Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

UFO Πόλεμος: Κινέζοι και Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ εξω από το Σαν Φρανσίσκο

Κινεζικές ναυτικές δυνάμεις έξω από Καλιφόρνια, είναι σε κοινή αποστολή καταστολής UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Κοινοί Στόλοι αποκρούουν UFO - Απειλή


Αυτή τη τελευταία εβδομάδα, οι εμφανίσεις των κινεζικών πολεμικών πλοίων στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ, της Βόρειας Καλιφόρνια ειδικότερα, έχουν αναφερθεί, αλλά έχουν κατηγορηματικά αρνηθεί από τις Αμερικάνικες Ένοπλες Δυνάμεις.

Τώρα, μια ασιατική έκθεση υπηρεσίας πληροφοριών μας ενημερώνει ότι μια συνδυασμένη λειτουργία του στόλου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας έχει αρχίσει, σε μια πλήρη λειτουργίας μάχης ενάντια σε αυτό που μας λένε ότι είναι "εξαιρετικά εχθρική ύπαρξη εξωγήινης απειλής."

Οι επαληθεύσεις των πράξεων του στόλου υπήρξαν πολλές, δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση από την αμερικανική πλευρά αν και τα πλοία που έχουν παρατηρηθεί από διάφορα σκάφη το καθιστούν ως δεδομένο. Η αληθινή φύση της απειλής και η έκταση της χρησιμοποιούμενης πολυεθνικής στρατιωτικής δύναμης είναι πέρα από κάθε επίπεδο ταξινόμησης μπορεί να φανταστεί κανείς.
 

Φήμες:

         --    Εξωγήινα σκάφη λειτουργούν από υποβρύχια βάσεις.
         -- Τα προηγμένα  όπλα των ΗΠΑ στην πραγματικότητα έχουν αναπτυχθεί στη Vandenburg (Βάση Πολεμικής Αεροπορίας). Αυτά είναι οπλισμένοι με όπλα ενέργειας.
         -- Η UFO παρακολούθηση έχει μετακινηθεί από τη συμβατική στη νανο-τεχνολογία με μικροσκοπικούς αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση συμπεριφορών, όπως διαστάσεων ρήξεις και στρεβλώσεις του χρόνου, αυτα τα πράγματα έχουν συζητηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Fringe και X Files.

 Το πραγματικό διαβαθμισμένο σημείωμα σε πολύ σύντομη διανομή αναφέρει μόνο τα εξής:

       -- Ο εχθρός είναι εξωγήινος και εξαιρετικά επιθετικός και εχθρικός
       -- Η απειλή αποτελεί ενα «σαφή και παρόντα κίνδυνο» και είναι απομονωμένος στην Λεκάνη του Ειρηνικού
       -- Η  Κίνα αναγκάζεται να μεταφέρει την ευθύνη των ΗΠΑ, επειδή το  Ναυτικό των  ΗΠΑ  κάθεται στον Περσικό Κόλπο, όταν η Αμερική είναι κάτω από μια πολύ πραγματική απειλή.
       -- Προσπάθειες να αναζητήσουν επιβεβαιώσεις ή να ελέγχουν άμεσα τον ΕΧΘΡΟ θα οδηγήσουν σε μοιραίες συνέπειες.

Οι Επιβεβαιώσεις μας περιορίζουν σε αυτή την απάντηση. Άλλα στις ΗΠΑ έχουν καλύτερη πληροφόρηση και οι πηγές μας έχουν σιωπήσει με προειδοποιήσεις μόνο.


ΠΗΓΕΣ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

2 σχόλια:

Pepos είπε...

Θα μας τρελάνεις ρε Χρηστο.
Και είναι κοντά και ο Δεκέμβριος.

CHRISTOS KASTAMONITIS είπε...

Δεκέμβριο έχουμε δημοπρασία