Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΗΣΥΧΙΑ μήπως η Ρωσία κόψει τα υποθαλάσσια καλώδια του διαδικτύου και παγώσει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Αν πέσει το διαδίκτυο πέφτει η Παγκόσμια Οικονομία διότι η νέα εποχή δόμησε την παρουσία της στα καλώδια και όχι στις ανθρώπινες ψυχές.
Ενώ όλος ο πλανήτης ζει κρίσιμες στιγμές κάποιοι θέτουν κρίσιμα ερωτήματα.
Είναι σαν να ρίχνουν λάδι στην φωτιά.
Άραγε τι συμβαίνει πραγματικά , υπάρχει αληθινό υπόστρωμα σε αυτή την υποθετική μελλοντική ενέργεια εκ μέρους της Ρωσίας;
Στο http://www.bbc.com/ στις 15 Δεκεμβρίου 2017  «Κορυφαίος στρατιωτικός αξιωματούχος του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποίησε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να προκαλέσει «καταστροφικό» πλήγμα στην οικονομία, στοχεύοντας σε επικοινωνίες και καλώδια διαδικτύου που βρίσκονται κάτω από τη θάλασσα.

Μήνυση του λογιστή της μασονικής Στοάς των Αθηνών κατά ολόκληρης της ιεραρχίας των Μασόνων -Δείτε τι έγινε

Κορυφαία στελέχη των ελληνικών μασονικών στοών κινδυνεύουν να βρεθούν, στο  εδώλιο του κατηγορουμένου. Μετά τις αποκαλύψεις για τη  «μαύρη τρύπα» στα ταμεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας που καταγράφει 3.418 μέλη, τις άγνωστες υπόγειες διαδρομές των χρημάτων στις στοές της Αθήνας, αλλά και στις 107 μασονικές στοές της Ελλάδος.
Ο λογιστής της στοάς των Αθηνών εγγράφως μέχρι τώρα έχει παραδεχθεί ότι υπεξαίρεσε 350.000 ευρώ και από το ποσό αυτό είχε δώσει 200.000  ευρώ σε άλλη υπάλληλο του κτιρίου της οδού Αχαρνών η οποία ήταν γραμματέας της Μεγάλης Στοάς και στενή συνεργάτης κορυφαίου τέκτονα, αλλά τώρα κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, κατά 6 μασόνων που κατέχουν μεγάλα αξιώματα στην τεκτονική ιεραρχία.
Τους μηνύει για σύσταση εγκληματικής  συμμορίας η οποία με απειλές και εκβιασμούς τον ενέπλεξαν στο οικονομικό σκάνδαλο καταχρήσεων άνω των 2.000.000 ευρώ.