Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Oι εξωγήινοι επικοινωνούν μαζί μας; - Επιστήμονες ανακάλυψαν μυστήρια ραδιοκύματα

 

 

 Μπορεί το μυστηριώδες φαινόμενο να εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2007, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες το κατέγραψαν σε πραγματικό χρόνο.

Οι επιστήμονες μελετούν μυστήρια ραδιοκύματα που μπορεί να προέρχονται από μαύρες τρύπες, άστρα νετρονίων ή ακόμα και από εξωγήινο πολιτισμό.

Πρόκειται για αστραπιαίες λάμψεις ραδιοκυμάτων (διαρκούν μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου) από άγνωστες πηγές στο σύμπαν που εκπέμπουν τόση ενέργεια όση ο ήλιος μέσα σε μια μέρα.

"Πυροβόλησε" ο ΠΙΠΙΝΟΣ! Επιτυχής βολή τορπίλης

Το τύπου ''214'' Υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ - το σκάφος που ακολουθεί σε ναυπήγηση τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΉ, - εκτέλεσε επιτυχώς βολή τορπίλης γυμνασίων σε περιοχή του Σαρωνικού. αναφέρουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού. Για το προσεχές διάστημα,λένε οι ίδιες πηγές, έχει προγραμματιστεί να εκτελεσθεί αντίστοιχη βολή από το Υποβρύχιο ΩΚΕΑΝΟΣ, το υποβρύχιο τύπου ''209'' που εκσυγχρονίστηκε.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ Η Κ.ΤΖΑΝΗ . ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣOΝΙΑ ;



Παραθέτουμε μια φωτογραφία.  Στην φωτογραφία εμφανίζεται η κ.Τζανη μέσα σε Τεκτονική Στοά. Βλέπετε με βελάκι το σύμβολο της Στοάς και την κ. Τζανη. Εμείς ρωτάμε ευθέως.

κ. Τζανη έχετε σχέσεις με την Μασονία ;



Η οργάνωση "Νέα Ακρόπολη" και ο ρόλος της στην οικονομική κρίση.


Ο ιδρυτής της Νέας Ακρόπολης J.A.Livraga σε τελετή με τους Εθνικούς αρχηγούς της Ν.Α. για τα 30 χρόνια (ιωβηλαίο) του, σαν αυτοκράτορας (ελαίω θεού) στην πνευματική αυτοκρατορία της Νέας Ακρόπολης. Στό τελετουργικό σκεύος που κρατάει στα χέρια του διακρίνονται αριστερόστροφοι αγκυλωτοί σταυροί.  (Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από το βιβλίο του πρώην Διευθυντή της Νέας Ακρόπολης Θεσσαλονικής, Γιάννη Γαραντζωτή

Το Ξεσκέπασμα της Απάτης, εκδόσεις στερέωμα
Σαν φοιτητές και σαν πολίτες, θα έχετε πιθανόν αντιληφθεί την παρουσία μιας κίνησης με το όνομα “Νέα Ακρόπολη” στο χώρο του πανεπιστημίου, αλλά και σε άλλα μέρη, όπου ο προσηλυτισμός είναι εύκολος (σημ. ή και σε αφίσες κολλημένες σε διάφορα σημεία των πόλεων).