: ''Η Ελλάδα εκπλήρωσε τα προαπαιτούμενα- Προς εκταμίευση η δόση''





Στα αποτελέσματα του Euroworking Group αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε πως το Euroworking Group συμφώνησε ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη δόση από τον ESM.
Σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση του μηχανισμού, ο  ESM θα συνεδριάσει τη Δευτέρα για την εκταμίευση.
ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr

Οι ισλαμιστές ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα με χημικά όπλα στις Βρυξέλλες - Ήθελαν χιλιάδες νεκρούς




Ολόκληρο χημικό οπλοστάσιο και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών ανακαλύφθηκε πριν από λίγο σε επιδρομή της βελγικής Αστυνομίας στο Molenbeek στις Βρυξέλλες όπου και διαβιούν πολλοί μουσουλμάνοι, με τα οποία ετοίμαζαν μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα

Το οπλοστάσιο περιλάμβανε εκρηκτικά και χημικά για ένα εντυπωσιακό τρομοκρατικό χτύπημα στην "καρδιά" της ΕΕ με εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νεκρούς, για το οποίο οι βελγικές δυνάμεις ασφαλείας έθεσαν τις Βρυξέλλες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Η συντονιστική ομάδα Αναλύσεως Απειλών (OCAM),είχε προειδοποιήσει για "πολύ σοβαρή και επικείμενη απειλή"

Έχουν αναβληθεί όλα τα ποδοσφαιρικά ματς της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, όπως καοι διαλέξεις στο Free University Brussels.

Ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ έχει επίσης ακυρωθεί όπως και η συναυλία του Jonny Halliday που θα γινόταν σήμερα στο Heysel. Έχει κλείσει και το κέντρο της πόλης.

Βέλγιο: Σε κατάσταση πολιορκίας οι Βρυξέλλες! Περιμένουν επίθεση με όπλα και εκρηκτικά!




"Εμπόλεμη ζώνη" οι Βρυξέλλες - Βάσιμες υποψίες για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα
- Στο ανώτατο όριο το επίπεδο επίπεδο συναγερμού στο Βέλγιο
- Ο στρατός έχει βγει στους δρόμους, κλειστό παραμένει το μετρό!
- "Υπάρχει κίνδυνος επιθέσεων από πρόσωπα με όπλα και εκρηκτικές ύλες" λέει ο πρωθυπουργός, Σαρλ Μισέλ
- Ακυρώθηκαν συναυλίες και εκδηλώσεις, σε κατάσταση συναγερμού και το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας
- Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από τις Βρυξέλλες

Έχουν περάσει οκτώ ημέρες από την Παρασκευή και 13 που σημάδεψε την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Οι τζιχαντιστές σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι και όπως φαίνεται, στο Βέλγιο τρέμουν ένα παρόμοιο μακελειό.
Στο "κόκκινο" ο συναγερμός!