Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ 27/02/2015 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

 ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 27/02/2015 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Όταν 160 κιλά ουρανίνης αποκάλυψαν ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο στην Κεφαλονιά



Στις 26 Φεβρουαρίου του 1963, οι Αυστριακοί ερευνητές Zölt και Maurin, στα πλαίσια της μελέτης τους  «Salt water encroachment in the low altitude karst water horizons of the island of Kephallinia», ρίχνουν 160 κιλά ουρανίνης στις καταβόθρες του Αργοστολίου., σημείο που βρίσκεται 1 χλμ. βόρεια της πόλης, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, και στο οποίο το νερό της θάλασσας εισχωρεί στην ξηρά ακατάπαυστα και χάνεται μέσα στις πολυδαίδαλες υπόγειες διαδρομές των ασβεστολιθικών πετρωμάτων.

Πως να ξεφορτωθείτε τα λιπώματα με φυσικό τρόπο!


πώς-να-get-απαλλαγούμε-του-δέρματος-εξογκώματα-λιπώματα φυσικά
Τα εξογκώματα του δέρματος συνήθως εμφανίζονται στο κεφάλι, το λαιμό, στις μασχάλες και το χέρι. Αυτοί είναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Στην ιατρική αυτές οι διογκώσεις αναφέρονται συχνά ως λιπώματα.
Τα λιπώματα εμφανίζονται συνήθως σε ένα μέρος του σώματος, αλλά σε τακτική βάση μπορεί να εμφανίζονται σε όλο το σώμα, καθώς επίσης μπορούν να προκαλούν ορισμένες ενοχλήσεις.
 
 

Οι Ναζί και η πρώτη φωτογραφία της Γης από το Διάστημα


Το πρώτο πορτρέτο της Γης από το Διάστημα τραβήχτηκε από έναν πύραυλο ναζιστικής τεχνολογίας.

Η ασπρόμαυρη, μάλλον θολή εικόνα ελήφθη σε ύψος άνω των 100 χιλιομέτρων από έναν αμερικανικό πύραυλο V-2, ο οποίος εκτοξεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 1946 από την βάση του Γουάιτ Σαντς στο Νιου Μέξικο των ΗΠΑ. Η φωτογραφική μηχανή των 35 χιλιοστών ανακτήθηκε μετά τη συντριβή του πυραύλου στο έδαφος, αναφέρει το περιοδικό New Scientist.

UFO ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ




Μια διαδεδομένη θεωρία που συνδέει την απόκρυφη γνώση με την τεχνολογία της εποχής μας, είναι αυτή που συνδέει τους Ναζί με την κατοχή απόκρυφων γνώσεων και τις προσπάθειές τους να τις θέσουν σε τεχνολογική εφαρμογή, κυριαρχώντας έτσι στον υπόλοιπο κόσμο.
Μια απ’ τις πιο γνωστές και «ελκυστικές» πτυχές αυτής της θεωρίας, είναι η προσπάθεια κατασκευής ιπτάμενων δίσκων, απ’ αυτούς που σήμερα κατατάσσονται στα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).
Υποτίθεται ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία, αντιγράφοντας ένα UFO που έπεσε κοντά στην πόλη του Freiburg το 1936. Το ενδιαφέρον των Ναζί και των SS ήταν άμεσο και αναπτύχθηκε ένα ολόκληρο επιστημονικό δίκτυο αντιγραφής της άγνωστης αυτής της άγνωστης στην σύγχρονη ανθρωπότητα, εξωγήινης τεχνολογίας. Πρωτοπόροι στις προσπάθειες αυτές ήταν τα μέλη ναζιστικών αποκρυφιστικών ομάδων, όπως το «Τάγμα της Θούλης», η «ομάδα Βριλ» και η "Ahnenerbe".