Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Ρωσία έριξε "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB: 600 νεκροί ισλαμιστές στη Deir Ez-Zor





H Ρωσία βομβάρδισε τους ισλαμιστές στην Deir Ez-Zor και σε άλλες πόλεις της Συρίας χρησιμοποιώντας "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB, ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα! Το αποτέλεσμα ήταν με ένα χτύπημα 600 ισλαμιστές νεκροί! Ταυτόχρονα ρωσικές ειδικές δυνάμεις κυνηγούν Τούρκους και Τουρκμένους στα βουνά κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας ενώ οι ισλαμιστές στη Ράκκα καήκαν ζωντανοί: Βομβαρδίστηκαν με εμπρηστικές βόμβες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί FOAB εναντίων ισλαμιστών τρομοκρατών:
Εντύπωση είχε προκαλέσει η αναφορά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας πριν λίγες ημέρες ότι με ένα πύραυλο εξολοθρεύτηκαν 600 ισλαμιστές. Το βίντεο έρχεται τώρα στη δημοσιότητα με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές.

Οι Τούρκοι έκλεισαν τα Στενά και οι Ρώσοι ετοιμάζονται να τα ναρκοθετήσουν - Ασκήσεις ναρκαλιείας του τουρκικού Ναυτικού





Ασκήσεις αποκλεισμού και αποναρκοθέτησης των Στενών σε Βόσπορο και Δαρδανέλια πραγματοποιεί η Τουρκία με προσωπική εντολή του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος προφανώς με τον γνωστό παρορμητισμό του έχει υπερβεί τα όρια και επιχειρεί να οδηγήσει εκβιαστικά τον πλανήτη στα όρια μιας παγκόσμιας σύγκρουσης.

Δυνάμεις του τουρκικού Ναυτικού και της τουρκικής Ακτοφυλακής άρχισαν σήμερα το πρωί ασκήσεις "προστασίας και αποναρκοθέτησης" στην θάλασσα του Μαρμαρά, που συνδέει τον Βόσπορο με την Μαύρη Θάλασσα, όπως και στα  νότιο-δυτικά , στα Στενά των Δαρδανελίων που βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος.