Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΥΡΗΝΙΚΑ κρύβει η Σούδα!


Επιβεβαιώνεται πλήρως σήμερα από τα αρχεία του Φόρεϊν Οφις .Η Σoύδα όχι μόνο κρύβει πυρηνικά όπλα αλλά στην αμερικανική αυτή στρατιωτική Βάση έχουν γίνει και πυρηνικές δοκιμές! Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη που επιβεβαιώνει πλήρως τις ανησυχίες του κρητικού λαού επιβεβαιώνουν πλήρως με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο τα μυστικά αρχεία του Φόρεϊν Οφις που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα με καθυστέρηση 30 χρόνων!
Στα απόρρητα ως χθες αυτά έγγραφα, αποκαλύπτεται ότι οι Αγγλοι το 1975 ουδόλως ενδιαφέρθηκαν για την αποχώρηση της Ελλάδας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, όσο ανησύχησαν μήπως και διαταραχθεί το πυρηνικό πρόγραμμα στη Σούδα, για το οποίο μάλιστα η τότε κυβέρνηση είχε δώσει εγγυήσεις! Εδώ και χρόνια η Σούδα και όχι μόνο φαίνεται πως έχει πάψει να αποτελεί ελληνικό έδαφος. Οι αποκαλύψεις για τις πυρηνικές δοκιμές που ήρθαν στο φως από τα εμπιστευτικά αρχεία τού Φόρεϊν Οφις για το έτος 1975 που αποδεσμεύθηκαν, όπως συνηθίζεται με την παρέλευση τριάντα ετών, αλλά και οι καταγγελίες για κρατουμένους δείχνουν ότι μια περιοχή της Κρήτης βρίσκεται πια σε άλλη δικαιοδοσία! Μετά τις καταγγελίες του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη περί κράτησης αλλοδαπών στη Σούδα που δεν διαψεύστηκαν ουσιαστικά από το υπουργείο Εξωτερικών ήρθαν τα αρχεία του Φόρεϊν Οφις τα οποία δείχνουν πού και σε ποιον ανήκει η Σούδα!

Τουρκία: "Ναι" της Βουλής για εισβολή σε Συρία - Ηγέτης CHP:"Θα προκαλέσετε παγκόσμιο πόλεμο"!








H τουρκική Βουλή αποφάσισε ύστερα από ψηφοφορία να επιτρέψει στον τουρκικό Στρατό να πραγματοποιεί καταδρομικές επιχειρήσεις πέρα από τα σύνορα όπως αναφέρεται στο κείμενο των τουρκικών ΜΜΕ πρόκειται όμως ασφαλώς για περίπτωση εν δυνάμει εισβολής εάν πάρει και την  έγκριση του εθνικού συμβούλιου ασφαλείας.
Από την ψηφοφορία «ναι» ψήφισαν 286 βουλευτές και «όχι» 92 από τους παρόντες στη βουλή η οποία αριθμεί 550 μέλη.
Αρνητικά ψήφισαν τα μέλη του ρεπουμπλικανικού κόμματος της αντιπολίτευσης κόμματος (CHP) αλλά και του κόμματος για την ειρήνη και την δημοκρατία (BDP). Το αίτημα προς ψήφιση έφερε το κυβερνητικό κόμμα AKP και η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.
"Θα προκαλέσετε παγκόσμιο πόλεμο με αυτή την απόφαση"!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΥΡΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ







1) Οι Συριοι ανακοίνωσαν οτι έχουν νεκρούς στρατιώτες από τις νυχτερινές επιθέσεις των Τούρκων. Οι ρωσικές δυνάμεις στο Αιγαιο διατάχθηκαν να πλεύσουν στα ανοιχτά της Συρίας.

2) Τα ρωσικά πληρώματα που εποπτεύουν τους S-300 της Συρίας έχουν διπλασιαστεί . Η Συρία δέχεται επίθεση από την Τουρκία την ίδια στιγμή που το PKK από το Ιράκ ετοιμάζεται για την μεγάλη επίθεση . Η Σούδα σε επιφυλακή

3)Η κατεχόμενη Κύπρος θεωρείται εχθρικό έδαφος από την Συρία λόγω των 43000 Τούρκων στρατιωτών