Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Τρίτος Τύπος Τηλεπάθειας : Ψυχή με Ψυχή

Η τηλεπάθεια έχει αναγνωριστεί από τον 19ο αιώνα, όταν οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν δύο διαφορετικούς τύπους. Αυτοί περιελάμβαναν την ενστικτώδη τηλεπάθεια, η οποία βασίζεται πιο πολύ στο αίσθημα και στη νου με νου τηλεπάθεια, που είναι κυρίως βασισμένη στο νοητικό επίπεδο.
Ωστόσο, υπάρχει και ένας τρίτος τύπος τηλεπάθειας, μια ανώτερης μορφή τηλεπάθεια, σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Αιώνιας Σοφίας, και ονομάζεται ψυχή με ψυχή πνευματική τηλεπάθεια. Ενστικτώδης τηλεπάθεια
Αν έπρεπε να βάλουμε τους διαφορετικούς τύπους της τηλεπάθειας σε μια ιεραρχία, η ενστικτώδης τηλεπάθεια θα βρισκόταν κάτω κάτω. Αυτός ο τύπος τηλεπάθειας ευρέως εξέχουσα στο ζωικό βασίλειο και θεωρείται επίσης ένας φυσιολογικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μερικών αυτοχθόνων πολιτισμών.

Πνεύμα και Ψυχή. Η Διαφορά για την Οποία ΔΕΝ Μιλάει Κανείς

Στο σύμπαν υπάρχει μία αιώνια συνείδηση, πηγή άπειρης σοφίας χάρη στην οποία υφίσταται όλη η Δημιουργία και η οποία προσδίδει ενέργεια προς όλες τις κατευθύνσεις της πλάσης!
Αυτή η Συνείδηση είναι συνδεδεμένη με όλα της τα δημιουργήματα, άψυχα και έμψυχα, με τα δέντρα, τα φυτά τα ζώα αλλά και τους ανθρώπους.Η Δύναμη αυτή αν θέλετε η οποία στήνει το πέπλο της διασύνδεσης μεταξύ των πάντων που μεταφέρει ενέργεια από και προς αυτήν και που νιώθουμε την παρουσία της μόνο και μόνο επειδή μπορούμε να αντιληφθούμε το θαύμα που λέγεται ζωή, ονομάζεται και Πνεύμα.. Έχει αναφερθεί έτσι από πολλές θρησκείες αλλά και από πολλούς σοφούς ανθρώπους που με το πέρασμά τους έμειναν στην ιστορία.

Τι Δείχνει το Κάθε Ένα από τα Δάχτυλα των Χεριών για την Ενέργεια σας

Όλα στο σύμπαν είναι φτιαγμένα και από ανδρική και από γυναικεία ενέργεια. Αυτές οι 2 ενέργειες ρέουν σε όλα όσα υπάρχουν. Αυτές οι ενέργειες είναι κάπως αντίθετες μεταξύ τους. Η δυαδική φύση του σύμπαντος υπάρχει λόγω αυτών των ενεργειών.
Ημέρα και Νύχτα, Φως και Σκοτάδι, Διαστολή και Συστολή, Ζεστό και Κρύο, Σκέψη και Συναίσθημα, Τάξη και Χάος, Γιν και Γιανγκ… Όλα αυτά είναι προβολές της αρχικής δυαδικότητας. Ακόμα κι εμείς είμαστε δυαδικοί στην φύση. Ανεξαρτήτως φύλου, όλοι έχουμε ανδρική και γυναικεία ενέργεια μέσα μας, η αναλογία είναι απλώς διαφορετική.
Ας πούμε πως η διανοητική σας πτυχή κυρίως καθοδηγείται από την ανδρική ενέργεια και η συναισθηματική από την θηλυκή.
Και οι δύο ενέργειες είναι πτυχές της ψυχής σας. Και χρειάζεστε και τις δύο για να είστε άνθρωπος.

ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ : Τι ήξεραν οι Μύστες και ΔΕΝ Φοβόντουσαν τον Θάνατο

«Ο Θάνατος δεν είναι κάτι το επώδυνο. Δεν αλλάζει κάτι από την ηθική και νοητική φύση του ανθρώπου, απλά είναι από ένα κόσμο σε έναν άλλον και το μόνο που χάνουν οι άνθρωποι είναι το φυσικό τους σώμα.
Κατά το θάνατο λοιπόν επιστρέφουν στη Γη τα υλικά που είχαμε δανειστεί, ενώ η υπόλοιπη ύπαρξη μένει αμετάβλητη.
Έτσι εισέρχεστε στο αστρικό πεδίο, εκτός από τους εξελιγμένους πνευματικά ανθρώπους που διέρχονται αυτό το πεδίο με όραμα ή όνειρο φθάνοντας στα ανώτερα πεδία, ανάλογα το βαθμό εξέλιξής τους.

Η Ημερομηνία Γέννησής σας ΔΕΝ Είναι Τυχαία. Πως να Αποκρυπτογραφήσετε τον Σκοπό της Ζωής σας

Το να βρείτε τον αριθμό πορείας ζωής σας μπορεί να βοηθήσει στο να αποκρυπτογραφήσετε τον σκοπό της ζωής σας, να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας δυνατότητες και να βρείτε το μέρος όπου ανήκετε σε αυτόν τον κόσμο.
Υπάρχουν τρόποι για να βρείτε την πορεία στη ζωή σας και να ανακαλύψετε τον σκοπό που λάβατε όταν γεννηθήκατε. Το να αναγνωρίσετε τον αριθμό πορείας ζωής είναι ένας από αυτούς. Κατά καιρούς, δεν μπορείτε παρά να αναρωτηθείτε αν είστε στο σωστό μονοπάτι για να ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωής σας. Όταν έχετε σαφή σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας και ξέρετε πώς να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας, συνήθως ξέρετε ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε για να φτάσετε πιο κοντά στο να συνειδητοποιήσετε τον σκοπό σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα φαίνονται χαμένοι και μόνο οι καταστάσεις κρίσης τους υπενθυμίζουν την ανάγκη για πνευματική ανακάλυψη του εαυτού.

Η Σημασία της Συγχρονικότητας και Γιατί να Δώσετε Ιδιαίτερη Προσοχή

Τώρα προσπαθήστε να σκεφτείτε την ημέρα σας. Υπήρξαν άνθρωποι που να λένε την ίδια φράση ή λέξεις σε σας σε μια μέρα; Έχετε παρατηρήσει τους ίδιους αριθμούς; Μήπως κάποιος ανέφερε κάτι που σκεφτήκατε εκείνη την εποχή; Συναντήσατε κάποιον που απάντησε στα ερωτήματα που σας απασχολούν;
Αυτά είναι όλα τα σημάδια από το Σύμπαν που πρέπει να σταματήσετε για μια στιγμή, να δώσετε προσοχή στο περιβάλλον σας, να αποδεχτείτε και να παρατηρήσετε την πηγή που προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Το γράμμα Έψιλον και η Ωραία Ελένη

Είναι αλήθεια, ότι στην Ελληνική Ιστορία κυριάρχησαν ορισμένα ονόματα που άρχιζαν από το γράμμα Έψιλον και διαδραμάτισαν πολύ σημαντικό ρόλο, όπως, για παράδειγμα, η ωραία Ελένη, που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της ομηρικής Τροίας.
Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά για να δούμε τον ρόλο, που διαδραμάτισαν διαχρονικά και άλλες γυναίκες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, όπου το κύριο όνομα αρχίζει από Έψιλον, όπως της ωραίας Ελένης του τότε και του σήμερα!… ΕΒΛΕΠΑ πριν πολλά χρόνια, τότε που είχε αρχίσει η ιδιωτική τηλεόραση να κάνει τα πρώτα βήματά της, μία εκπομπή (έστω και της Trash TV) της πανέμορφης Ελληνίδας παρουσιάστριας, Ελεάνας Παγουρά, όπου γινόταν αναφορά στο «Δελφικόν Ε», το πέμπτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, που επί χρόνια ολόκληρα έθετε τους ερευνητές προ των ευθυνών τους, σε μία προσπάθεια αποκωδικοποιήσεως του στοιχείου αυτού, το οποίο βρισκόταν πάνω σ’ ένα επίγραμμα Δελφικού ναού.

Είχε η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα Πληθυντικό Ευγενείας;

Ο κόσμος μας θα φαινόταν πολύ παράξενα διαφορετικός σε έναν αρχαίο Έλληνα, το ίδιο όμως και ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε. Ένα από τα σημεία στα οποία θα «στεκόταν», είναι αναμφίβολα ο πληθυντικός ευγενείας!
Οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν τον ενικό αριθμό για΄να μιλήσουν για ένα πράγμα, τον δυϊκό αριθμό για να μιλήσουν για δύο πράγματα που από τη φύση τους ήταν ζευγάρι (π.χ. τὼ ὀφθαλμὼ) ή που απλά ήταν δύο (π.χ. τὼ Διοσκούρω) και τον πληθυντικό αριθμό για να μιλήσουν για ένα πλήθος πραγμάτων.

Ο Μίνωας ΔΕΝ έζησε την Χρονική Περίοδο που Νομίζουμε

Ο Μίνωας ήταν γιος του Δια και της Ευρώπης και ο πρώτος βασιλιάς του Αρχαίου Ελληνικού κόσμου. Το βασίλειο του Μίνωα περιελάμβανε ολόκληρη την Κρήτη, που είχε εκατό πόλεις, και τις Κυκλάδες, που λέγονταν Μινωίδες. Πρωτεύουσα του Μινωικού βασιλείου ήταν η Κνωσός, που βρίσκεται 6 χλμ έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Εκεί ήταν τα περίφημα ανάκτορα του Μίνωα, που μέρος τους σώζεται ακόμα σήμερα.
Τα ανάκτορα αυτά αποτελούσαν μια ολόκληρη σχεδόν πόλη, με ξενώνες, εξωτερικά λουτρά, ιερά, εργαστήρια βιοτεχνών για τη διακόσμηση και την περιποίηση των ανακτόρων, αποθήκες τροφίμων, αίθουσες των βασιλέων, αίθουσα του θρόνου, υπασπιστήρια, αίθουσες για δεξιώσεις και τελετές με αναρίθμητες σκάλες και βεράντες.

Πότε και Πώς Δημιουργείται η Ψυχή στον Άνθρωπο

Ο χρόνος κατά τον οποίο δημιουργείται η ψυχή και η ένωσή της με το σώμα είναι ένα κεφάλαιο που έχει προβληματίσει και συνεχίζει να προβληματίζει.
Αναφορικά με το πότε δημιουργείται η ψυχή, υπάρχει ένας εκτεταμένος διάλογος μεταξύ επιστήμης και θρησκείας. Η μεν επιστήμη από την πλευρά της δεν έχει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για το θέμα, καθώς διάφορες θεωρίες προτείνονται κατά καιρούς από διαφορετικούς επιστήμονες.
Όσον αφορά τη χριστιανική θρησκεία επίσης, δεν έχουμε αποκεκαλυμμένη αλήθεια από το Θεό, δηλαδή δόγμα, αλλά θεολογικές γνώμες και θεωρίες.
Αν και η επιστήμη δε θέτει ηθικούς φραγμούς στην εμβρυοκτονία, η χριστιανική θρησκεία το κάνει με τον πλέον σαφή τρόπο, καθώς καταδικάζει την έκτρωση ως φόνο σε κάθε περίπτωση.

«Έγραψαν» ιστορία οι Έλληνες πιλότοι στο Albacete: Ελληνικά Mirage αναχαίτισαν F-22 Raptor – Τρομερή επιτυχία για την ΠΑ

Πραγματικά η Ελλάδα διαθέτει τους καλύτερους πιλότους του ΝΑΤΟ, όταν πριν μερικές ημέρες είχαν μια  τρομερή επιτυχία στο TLP 2018-3 στην βάση Albacete στην Ισπανία, όταν φέρονται να  αναχαίτισαν δύο αμερικανικά F-22 Raptor, αφήνοντας τους Αμερικανούς με ανοικτό το στόμα.
Οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα της 331 Μοίρας της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα, προκάλεσαν πανικό σε όλους τους συμμετέχοντες με τις δυνατότητες και την μαχητικής τους αξία,  αναχαιτίζοντας το καλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, το αμερικανικό F-22  Raptor.
Οι πιλότοι μας συμμετείχαν στην 3η εκπαιδευτική σειρά Αέρος για το 2018, του Tactical Leadership Programme – Τακτικού Προγράμματος Ηγεσίας (TLP), που διεξάγεται στην ισπανική αεροπορική βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας.
Η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε στο εν λόγω πρόγραμμα, με τέσσερα αεροσκάφη και ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό, καθώς και ελεγκτές Αεράμυνας και προσωπικό ειδικότητας Πληροφοριών.

Έντονη κινητικότητα των Τούρκων: Ενεργοποιούν και την εφεδρεία στην Ανατολική Θράκη – Σκηνικό έντασης στήνει η Άγκυρα

Για ακόμη μια φορά οι τουρκικές δυνάμεις θα προχωρήσουν σε επίδειξη  δύναμης στην Α. Θράκη με την πραγματοποίηση ασκήσεων εφέδρων οπλιτών αυτή την φορά, σε μια συνεχή προσπάθεια ενεργοποίησης ενός μετώπου στον Έβρο.
Πληροφορίες φέρουν και επικείμενη διεξαγωγή άσκησης που αφορά βίαιη διάβαση υδάτινων κωλυμάτων ( Έβρος ποταμός), από μονάδες του 5ου σώματος, γεγονός που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο προετοιμασίας της Άγκυρας στην περιοχή του Έβρου, ενόψει των ενεργειακών και γεωπολιτικών σχεδίων τους σε Αιγαίο και Κύπρο.
Ετσι λοιπόν,  έχουμε την διεξαγωγή ασκήσεων επιστράτευσης-εκπαίδευσης εφέδρων οπλιτών με την επωνυμία YILDIRIM ως εξής:

Πέθανε ο Ελληνας «Αϊνστάιν», Γιώργος Χατσόπουλος -Εφευρέτης της τεχνητής καρδιάς

Από την ζωή «έφυγε» ο Έλληνας «Αϊνστάιν» και ο εφευρέτης της τεχνητής καρδιάς, Γιώργος Χατσόπουλος σε ηλικία 91 ετών.
Για όσους δεν τον ξέρουν, ο Γιώργος Χατσόπουλος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιστήμονες των ΗΠΑ.
Ο Χατσόπουλος «έφυγε» από την ζωή στις 20 Σεπτεμβρίου, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο έργο κυρίως μέσω του κολοσσού που ήταν ιδρυτής με όνομα Thermo Electron Corporation.

Η αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια περιμένει αναταραχές στο δημοψήφισμα

Η αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες να αποφύγουν στις μετακινήσεις τους…
…μετά τις 7 το απόγευμα την περιοχή του Κοινοβουλίου των Σκοπίων τόσο στις 27 όσο και στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά και την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της πΓΔΜ, την ημέρα του δημοψηφίσματος.

Δείτε το νέο είδος τεράστιου δεινόσαυρου που ανακάλυψαν επιστήμονες στη Νότια Αφρική!

Το απολίθωμα του «Λεντουμαχάντι μαφούμπε» έχει ηλικία περίπου 200 εκατομμυρίων ετών και αποκαλύπτει συγγένεια με τον βροντόσαυρο

Το απολίθωμα ενός νέου είδους γιγαντιαίου δεινόσαυρου ανακάλυψαν παλαιοντολόγοι στη Νότια Αφρική, ο οποίος ήταν περίπου διπλάσιος από ένα σημερινό μεγάλο αφρικανικό ελέφαντα.

Ο «Λεντουμαχάντι μαφούμπε», όπως ονομάσθηκε (σημαίνει «μια γιγάντια βροντή την αυγή» στη γλώσσα Σεσότο της χώρας) είναι ο μεγαλύτερος που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στον αφρικανικό Νότο.

Εντυπωσιακές εικόνες από τον αστεροειδή Ριόγκου – Ένας νέος κόσμος μπροστά σου – video


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένα κινούμενο ρομπότ κάνει επιτόπιες παρατηρήσεις ενός αστεροειδούς. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική διαστημική υπηρεσία (JAXA) από τον κινούμενο αστεροειδή, φαίνεται ο Ήλιος να κινείται στον μαύρο ουρανό του Ριούγκου και το εκτυφλωτικό φως του να αντανακλάται στα βράχια της επιφάνειας του αστεροειδούς.