Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ U.F.O ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα έχουν αναφερθεί εκατοντάδες εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων στον ουρανό, όλες από απλούς καθημερινούς ανθρώπους που μοιράστηκαν μαζί μας, άλλοι ανώνυμα και άλλοι επώνυμα, τις εμπειρίες τους. Παρακάτω σας αναφέρουμε, όσο πιο συνοπτικά μπορούμε, τις σημαντικότερες.



---- ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Δυο αναφορές από μελέτη στα αρχαία Ελληνικά κείμενα μιλούν για ΑΤΙΑ.
1. Του Πλουτάρχου στους φίλους του όπου, ο Λούκουλλος παράταξε τα στρατεύματα σε θέσεις μάχης και ήταν έτοιμοι να έρθουν στα χέρια, όταν ξαφνικά χωρίς τίποτε να προαναγγείλει το φαινόμενο, ο αέρας σχίστηκε και ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα φάνηκε να πέφτει ένα μεγάλο φλεγόμενο σώμα, που σε σχήμα έμοιαζε πιθάρι και σε χρώμα με πυρωμένο ασήμι. Οι δυο παρατάξεις χωρίστηκαν φοβισμένες από το φαινόμενο αυτό.
2. Η άλλη αναφορά είναι του Διόδωρου Σικελιώτη, ο οποίος λέει. Πριν τη μάχη των Λεύκτρων έχουμε το εξής φαινόμενο. Αυτή τη χρονιά αφού οι Λακεδαιμόνιοι κράτησαν επί 500 χρόνια σχεδόν την ηγεμονία της Ελλάδας, ένα Θείο σημάδι προμήνυσε σε αυτούς την απώλεια της ηγεμονίας. Φάνηκε δηλαδή στον ουρανό επί πολλές νύχτες μια φλεγόμενη λαμπάδα που από το σχήμα της ονομάστηκε πύρινη δοκός.

Λήξη δεκαετούς περιόδου ανταλλαγής τραπεζογραμματίων δραχμών




Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 5 του Νόμου 2948/2001 και την Εγκύκλιο 472/2001 της Τράπεζας της Ελλάδος, το κοινό μπορεί να ανταλλάσσει τραπεζογραμμάτια δραχμών με ευρώ στο Κεντρικό Κατάστημα και τα δεκαεπτά υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος σε όλη την επικράτεια, μέχρι την 1η Μαρτίου 2012, που είναι η ημερομηνία λήξης της 10ετούς περιόδου ανταλλαγής.