Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής προσπάθησε να σταματήσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στη νησίδα Παναγιά με μεγάφωνα!





Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, προχώρησε σήμερα η τουρκική Ακτοφυλακή όταν με σκάφος της προσπάθησε ματαιώσει λειτουργία που τελέστηκε σήμερα από τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο στη νησίδα Παναγιά.
Πιο συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης ο οποίος συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Οινουσσών Στέφανο Βογιατζή, τον λιμενάρχη Χρήστο Φραγκιά και τον Διοικητή της 96ΑΔΤΕ ταξίαρχο Γ. Μπικάκη  αλλά και ομάδα κατοίκων βρέθηκαν στο φυλάκιο της νήσου  Παναγιά προκειμένου να τελεστεί Θεία  λειτουργία.
Τότε σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής  προσπάθησε να εμποδίσει τη λειτουργία με απειλές από μεγάφωνα και προσεγγίζοντας τη νήσο . Οι κάτοικοι απάντησαν με ψαλμούς και τελικά οι Τούρκοι αναγκάστηκαν σε οπισθοχώρηση.

Εσωγήινοι;! Μια βόλτα προς τα κάτω!


Αχέροντας ένα ποτάμι μαγικό τόσο κρύο που καθρεφτίζεσαι … τόσο σοφό που κουβαλά γνώση χιλιάδων χρόνων….
Με ζώα και πουλιά που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο μέρος της Γης…….Σήμερα θέλω να εκθέσω το θέμα του Κάτω Κόσμου ή αλλιώς Μέση Γη, Κόλαση….

Τί είναι αλήθεια όμως; τι είναι φαντασία; τι είναι πραγματικό;!
Εγώ προσωπικά το ένιωσα το έζησα το πιστεύω!!
Εκεί είναι μία απ τις πάρα πολλές πύλες του κάτω κόσμου, για να μη μπερδευόμαστε δεν θα μιλήσουμε για αστρο-πύλες .

Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στις 30/04/2016 στην Πηγή του Αχιλλέα που βρίσκεται στο δρόμο Λαμίας Δομοκού στο ύψος της Παναγιάς Αντινίτσας.


Κουνάβι άφησε χωρίς ρεύμα το CERN


Το μεγαλύτερο μηχάνημα του κόσμου έχει μείνει χωρίς ρεύμα λόγω βραχυκυκλώματος που προκλήθηκε από ένα... πετροκούναβο, αποκαλύπτουν εσωτερικά έγγραφα του CERN. O Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων θα ξαναμπεί στην πρίζα σε μερικές ημέρες, όμως το άτυχο ζωάκι ψήθηκε ακαριαία όταν δάγκωσε μετασχηματιστή των 66 kilovolt.

«Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι στη διάρκεια της νύχτας είχαμε κάποια ηλεκτρικά προβλήματα» επιβεβαίωσε στο περιοδικό New Scientist ο Αρνό Μαρσόλιε, εκπρόσωπος του CERN λίγο έξω από τη Γενεύη. «Υποψιαζόμαστε ότι οφείλεται ενδεχομένως σε κάποιο μικρό ζώο» είπε.