Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Δωρεάν wi-fi στα κοντέινερ!

 

 Φιέστα Χριστοδουλοπούλου στο Βοτανικό, όπου εμφανίστηκε μετά από ημέρες στον καταυλισμό - Συνολικά μεταφέρθηκαν στο χώρο 200 οικογένειες που διέμεναν σε σκηνές στο Πεδίον του Άρεως

Ανάσα δροσιάς για τους περίπου 200 τελικά μετανάστες που μεταφέρθηκαν στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Βοτανικό, αφού υπήρξαν οι οι παράπλευρες απώλειες, καθώς λίγο πριν την επιχείρηση πάνω από 250 αποχώρησαν από τις πλάγιες εισόδους του Πεδίου του Άρεως.

Τι γίνεται με τον αγωγό αερίου Ρωσίας - Τουρκίας που θα περνούσε στη νότια Ευρώπη μέσω Ελλάδας;


Οικονομικοί λόγοι αλλά και γενικότερες γεωπολιτικές εξελίξεις δείχνουν ότι ο «Turkish Stream» θα σταματήσει στην Τουρκία και δεν θα περάσει από την Ελλάδα. Θα έχει λοιπόν κι αυτός την ίδια τύχη με τον «South Stream»;


Δυσοίωνο το μέλλον του αγωγού Greek Stream -συνέχεια του Turkish Stream που θα μετέφερε ρωσικό αέριο από την Τουρκία προς την νότια και κεντρική ΕυρώπηΥπάρχουν πολλές δυσκολίες στην προώθηση του φιλόδοξου σχεδίου, που θα διοχέτευε το ρωσικό αέριο στο νότιο τμήμα της Ευρώπης, παρακάμπτοντας -την απόλυτα ελεγχόμενη από τη Δύση πλέον- Ουκρανία. Σύμφωνα με τους αναλυτές, η αξία του έργου έχει περικοπεί και υπολογίζεται πλέον ότι θα στοίχιζε γύρω στα 13,6 δισεκατομμύρια ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), και πως η Gazprom είχε βρει τη χρηματοδότηση του έργου.

ΑΥΤΑ είναι τα 3 ποτά που καθαρίζουν τα νεφρά…



Είναι, εν πολλοίς, γνωστό πως πρέπει να πίνουμε… πολύ νερό ώστε τα νεφρά να μπορούν να απομακρύνουν αποτελεσματικά τις τοξίνες και άλλα περιττά υπολείμματα μέσω των ούρων. Ωστόσο, εκτός από το νερό, υπάρχουν και άλλα ποτά που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα νεφρά σας υγιή.
1. Κρασί
Λίγο κρασί είναι ευεργετικό για τα νεφρά και προστατεύει την καρδιά σε ασθενείς που ήδη πάσχουν από νεφροπάθεια, σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Οι αναλύσεις τους έδειξαν ότι μισό έως ένα ποτήρι κρασί συσχετίζεται με 37% μικρότερο κίνδυνο χρόνιας

ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ- Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

lesvos1



Στο νησί έχουν συρρεύσει περισσότεροι από 4 χιλιάδες μετανάστες, ενώ από τη Δευτέρα… οι δυο εταιρίες που φροντίζουν για τη σίτιση των μεταναστών, απειλούν με διακοπή της, καθώς δεν έχουν πληρωθεί.
Περισσότεροι από 3.000 μετανάστες, έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ευελπιστώντας να βρουν ένα εισιτήριο, για να μπουν στα πλοία της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά.
Και ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται καθημερινά, αφού τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια προς Πειραιά, είναι όλα γεμάτα και δεν εκδίδουν εισιτήρια.
Είναι δυστυχώς στο τουριστικό κέντρο της πόλης μας στο λιμάνι στην Μυτιλήνη.
Αυτό που δεν φαίνεται στις φώτο είναι η δυσωδία που απλώνεται σε όλη την περιοχή και απολαμβάνουν οι επισκέπτες της πόλης μας .

Αιφνιδιαστική προληπτική επίθεση στους νεοναζί του Κιέβου:Προελαύνουν οι ρωσόφωνοι προς τη Μαριούπολη


Σε αιφνιδιαστική επιθετική ενέργεια κατά των ουκρανικών δυνάμεων που ακόμα κατέχουν μέρη του οδικού δικτύου που συνδέει την Μαριούπολη με το Ντονέτσκ προχώρησαν οι ρωσόφονοι.
Είχε προηγηθεί μεγάλη συγκέντρωση ουκρανικών στρατευμάτων κοντά στο Λουγκάνγκ την "συμπρωτεύουσα" της Νέας Ρωσίας. Οι Ουκρανοί είχαν συγκεντρώσει 5.000 άντρες σε 10 μηχανοκίνητα τάγματα, και μονάδες βαρέως πυροβολικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ρωσόφωνων ετοιμαζόντουσαν για γενική επίθεση και έτσι οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας αποφάσισαν να προχωρήσουν πρώτες σε επιθετική ενέργεια σφίγγοντας τον "κλοιό" ακόμα περισσότερο γύρω από την Μαριούπολη.