Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Μυστηριώδης σταυρός εμφανίστηκε στον ουρανό της Φλόριντα [φωτό]





Πολλές φορές τα σύννεφα στον ουρανό παίρνουν διάφορα σχήματα, τα οποία ενίοτε προκαλούν διάφορους συνειρμούς στους… απλούς θνητούς ανθρώπους, εξάπτοντας τη φαντασία ή ακόμη και την περιέργεια για το αν είναι απλό φυσικό φαινόμενο ή κάποιο θεόσταλτο σημάδι.
Βλέπετε, η περιέργεια του ανθρώπου να προσπαθήσει να ερμηνεύσει την όποια σημασία των νεφών, καμιά φορά οδηγεί σε ενδιαφέροντα μεν, αλλά καμιά φορά περίεργα συμπεράσματα.
Δεν μπορούμε λοιπόν, παρά να αφήσουμε στην κρίση σας, το τι μπορεί να παίζει με τις παρακάτω φωτογραφίες!

Αστροναύτης της NASA αποκαλύπτει: “Τον πυρηνικό πόλεμο στη Γη σταμάτησαν οι εξωγήινοι”



Οι εξωγήινοι και όχι η διπλωματία ήταν αυτοί που κατάφεραν τελευταία στιγμή να αποτρέψουν τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αναφέρει ο αστροναύτης του Apollo 14,Edgar Mitchell.
Μιλώντας στην Mirror ο βετεράνος αστροναύτης και έκτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη το 1971, ισχυρίζεται ότι ειρηνικοί εξωγήινοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας κατά τη διάρκεια των δοκιμών όπλων στις αμερικανικές βάσεις πυραύλων και το περίφημο White Sands Proving Ground στην έρημο του Νέου Μεξικού – όπου η πρώτη ατομική βόμβα του κόσμου πυροδοτήθηκε το 1945.
“Το White Sands ήταν ένα πεδίο δοκιμών για ατομικά όπλα – και γι’ αυτό είναι που οι εξωγήινοι ενδιαφέρονταν”, είπε ο 84χρονος στη Mirror.

Το CNN υποκλίνεται στο «ελληνικό θαύμα». Το βίντεο που κέρδισε τους αμερικανούς.


Σκαρφάλωνε σε βράχους και πέρασε ατελείωτες ώρες με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, αλλά ο κόπος του απέδωσε καρπούς.
Το βίντεο του Βασίλη Μεταλληνού έκανε το CNN να γράψει ύμνους για τη δουλειά του, αλλά και για την Κέρκυρα, την οποία παρουσίασε με ένα μαγικό τρόπο μέσα από το φακό του.
«Νυχτερινά τοπία της Κέρκυρας- Η παρέα των αστεριών» είναι ο τίτλος του βίντεο που έκλεψε τις καρδιές των Αμερικανών. Μέσα σε πέντε λεπτά «περνούν» 60.000 φωτογραφίες του Μεταλληνού υπό τους ήχους της μουσικής του Γιάννη Μηλιάδη.