Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

«Κίτρινα Γιλέκα»: Νέος γύρος επεισοδίων στο Παρίσι και καταλήψεις σε λύκεια

Επεισόδια ξέσπασαν και πάλι σήμερα μπροστά από Λύκεια στην περιοχή του Παρισιού, έπειτα από μια πρώτη ημέρα αναταραχής σε 188 Λύκεια στη Γαλλία στο πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας που αφυπνίσθηκε από την κινητοποίηση των «κίτρινων γιλέκων», έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.
Επίσης, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των μαθητών, η μεγάλη αίθουσα της εισόδου ενός Λυκείου στο Μπλανιάκ, στην περιφέρεια της Τουλούζης, καταστράφηκε εντελώς σήμερα το πρωί από εμπρησμό, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας άνθρωπος.

Μη κερδοσκοπική εταιρία για τη “μακεδονική γλώσσα” στην Αριδαία! Μπράβο Πρέσπες…

Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν στην Μακεδονία οι ψευδομακεδονικές οργανώσεις που αποσκοπούν στην προώθηση της αλυτρωτικής πολιτικής του κράτους της ΠΓΔΜ παρά την δηλωμένη βούληση του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ αλλά και των διαβεβαιώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού ότι το προσύμφωνο των Πρεσπών θα ακυρώσει την μακροχρόνια αλυτρωτική πολιτική της γειτονικής χώρας.
Πιο συγκεκριμένα μια νέα Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) με την επωνυμία “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και με το διακριτικό τίτλο “ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ”, ιδρύθηκε στην πόλη της Αριδαίας στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

ΝΑSA: Εξωγήινοι έχουν ήδη έρθει στη Γη

Υπάρχουν εξωγήινοι; Αν υπάρχουν, έχουν επισκεφθεί τη Γη και πώς μοιάζουν; Ζουν ανάμεσά μας, όπως πολλοί πιστεύουν και υποστηρίζουν;
Και αν ζουν, γιατί δεν τους έχουμε αντιληφθεί; Επιστήμονας της NASA εξωτερίκευσε μία πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία.

Ο Μακρόν παίρνει πίσω τις αυξήσεις στα καύσιμα! Νίκη για τα “κίτρινα γιλέκα”

Μετά από μέρες διαδηλώσεων, επεισοδίων, βανδαλισμών, τραυματισμών και δυο θανάτων, ο Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται πως παραδέχεται την ήττα του από τα "κίτρινα γιλέκα". Έδωσε εντολή να ανασταλεί το μέτρο της αύξησης των φόρων στα καύσιμα.

Καλεντερίδης: Η Μεγάλη Αλβανία επί θύραις – Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα!

«Όταν η Αλ Κάιντα χτύπησε τους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη, οι αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ, για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να δεχτούν στο μέλλον μια ανάλογης βαρύτητας και έκτασης τρομοκρατική επίθεση, δεν αρκέστηκαν να κάνουν οι ίδιες διάφορα σενάρια, αλλά παρήγγειλαν ακόμα και σε σεναριογράφους ταινιών και τηλεοπτικών σειρών του Χόλιγουντ να γράψουν και να φανταστούν σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν.