Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Βόμβα υδρογόνου: Ένα πανίσχυρο όπλο που δεν έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί

Μπορεί να είναι έως και 1.000 φορές πιο ισχυρή από μια ατομική βόμβα όπως αυτή που έπεσε στη Χιροσίμα - Η τεχνολογία τους αναπτύχθηκε τη δεκαετία του '50 - Πότε έχουν γίνει δοκιμές

Σοκ στον πλανήτη προκάλεσε το πρωί της Κυριακής η ανακοίνωση για επιτυχή δοκιμή βόμβας υδρογόνου, από πλευράς Βόρειας Κορέας. Το πρωί, η κορεατική χερσόνησος, τραντάχτηκε από σεισμική δόνηση 6,3 Ρίχτερ, η οποία όμως, από τη στιγμή που είχε μηδενικό εστιακό βάθος κίνησε υποψίες για ανθρώπινη δραστηριότητα. Η συμπαθής κυριούλα που ανακοινώνει τις βαρυσήμαντες ειδήσεις του δικτατορικού κράτους, το επιβεβαίωσε: «Κάναμε επιτυχή δοκιμή βόμβας υδρογόνου».

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ .Ένας 34χρονος Ιρακινός περιφερόταν στο κέντρο της Αθήνας με μεγάλο σπαθι

Συναγερμός σήμανε στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένας 34χρονος Ιρακινός εντοπίστηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας να κρατά ένα μεγάλο σπαθί.
Ο 34χρονος που κινείτο απειλητικά ανάμεσα στους πολίτες συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να ειδοποιήθηκε από τον φύλακα του Μουσείου. Ο 34χρονος φέρεται να είχε αποφυλακισθεί προσφάτως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ».

Πηγή, που έχει σχέση με την αστυνομία αλλά και με το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, μας κατήγγειλε το πρωί της Κυριακής, ότι στην είσοδο του του Μουσείου της Ακροπόλεως, συνελήφθη , ισλαμιστής ο οποίος φορούσε καπαρντίνα και είχε κρυμμένο ένα σπαθί.

Παγκόσμιος συναγερμός: Νέο «χτύπημα» Κιμ Γιονγκ Ουν – Nέα πυρηνική δοκιμή

Φαίνεται πως το "πάτησε" και... πάλι ο Κιμ Γιονγκ Ουν - Νέα δοκιμή πυρηνικού όπλου λίγο αφότου ανακοίνωσε πως κατασκεύασε μια εξελιγμένη βόμβα υδρογόνου - Η δοκιμή κατάφερε να προκαλέσει πανίσχυρο σεισμό 6,3 Ρίχτερ - Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ - Αντιδρά η Ιαπωνία για την "εξαιρετικά ασυγχώρητη" πυρηνική δοκιμή
Μια ισχυρή σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών σε χαμηλό βάθος καταγράφηκε σήμερα (03.09.2017) στη Βόρεια Κορέα. Πρόκειται για γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι η Πιονγκγιάνγκ προχώρησε στην έκτη της πυρηνική δοκιμή. Και όλα αυτά μερικές ώρες αφότου γνωστοποίησε πως κατασκεύασε μια προηγμένη βόμβα υδρογόνου, ένα θερμοπυρηνικό όπλο με «μεγάλη καταστρεπτική ισχύ».

Τροπική καταιγίδα ΙΡΜΑ: Νέα απειλή για τις ΗΠΑ?



Κι ενώ οι κάτοικοι του Τέξας βρίσκονται και θα βρίσκονται δυστυχώς για πολλές ημέρες αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πλημμύρες από το πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ, μερικά από τα βραδινά αποψινά προγνωστικά στοιχεία παρουσίασαν ξαφνικά ένα νέo εφιαλτικό σενάριο: 

Θύελλα παράξενων ραδιοσηματων εκρήξεων αναδύεται από το βαθύ διάστημα

Οι αστρονόμοι έλαβαν πρόσφατα 15 εκρήξεις ραδιοκυμάτων που προέρχονται από ένα μυστηριώδες αντικείμενο περίπου τρία δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά.
Κάτι έχει αναπνεύσει τη νέα ζωή σε μια μακρινή κοσμική μηχανή μυστηρίου και την έχει προκαλέσει να επαναλαμβάνει πολλές φορές τεράστια ποσά ενέργειας στο κενό.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς είναι αυτό το αντικείμενο, αλλά οι επιστήμονες αναφέρουν το παρατηρούμενο φαινόμενο ως γρήγορη ραδιοφωνική έκρηξη: μια φευγαλέα αλλά εξαιρετικά ισχυρή έκρηξη ραδιοκυμάτων. Στην περίπτωση αυτή, οι αστρονόμοι σημειωσαν ένα γρήγορο ρεύμα ραδιοφωνικών εκρήξεων που προέρχονταν από έναν γαλαξία, περίπου τρία δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά.

Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ για χτύπημα από τζιχαντιστές- «μοναχικούς λύκους»

Ενώ δεν θεωρείται πιθανή τρομοκρατική ενέργεια μεγάλης κλίμακας, εντούτοις αξιωματούχοι σημειώνουν ότι είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί μεμονωμένο περιστατικό ισλαμιστικής τρομοκρατίας
Προβληματισμό στις αρχές προκάλεσε ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών ένας άνδρας άρχισε να φωνάζει το γνωστό «Αλλαχού Ακμπάρ» (ο θεός είναι μεγάλος), με κρατούμενους να βγαίνουν στα παράθυρα και να αρχίζουν να φωνάζουν και εκείνοι, δημιουργώντας έτσι μία έκρυθμη κατάσταση.
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν να τον συλλάβουν και να τον ανακρίνουν. Εξάλλου, οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε εγρήγορση μετά το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα τζιχαντιστών στη Βαρκελώνη.

Τα τεχνολογικά επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το ανώτερο επίπεδο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Από αυτόν πήραν όλοι οι λαοί του κόσμου.
Σήμερα όμως ούτε αυτοί σέβονται την Ελλάδα-μητέρα του Φωτός, ούτε και εμείς οι Έλληνες φαινόμαστε αντάξιοι των μεγάλων Προγόνων μας… Αυτή είναι μία απαράδεκτη κατάσταση, που πρέπει να ανατραπεί πρώτα εδώ, στο εσωτερικό της Ελλάδας, αποβάλλοντας την μίζερη και ανθελληνική ουσιαστικώς εξουσία και πραγματοποιώντας ένα καινούργιο ξεκίνημα. Και είναι βέβαιον ότι και τότε, για μια ακόμη φορά, θα καταπλήξουμε τον σύμπαντα κόσμο και θα ξαναγράψουμε Ιστορία!

Ζήστε περισσότερο – Το μυστικό είναι αυτό και κοστίζει μόνο 1 ευρώ!

Θέλετε να ζήσετε περισσότερο;;;;
Οι επιστήμονες δίνουν την απάντηση! Δενδρολίβανο!!!!
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, τη Σχολή Ιατρικής στο Σαν Ντιέγκο και το Πανεπιστήμιο της Ρώμης La Sapienza είναι ένα βήμα πιο κοντά στο μυστικό της μακροζωίας.
Μελετώντας τους περίπου 300 κατοίκους του μικρού ιταλικού χωριού Ακιαρόλι, από τους οποίους το 45% είναι πάνω από 100 χρονών ανακάλυψαν τι τους κάνει καλό.