Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ CIA ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΕΑΣΗ UFO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!





alt

Το πρώτο έγγραφο της CIA για θέαση UFO στην Ελλάδα, συντάχτηκε τον Ιανουάριο του 1954 και αποκάλυπτε σε μια μικρή παράγραφο το περιστατικό ενός άγνωστου σκάφους που πετούσε πάνω από τη Δράμα στις 11 Αυγούστου του 1953.

‘’Αναφέρθηκε στη Δράμα, ένα φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα ρουκέτας, στις 22:25, νοτιοανατολικά πάνω από την πόλη. Το αντικείμενο αιωρήθηκε στον ουρανό σε χαμηλό ύψος, έμεινε σταθερό για 3-4 λεπτά και μετά εξαφανίστηκε.’’



Το έγγραφο παρουσίαζε ακόμα δύο εμφανίσεις σε Ισπανία και Γαλλία. Τα στοιχεία είχαν αντληθεί από τρεις Ελληνικές εφημερίδες… την ‘’Καθημερινή’’, την ‘’Μακεδονία’’ και την ‘’Ελευθερία’’.
alt
 Τα άρθρα των Ελληνικών εφημερίδων εκείνου του καιρού παρακολουθούσε συχνά η CIA, αφού το θέμα μιας ακόμα αναφοράς, εκείνης της χρονιάς, αντλήθηκε για έρευνα από τα φύλλα της ‘’Βραδυνής’’ στις 13 Μαίου του 1953. Το κείμενο δεν μιλούσε για Ελληνικό περιστατικό με ΑΤΙΑ αλλά για ένα Καναδικό ιπτάμενο δίσκο γήινης προέλευσης, που κατασκευαζόταν σε άκρα μυστικότητα στα εργοστάσια της A.B. Roc Company, και για τα γνωστά Γερμανικά Haunebu.
  ΠΗΓΗ :http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: