Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

EKTAKTO - Συναγερμός στο Αννόβερο: Βρήκαν ασθενοφόρο γεμάτο με εκρηκτικά! ΠΡΟΛABANE TO KAKO

Ακυρώθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γερμανίας-Ολλανδίας αλλά και συναυλιακός χώρος στην TUI-Arena - Στον αγώνα επρόκειτο να πάει η Άνγκελα Μέρκελ, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και άλλα μέλη της γερμανικής κυβέρνησης

Ενώ η Ευρώπη δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι, το βράδυ της Τρίτης σήμανε συναγερμός στο Αννόβερο της Γερμανίας όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα ασθενοφόρο γεμάτο με εκρηκτικά σε κοντινή απόσταση από το στάδιο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Γερμανίας-Ολλανδίας!

«Αποφεύχθηκε βομβιστική επίθεση στο Αννόβερο»


Λίγες ημέρες μετά το σοκ από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ αποφεύχθηκε ανάλογη τραγωδία στη Γερμανία.

Για «συγκεκριμένη προειδοποίηση για εκρηκτικά» μέσα στο στάδιο του Ανόβερου όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Γερμανίας και Ολλανδίας έκανε λόγο ο επικεφαλής της Αστυνομίας της πόλης, Φόλκερ Κλούβε.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί εντόπισαν ένα ασθενοφόρο γεμάτο με εκρηκτικά σε κοντινή απόσταση από το στάδιο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Από Τομέας Περιηγήσεων ΕΟΕ: "Τομέας Περιηγήσεων: Δράσεις και σχέδια. Ταξίδια και οδοιπορικά " Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, ώρα 19.00



Από Τομέας Περιηγήσεων ΕΟΕ: "Τομέας Περιηγήσεων: Δράσεις και σχέδια. Ταξίδια και οδοιπορικά " Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, ώρα 19.00 "THE BARRISTER" lounge cafe-bookshop, Φράγκων 3 Θεσσαλονίκη Ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων και ο Τομέας Περιηγήσεων σας προσκαλεί σε ενημερωτική-ψυχαγωγική εκδήλωση, για να γνωρίσετε από κοντά τις δράσεις του τομέα αλλά και τα σχέδια που έχει για μελλοντικά ταξίδια και οδοιπορικές εκπομπές. Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση αλλά και αναπαραγωγή "best of" εκπομπών. Η εκδήλωση απευθύνεται σε φίλους των ταξιδιών , και σε ανθρώπους που θέλουν να μας γνωρίσουν καλύτερα, εμάς και τις δράσεις μας. Σας καλούμε όλους ώστε να ταξιδέψουμε μαζί σε μία όμορφη βραδιά.

Σεισμός 6,1 στη Λευκάδα – Έγινε αισθητός ως την Αθήνα




- Σεισμός που έγινε αισθητός όχι μόνο σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία που βρίσκονται κοντά
- Τα Ρίχτερ ταρακούνησαν την Αχαϊα, την Ηλεία ενώ ο σεισμός έγινε αισθητός ως και την Αθήνα


Γεωδυναμικό ινστιτούτο το μέγεθος είναι 6,1 και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα δυτικά της Λευκάδας.
Σύμφωνα με τον σεισμολόγο Κ. Παπαζάχο η ένταση του σεισμού μπορεί να είναι μεγαλύτερη.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 9:10 και σύμφωνα με τους σεισμολόγους εντάσεται στα φαινόμενα που έχουν σχέση με το ρήγμα της Κεφαλονιάς.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ