Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Τουρκική βόμβα 500 λιβρών σε πηγάδι στη Λευκωσία!



Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν ισχυρές ενδείξεις ότι σε πηγάδι που εντοπίστηκε στην περιοχή της Δένειας στη Λευκωσία βρίσκεται βόμβα 500 λιβρών, η οποία που ερρίφθη από τουρκικό αεροσκάφος στη διάρκεια της εισβολής του 1974.

Η βόμβα έπεσε στο πηγάδι χωρίς να εκραγεί και με την πάροδο του χρόνου καλύφθηκε από όγκους χώματος.

ΣΟΚ: Τσιπάρονται όλοι οι Αμερικανοί πολίτες!

Το Νομοσχέδιο Υγειονομικής Φροντίδας προϋποθέτει το τσιπάρισμα όλων των αμερικανών ...


Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!! Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.

 Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β’: Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση (“Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).

Περού, 5.000 πελεκάνοι 900 δελφίνια νεκρά


Η κυβέρνηση του Περού ανακοίνωσε την Τετάρτη 9 Μαΐου ότι 5.000 πουλιά κυρίως πελεκάνοι  και περίπου 900 δελφίνια πέθαναν στην βόρεια ακτή της χώρας, πιθανόν από τις ανερχόμενες θερμοκρασίες στα νερά του Ειρηνικού ωκεανού. Οι ακτές χαρακτηρίστηκαν ως «Απαγορευμένες» ενώ πολλοί επιστήμονες προσπαθούσαν να βρουν τις αιτίες. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις κατηγορούν τις εταιρείες πετρελαίου.
Ο υφυπουργός περιβάλλοντος Gabriel Quijandria διαφώνησε και είπε ότι η θέρμανση των νερών που διαταράσσει την τροφική αλυσίδα είναι η αιτία. Επίσης ότι τα τεστ στα 877 δελφίνια δεν έχουν ολοκληρωθεί και ότι η μόλυνση από τα
βαρέα μέταλλα και οι βακτηριδιακές μολύνσεις δεν είναι η αιτία. Είναι πιθανόν είπε ο Quijandria ότι το φαινόμενο θα επεκταθεί και σε άλλες ακτές με αύξηση των θανάτων πουλιών και θαλάσσιας ζωής.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΛΕΕΙ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΤΥΧΑΙΟ;;;;;


"Χριστιανοί", Εβραίοι, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές, Ινδουιστές, Ζοροαστριστές (!!!), όλοι μαζί...! Όταν η ‘πολιτική ορθότητα’ συναντά το ‘οικουμενιστικό πνεύμα’, έχουμε ένα ‘ουδέτερο’ θρησκευτικό σήμα για τους θρησκευτικούς λειτουργούς που θα παρευρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αν και η επίσημη δικαιολογία για την απαγόρευση κάθε θρησκευτικού συμβόλου είναι ο «σεβασμός για τους διαφορετικούς θρησκευόμενους λαούς».


Η Telegraph αναφέρει ότι τα θρησκευτικά σύμβολα θα απαγορευτούν από τα σήματα που έχουν σχεδιαστεί να φορούν οι εφημέριοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο βασικός λόγος, είναι να μην «προσβάλλουν τους ανθρώπους που επιθυμούν να φορούν μόνο το δικό τους σύμβολο πίστης». Η καρφίτσα πέτου, η οποία έχει 

london2012



























ως στόχο να αναδείξει το ρόλο που θα έχουν οι θρησκευτικοί ηγέτες στους Αγώνες του 2012, έχει γίνει το κέντρο μιας διαμάχης καθώς τα θρησκευτικά σύμβολα απορρίφθηκαν από το σχεδιασμό.
olympics-zion







Έρχονται μαγνητικές καταιγίδες σε λίγες ημέρες


Ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες αναταραχές στον πλανήτη έρχονται σε λίγες ημέρες, ανακοίνωσε... το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής της Ρωσικής Υπηρεσίας Υδρομετεωρολογίας.
Η εξήγηση είναι ότι η γιγάντια ενεργή ζώνη, που σχηματίστηκε στον Ήλιο πριν μερικές εβδομάδες, τις επόμενες ημέρες θα ευθυγραμμιστεί με τη Γη, πράγμα, που όπως λένε οι ειδικοί, μπορεί να προκαλέσει ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες στον πλανήτη μας.


Εντόπισαν άγνωστη γλώσσα 2.800 ετών


Μια άγνωστη ώς σήμερα γλώσσα ηλικίας 2.800 ετών εκτιμούν πως εντόπισαν αρχαιολόγοι σε ένα παλάτι της Μέσης Ανατολής. Η ανακάλυψη θεωρείται πολύ σημαντική, διότι ίσως αποκαλύψει τις εθνικές και πολιτιστικές ρίζες των πρώτων λαών που ζούσαν στα ορεινά και «εξαφανίστηκαν» από τους πρώτους μεγάλους πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν στη Μεσοποταμία, στην περιοχή όπου εκτείνεται το σημερινό Ιράκ.



Τα ίχνη της άγνωστης γλώσσας εντόπισαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ σε μια πήλινη πινακίδα που αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφών σε ένα αυτοκρατορικό παλάτι στην Ασσυρία, στην αρχαία πόλη Τουσάν, στη Νοτιοδυτική Τουρκία. Η γλώσσα αυτή εκτιμάται πως μιλιόταν από έναν λαό που ζούσε στην οροσειρά Ζάγρος του Δυτικού Ιράν.