Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Νέα προκλητική Navtex από την Τουρκία -Για «έρευνες» στην Κρήτη!

Με δύο νέες άκρως προκλητικές Νavtex, που αφορούν μάλιστα σε γερμανικό ερευνητικό πλοίο, η Τουρκία απάντησε το Σάββατο στους 27 ηγέτες της Ε.Ε.
Δέσμευσε θαλάσσια ζώνη μήκους 580 χιλιομέτρων και πλάτους 25 χιλιομέτρων στις περιοχές ευθύνης Κύπρου και Ελλάδας, από τα ανοικτά της Πάφου μέχρι τα ανοικτά της Ιεράπετρας στην Κρήτη.
Με δεύτερη Navtex δεσμεύει περιοχή σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από τις νοτιοανατολικές ακτές της Κρήτης.

«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ» – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την ώρα που η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την δειλή πολιτική των προκατόχων τους σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, ένα ρωσικό σενάριο επιβεβαιώνει τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να έχει κάποιος που δεν είναι πολεμοχαρής και επιζητά τον διάλογο.
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η απόφαση στην άλλη πλευρά του Αιγαίου έχει ληφθεί και αυτή έχει να κάνει με προετοιμασία εισβολής στην χώρα μας. Δεν μένει όμως μόνο εκεί, αφού περιγράφει τον τρόπο αλλά και τις προετοιμασίες που ήδη γίνονται.
Όπως περιγράφεται, η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση όχι από θάλασσα αλλά από τον Έβρο με σκοπό τον αιφνιδιασμό. Με λίγα λόγια, όλο αυτό το σκηνικό έντασης που παρατηρείται στο Αιγαίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από παραπλάνηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΣOΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ...

Η ενασχόληση μου με τις συλλογές τεκτονικών αντικείμενων δεν είναι τωρινή ούτε και τυχαία. Πέρα από το πλέγμα των γνωστών μασονικών στοών ανα το κόσμο υπάρχουν και αυτές που ποτέ δεν θα γνωρίσουμε. Στα τόσα χρόνια έρευνας έχουν περιέλθει ονόματα στοών και Ελληνικού και Ξένου χώρου στη γνώση μου. Ονόματα όπως ΦΟΙΝΙΚΑΣ , ΑΝΑΤΟΛΗ , ΠΕΡΙΚΛΗΣ , ΣΚΕΡΝΤΕΜΠΕΗΣ και άλλες.
Πάντα γνώριζα ότι το Ελληνικό μασονικό στοιχείο είχε μεγάλη δύναμη και στην Αμερική. Στοές όπως η ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ έχουν τεράστια δύναμη. Πάντα όμως άκουγα για ένα νούμερο . 5996..