Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α


 
Οι στηλες της Γεωργιας είναι ένα αινιγματικό μνημείο που βρίσκεται στη περιοχη Elbert County, της Γεωργία. Επίσης γνωστό ως το Stonehedge της αμερικανικής ηπειρου, η γιγαντιαία δομή είναι σχεδόν 20 μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν συνολικά 240 τοννους . Η πιο εκπληκτική λεπτομέρεια του μνημείου δεν είναι ωστόσο το μέγεθός του, αλλά το μήνυμα χαραγμένο σε αυτό: Δέκα κανόνες για την «Εποχή της Λογικής». Αυτοί οι οδηγοί κατά την αφή θέματα που σχετίζονται με τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων», όπως μαζική εξολόθρευση, μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση, η εισαγωγή ενός νέου τύπου πνευματικότητας, κλπ. Οι συντάκτες των κανόνων αυτών ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι και εντελώς, μέχρι Τώρα, η ανωνυμία τους έχει διαφυλλαχθει  δεόντως. Ωστόσο, αυτή η μυστηριώδης ομάδα άφησε ένα κείμενο που εξηγεί το σκεπτικό πίσω από τους κανόνες, ένα κείμενο που δεν συζητήθηκε σε απευθείας σύνδεση πριν. Με τις νέες αυτές πληροφορίες, ο σκοπός πίσω από τις ΣΤΗΛΕΣ εχει γίνει πολύ σαφης, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια για υποθέσεις. Οι Guidestones περιγράφουν τον ιδανικό κόσμο, όπως οραματίστηκαν οι απόκρυφες μυστικές εταιρείες. Το μνημείο είναι επομένως η απόδειξη της σχέσης που υπάρχει μεταξύ μυστικων κοινωνίων, την ελίτ του κόσμου και την ώθηση για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.



Το Μνημείο

Κατασκευασμένη από γρανίτη  μπλε, οι Guidestones  είναι γραφτό να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και να κοινωνούν γνώσεις σε διάφορα επίπεδα: φιλοσοφικά, πολιτικά, αστρονομικά, κλπ. Αποτελείται από τέσσερις μεγάλους ογκόλιθους, που περιέχουν δέκα οδηγούς για τη ζωή σε οκτώ γλώσσες : Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα.Ένα μικρότερο μήνυμα είναι χαραγμένο στην κορυφή της δομής με σενάρια σε τέσσερις αρχαίες γλώσσες »: Βαβυλωνίων, των αρχαίων ελληνικών, τα Σανσκριτικά, και αιγυπτιακά ιερογλυφικά.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τελευταίες τέσσερις αρχαίες γλώσσες έχουν μεγάλη σημασία στις διδασκαλίες των απόκρυφων σχολων μυστηρίου, όπως οι μασόνοι και οι Ροδόσταυροι, οι οργανώσεις θα συζητήσουν αργότερα.
Οι τέσσερις μεγάλες πέτρες που διοργανώνονται σε ένα γιγαντιαίο «paddlewheel" ρυθμίσεις οι οποίες είναι προσανατολισμένες προς τα όρια της μετανάστευσης από τον ήλιο κατά τη διάρκεια του έτους και επίσης δείχνουν τις ακραίες θέσεις του ανατολή και τη δύση του ήλιου στα 18,6 χρόνια του κύκλου της . Η πέτρα στο κέντρο διαθέτει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: πρώτον, ο πολικος Αστερας είναι πάντα ορατός μέσα από μια ειδική τρύπα διάτρητη από το Νότο προς το Βορρά πλευρά του κέντρου πέτρα? Δεύτερον, μια άλλη υποδοχή ευθυγραμμίζεται με τις θέσεις του ήλιου που ανατέλλει κατά τη στιγμή του καλοκαίρινου και  χειμερινου ηλιοστάσιου και στην ισημερία.
Πηγή: Ενσύρματη

Στη βάση των Guidestones βρίσκεται ένα επεξηγηματικό δισκίο Προσθήκη με μερικές από τις λεπτομέρειες της κατασκευής. Αναφέρει επίσης μια χρονική κάψουλα θαμμένη κάτω από αυτό. Τα περιεχόμενα της παρούσας κάψουλα του χρόνου (αν υπάρχει) είναι ένα μυστήριο.
Το επεξηγηματικό δισκίο εξηγεί μερικά από τα χαρακτηριστικά των μνημείων και των δημιουργών της (περισσότερα για αυτά αργότερα).Η ημερομηνία έναρξης της κάψουλας του χρόνου έχει μείνει κενή.
Τα Αστρονομικα χαρακτηριστικά εχουν μεγάλη σημασία στον σχεδιασμό των Guidestones. Σε ενα σχετικά "νέο" έθνος, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, μνημεία, που είναι ευθυγραμμισμένα με τα ουράνια σώματα είναι συχνά το έργο των μυστικών υπηρεσιών, όπως οι Τέκτονες. Με βάση τις διδασκαλίες τους από τα σχολεία μυστηρίου της Αρχαίας Αιγύπτου, την Ελλάδα ή την Druidic Κέλτων, που είναι γνωστά για την ενσωμάτωση σε ορισμένα μνημεία της "ιερής γνώσης» τους.  



Οι 10 ΕΝΤΟΛΕΣ





Οι δέκα οδηγοί για μια νέα εποχή της λογικής είναι οι εξής:

1. Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση. 
2. Οδηγηστε την αναπαραγωγή σοφά - βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία. 
3. Ενώστε την ανθρωπότητα με μια ζωντανή νέα γλώσσα. 
4. Ελεγξτε  πάθος - πίστη - παράδοση - και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική. 
5. Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια. 
6. Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ 'ένα παγκόσμιο δικαστήριο. 
7. Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους. 
8. Ισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα. 
9. Βραβευετε αλήθεια - ομορφιά - αγάπη - αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο. 
10. Να μην γινετε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.
Όπως μπορείτε να δείτε, οι κατευθυντήριες γραμμές για τη δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την υιοθέτηση των νέων σε παγκόσμια γλώσσα, τη δημιουργία ενός κοσμικου δικαστηριου και  αόριστες αναφορές για την ευγονική. Με άλλα λόγια, ένα προσχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η μείωση του πληθυσμού,του Οικογενειακού Προγραμματισμού και η Ευγονικη

Η πρώτη «εντολή» είναι ιδιαίτερα συγκλονιστική, αφού προβλέπει ουσιαστικά ότι 12 από τους 13 άνθρωπους στη Γη δεν πρέπει να υπάρχουν. Βασικά, αυτό  σήμαινει ότι όλος ο κόσμος θα εξαφανιστεί εκτός από ένα δεύτερο της Ινδίας. Αν ο παγκόσμιος πληθυσμος σήμερα είναι 6,7 δισ. ευρώ, τότε συμφωνα με τον κανονα αυτό οριζετε σε 92,54% πλεόνασμα. Για σκεφτείτε αυτά τα στοιχεία. Στη συνέχεια, όμως, πόσοι άνθρωποι επιβίωσαν στην ταινία 2012 ; Δεν υπάρχουν πολλοι. Ποιοι ήταν αυτοί;Οι Πλουσιότεροι ανθρώποι της γης. Είναι αυτος έξυπνος προληπτικος προγραμματισμος;
Ο τελευταίος κανόνας του Guidestones, "δεν είστε  καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση" είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό δεδομένου ότι συγκρίνει την ανθρώπινη ζωή με τον καρκίνο  στη γη. Με αυτή την κατάσταση του νου, είναι εύκολο για τον εξορθολογισμό της εξαφάνισης όλου σχεδόν του πληθυσμού του πλανήτη.
Η Μαζική μείωση του πληθυσμού είναι ένας κοινος στόχος της ελίτ και πολλών σημαντικών ανθρώπων του κόσμου που το εχουν δηλωσει ανοικτα.
Το 1988, ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας εξέφρασε την ευχή ότι, θα πρέπει αυτός να μετενσαρκωθεί, θα ήθελε να είναι "ένας θανατηφόρος ιός» που θα μείωνε τον παγκόσμιο πληθυσμο.Πιο πρόσφατα, ο Bill Gates είπε: " Ο κόσμος σήμερα έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους ... που είναι επικεφαλής σε περίπου 9 δισ. ευρώ. Τώρα, αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε ισως να μειώσουμε το 10 ή 15 τοις εκατό. " Μαζί με την φορολογική έκπτωση των δωρεών του τεράστια χρηματικά ποσά δωριζονται-επενδυονται για να βοηθήσει να βρεθει τροπος μείωσης του πληθυσμού, "μυστικες συναντήσεις "της ελίτ του κόσμου έχουν λάβει μέρος για να συζητήσουν αυτά τα ζητήματα:
"Μερικοί από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους της Αμερικής συναντήθηκαν μυστικά για να εξετάσουν πώς, ο πλούτος τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την επιβράδυνση της αύξησης του πληθυσμού του κόσμου και να επιταχυνθεί η βελτίωση της υγείας και της εκπαίδευσης.
Οι φιλάνθρωποι που συμμετείχαν σε σύνοδο κορυφής που συγκαλεστηκε με πρωτοβουλία του Bill Gates, η Microsoft συνιδρυτής, συζητήσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καμφθούν οι πολιτικές και τα θρησκευτικά εμπόδια για να αλλάξετε.
Περιγράφεται ως καλή λέσχη από έναν εσωτερικο ητοι τον David Rockefeller Jr, τον πατριάρχη των πλουσιότερων δυναστείων της Αμερικής, τον Γουόρεν Μπάφετ και τον Τζορτζ Σόρος, οι χρηματοδότες, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, και οι μεγιστάνες των ΜΜΕ Τεντ Τέρνερ και Oprah Winfrey. "
Η εφημερίδα Sunday Times, 24 Μαΐου του 2009
Ο δεύτερος κανόνας ("Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή - βελτίωση της διαφορετικότητας και γυμναστήριο») ζητεί βασικά για τη συναγωγή των νομοθετών τη διαχείριση των οικογενειακών μονάδων. Αν διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές, απαιτεί τη δημιουργία των νόμων δόμηση του αριθμού των παιδιών ανά οικογένεια. Επιπλέον, «βελτίωση της ποικιλομορφίας και της φυσικής κατάστασης" μπορούν να ληφθούν με «επιλεκτική αναπαραγωγή" ή την αποστείρωση των ανεπιθύμητων μέλων της κοινωνίας. Αυτό χρησιμοποιείται και ονομάζεται «ευγονική» , μέχρι που έγινε πολιτικά ορθό, εξ αιτιας των Ναζί.  Μια παγκόσμια κυβέρνηση
"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέροςμιας μυστικης κλίκας που εργαζεται κατά των συμφέροντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως« διεθνιστές »και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - ένα κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η χρέωση, στέκομαι ένοχος, και είμαι περήφανος γι 'αυτό. "  
-Ντέιβιντ Ροκφέλερ, «Απομνημονεύματα του David Rockefeller" p.405
Οι περισσότεροι από τους άλλους κανόνες του Guidestones ουσιαστικά καλουν για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που κυβερνιέται από μια «ολιγαρχια φωτισμένη", οι οποίοι θα ρυθμίζουν όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής, συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών, κοινωνικών καθηκόντων, την οικονομία, κλπ. Αυτή η ιδέα δεν είναι καθόλου νέα, όπως έχει ψυχαγωγηθεί από τα σχολεία μυστηρίου για αιώνες.Ο Manly P. Hall έγραψε το 1917:
«Όταν ο όχλος κυβερνά, ο άνθρωπος διέπεται από άγνοια. Όταν κυβερνά η εκκλησία, έχει αποκλειστεί από τις δεισιδαιμονίες. Και όταν οι πολιτικοι κυβερνουν, έχει αποκλειστεί από το φόβο. Πριν οι άνδρες μπορούν να ζήσουν μαζί σε αρμονία και κατανόηση, την άγνοια, πρέπει να την μετουσιωσούν σε σοφία, την δεισιδαιμονία σε μια φωτισμένη πίστη και τον φόβο σε αγάπη. Παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου, ο Τεκτονισμός είναι θρησκεία επιδιώκει να ενώσει τον Θεό και τον άνθρωπο ξεκινά με την ανύψωση του σε αυτό το επίπεδο συνείδησης επί του οποίου μπορούν να βλέπουν με όραμα διευκρίνισε ,τη λειτουργία του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος. Από ηλικία σε ηλικία, το όραμα ενός τέλειου πολιτισμού διατηρείται ως το ιδανικό για την ανθρωπότητα. Στη μέση αυτού του πολιτισμού πρέπει να στέκεται ένα ισχυρό πανεπιστήμιο όπου τα ιερά των κοσμικών επιστημών σχετικά με τα μυστήρια της ζωής, θα μπορούν ελεύθερα να διδάσκονται σε όλους όσους θα αναλάβουν τη φιλοσοφική ζωή. Εδώ πιστεύω και το δόγμα δεν θα έχει καμία θέση. Η επιφανεια θα αφαιρεθεί και μόνο το ουσιαστικό να διατηρηθεί. Ο κόσμος θα πρέπει να ηγηθει από τα πιο φωτισμένα μυαλα του, και ο καθένας θα καταλάβει τη θέση στην οποία έχει τοποθετηθεί για την αξιοθαυμαστη ικανοτητα αποδοσης των "μεγιστων" ».  
Στο "Το μυστικό πεπρωμένο της Αμερικής",η διοικηση εξηγεί το αρχαίο όνειρο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, όπως διαμορφωνονται από τις μυστικές αδελφότητες:
"Η Παγκόσμια δημοκρατία ήταν το μυστικό όνειρο των μεγάλων κλασικών φιλοσόφων.Προς την επίτευξη αυτού του μεγαλύτερου όλων των ανθρώπινων σκοπών που περιγράφονται προγράμματα της εκπαίδευσης, της θρησκείας, και την κοινωνική συμπεριφορά κατευθυνθεί προς την τελική επίτευξη μιας πρακτικης και παγκόσμιας αδελφοσύνης. Και για να επιτύχουν τους σκοπούς τους πιο αποτελεσματικά, αυτοί οι αρχαίοι μελετητές  δεσμεύονται με ορισμένους μυστικιστικους δεσμούς σε μια ευρεια αδελφότητα. Στην Αίγυπτο, Ελλάδα, Ινδία, Κίνα και τα Μυστήριακο κράτος ειχε ύπαρξη. Οι Παραγγελίες της ξεκίνησαν απο ιερέις-φιλοσόφους διαμορφώθηκαν ως κυρίαρχο όργανο να αναθέτουν, να συμβουλεύουν και να κατευθύνουν τους κυβερνήτες των κρατών. "  
-Manly P. Hall, Το μυστικό πεπρωμένο της Αμερικής

Επεξηγήσεις Κατευθείαν από τους Ανωνυμους Συγγραφεις των κανονων

Δεδομένου την ανέγερση του μνημείου στις 22 Μαρτίου 1980, πάρα πολλοι συγγραφείς και ερευνητές έχουν προσπαθήσει να ερμηνεύσουν το σκεπτικό πίσω από αυτές τις δέκα κατευθυντήριες γραμμές. Μήπως πραγματικά αποτελούνται από ένα σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη; Οι κανόνες αυτοί απλά να εφαρμόζονται σε περίπτωση μεγάλης καταστροφής; Το καλύτερο μέρος για να πάρετε μια ακριβή απάντηση είναι να ζητήθει από τους συντάκτες των ίδιων των κανόνων. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν επιλέξει να παραμείνουν ανώνυμοι, είναι αδύνατο να το πράξουμε. Ωστόσο, εχουν αφήσει μια πολύ σημαντική δήλωση, η οποία έχει αγνοηθεί από όλους σχεδόν τους ερευνητές των Guidestones . Αυτό το εκπληκτικό κείμενο, το οποίο περιγράφει τα κίνητρά τους με μεγάλη λεπτομέρεια, μπορεί να βρεθεί μόνο στη Γεωργία ΣΤο Guidestone Guidebook , ένα φυλλάδιο που παράγεται από την Εταιρεία από γρανίτη, που παρήγαγε το μνημείο. Ευθύς εξαρχής, είναι προφανές ότι οι συντάκτες του μνημείου  επιδιώκουν τη δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό δεν είναι μια "θεωρία συνωμοσίας" ή υπόθεση. Είναι γραμμένο με τρόπο σαφή και αδιαμφισβήτητο.  Εδώ είναι, απευθείας από την πένα των μυστικών συγγραφέων, η εξήγηση των 10 κανόνων των Guidestones (τμήματα με έντονους χαρακτήρες έχουν επισημανθεί από τον εαυτό μου,για να τονίσω αξιόλογα μέρη).
Κάλυψη της Γεωργίας Guidestones Guidebook
Είναι πολύ πιθανό ότι η ανθρωπότητα διαθέτει πλέον την απαραίτητη γνώση για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Κατά κάποιο τρόπο αυτή η γνώση πρέπει να έχει σπαρθει ευρέως στη συνείδηση όλης της ανθρωπότητας. Πολύ σύντομα οι καρδιές της ανθρώπινης οικογένειας θα πρέπει να μας αγγίξουν και να θερμανθουν, έτσι θα καλωσορίσουμε μια παγκόσμια κυριαρχία της λογικής.
«Η συνείδηση της ομάδας της φυλής μας είναι τυφλή, διεστραμμένη, και αποσπάται εύκολα από ασήμαντα πράγματα, όταν θα πρέπει να επικεντρωθεί στις βασικές αρχές. Μπαίνουμε σε μια κρίσιμη εποχή. Πιέσεις του πληθυσμού θα δημιουργήσουν σύντομα πολιτική και οικονομική κρίση σε όλο τον κόσμο. Έτσι θα καταστεί πιο δύσκολη και ταυτόχρονα πιο αναγκαία τη δημιουργία μιας ορθολογικής κοινωνίας κόσμου.
« Ένα πρώτο βήμα θα είναι να πείσουμε τον κόσμο  χωρις αμφιβολία ότι μια τέτοια κοινωνία είναι πλέον δυνατή. Ας κρατήσει εν όψει, διαρκεις προσφυγές στο συλλογικο λόγο υπαρξης της ανθρωπότητας. Ας επιστήσουμε την προσοχή μας στα βασικά προβλήματα. Ας δημιουργήσουμε κατάλληλες προτεραιότητες. Πρέπει να τακτοποιησουμε το σπίτι μας εδώ στη γη πριν φτάσουμε τα αστέρια.
"Η Ανθρώπινη αιτια τώρα αφύπνιζει την δύναμή της. Είναι ο πιο ισχυρος οργανισμος που ακόμα υπαρχει στην εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας. Πρέπει να κάνουμε την ανθρωπότητα να γνωρίσει ότι η αποδοχή της ευσπλαχνίας,και του φωτισμένου λόγου θα μας επιτρέψει να ελέγξουμε το πεπρωμένο μας, εντός των ορίων που ενυπάρχουν στη φύση μας.
"Είναι δύσκολο να διασπειρεις σοφία σε κλειστά ανθρώπινα μυαλά. Πολιτιστικές αδράνειες δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ξεδιπλώνοντας τα παγκόσμια γεγονότα στο θλιβερό ρεκόρ της φυλής μας να δραματοποιει τις ανεπάρκειες των παραδοσιακών οργανισμών που διέπουν τα ανθρώπινα θέματα. Η επικείμενη κρίση μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να δεχθουν ένα σύστημα δίκαιου κόσμου, το οποίο θα τονίζει την ευθύνη των μεμονωμένων εθνών στη ρύθμιση των εσωτερικών υποθέσεων, και το οποίο θα τους βοηθήσει στην ειρηνική διαχείριση των διεθνών τριβών.
« Ενα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να εξαλείψει τον πόλεμο, θα μπορούσε να παρέχει σε κάθε άτομο την ευκαιρία να αναζητήσει μια ζωή  σκοπού και  εκπλήρωσης.
«Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τον Αρμαγεδδώνα. Είναι εφικτός. Αλλά δεν θα συμβεί χωρίς συντονισμένες προσπάθειες από τα εκατομμύρια των αφοσιωμένων ανθρώπων σε όλα τα έθνη της γης.
"Εμείς, οι χορηγοί της Γεωργίας Guidestones ", ειμαστε μια μικρή ομάδα Αμερικανών που επιθυμούν να εστιάσουν την προσοχή τους στα προβλήματα κεντρικής σημασίας για το παρον δίλημμα της ανθρωπότητας. Έχουμε ένα απλό μήνυμα για άλλα ανθρώπινα όντα, τώρα και στο μέλλον. Πιστεύουμε ότι περιέχει προφανείς αλήθειες, και δεν έχουμε την πρόθεση και προκατάληψη για μια συγκεκριμένη θρησκεία ή φιλοσοφία. Ωστόσο, το μήνυμά μας είναι, σε ορισμένες περιοχές αμφιλεγόμενο. Έχουμε επιλέξει να παραμείνουμε ανώνυμοι, προκειμένου να αποφευχθεί η συζήτηση και ο ισχυρισμός που μπορεί να μπερδέψουν τις έννοιες μας, και η οποία μπορεί να καθυστερήσει μια προσεκτική επανεξέταση των σκέψεών μας. Πιστεύουμε ότι οι εντολές μας είναι ορθές. Θα πρέπει να σταθουν με τις δικές τους.
Το "Stonehenge και άλλα απομεινάρια της αρχαίας ανθρώπινης σκέψης διεγείρουν την περιέργεια μας, αλλά δεν φέρουν το μήνυμά μας για καθοδήγηση. Για να μεταφέρουμε τις ιδέες μας στο πέρασμα του χρόνου με άλλα ανθρώπινα όντα, έχουμε κατασκευάσει ένα μνημείο - ένα σύμπλεγμα χαραγμένων πέτρων. Αυτές οι πέτρες σιωπηλα θα εμφανίζουν τις ιδέες μας και τώρα, και όταν εμείς θα έχουμε φύγει.Ελπίζουμε ότι θα αναλυθουν περισσότερο, γίνεται αποδεκτό και ότι μέσω της σιωπηλής επιμονής τους, θα σπεύσουν σε ένα μικρό βαθμό στην επερχόμενη εποχή της λογικής.
(...)
"Πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει σκοπό. Κάθε ένας από εμάς είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι του άπειρου. Οι ουράνιες ευθυγραμμίσεις των πέτρων συμβολίζουν την ανάγκη για την ανθρωπότητα να είναι πλατεία με εξωτερικές αρχές, οι οποίες εκδηλώνονται στην ίδια τη φύση μας, και στο σύμπαν γύρω μας.Πρέπει να ζούμε σε αρμονία με το άπειρο.
«Τέσσερις μεγάλες πέτρες στο κεντρικό σύμπλεγμα χαραγμένο με δέκα εντολές, κάθε πέτρα που φέρουν το ίδιο κείμενο σε δύο γλώσσες. Στην αγγλική έκδοση το μήνυμα αριθμεί λιγότερο από εκατό λέξεις. Οι γλώσσες  έχουν επιλεγεί για την ιστορική σημασία τους και για τις επιπτώσεις τους στους ανθρώπους που ζουν σήμερα. Δεδομένου ότι υπάρχουν τρεις χιλιάδες γλώσσες που δεν ζουν, όλες θα μπορούσαν να εχουν επιλέγχθει.
"Οραματιζόμαστε μια μεταγενέστερη φάση στην ανάπτυξη των Guidestones ". Εκφράζεται η ελπίδα ότι και άλλες πέτρες μπορεί να ανεγερθουν στους εξωτερικόυς κύκλους για να επισημενετε τις μεταναστεύσεις του ήλιου και ίσως ορισμένα άλλα ουράνια φαινόμενα. Οι πέτρες αυτές θα φέρουν τις λέξεις μας στις γλώσσες των άλλων ατόμων που μοιράζονται τις πεποιθήσεις μας και θα αυξήσει παρόμοιες πέτρες σε διεθνή όρια στις γλώσσες των φιλικών γείτονων. Θα χρησιμεύσουν ως υπενθύμιση των δυσκολιών που όλη η ανθρωπότητα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μαζί, και θα ενθαρρύνουν την αμοιβαία προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους ορθολογικά και με τη δικαιοσύνη.
"Εμείς δεν πρεσβεύουμε θεία έμπνευση πέρα  αυτόυ που μπορεί να βρεθεί σε όλα τα ανθρώπινα μυαλά. Οι σκέψεις μας αντανακλουν την ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σε αυτό το ξημέρωμα της ατομικής εποχής.Επίσης, περιγράφουν σε γενικές γραμμές ορισμένα βασικά βήματα που πρέπει να ληφθούν για τη δημιουργία μιας ανθρωπότητας με καλοκάγαθη και διαρκή ισορροπία με το σύμπαν.
"Τα ανθρώπινα όντα είμαστε ειδικά πλάσματα. Είμαστε ποιμένες για όλη την επίγεια ζωή.Σε αυτόν τον κόσμο, θα διαδραματίσουμε κεντρικό ρόλο σε μια αιώνια μάχη μεταξύ καλού και κακού-μεταξύ των δυνάμεων που θα βασίζεται και αυτές που θα πρεπει να καταστρέψει. Το Άπειρο περιβάλλει κάθε τι που υπάρχει, ακόμη και ο αγώνας, η σύγκρουση και η αλλαγή, η οποία μπορεί να αντανακλα σάλον στην ψυχή του Θεού.
«Εμείς οι άνθρωποι που ειμαστε ήδη προικισμένοι με μια μικρή ικανότητα να γνωρίζουμε και να ενεργούμε-για καλό ή για κακό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ύπαρξή μας, όχι μόνο για εμάς αλλά και για όσους έρθουν μετά από εμάς. Και δεν πρέπει να είμαστε απρόσεκτοι για την ευημερία όλων των άλλων που ζουν,και η μοίρα των οποίων έχει τοποθετηθεί στην εμπιστοσύνη των ικανοτητων μας.
«Είμαστε ο μεγαλύτερος οργανισμός μέσω του οποίου το καλό και το κακό ιδιότητες του πνεύματος,μπορουν να γίνουν παίκτες στον κόσμο μας. Χωρίς  εμας υπάρχει πολύ λίγο από την αγάπη, το έλεος, ή συμπόνια. Ωστόσο, μπορούμε επίσης να είμαστε φορείς του μίσους, και της σκληρότητας και της ψυχρης αδιαφορίας. Μόνο εμείς μπορούμε συνειδητά να εργαζόμαστε για τη βελτίωση αυτου του ατελους κόσμου. Δεν είναι αρκετό για να μας παρασύρει μόνο με την τρέχουσα. Η ορθολογική στον κόσμο του αύριο βρίσκεται πάντα προς τα πάνω.
"Το 1980, όπως αυτές οι πέτρες είχαν διατυπωθεί, το πιο πιεστικό πρόβλημα στον κόσμο ήταν η ανάγκη ελέγχου του ανθρώπινου πληθυσμου. Στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων της τεχνολογίας και άφθονα καύσιμα επέτρεψαν να γίνει ένα πολλαπλασιασμό της ανθρωπότητας πέρα από ό, τι είναι φρόνιμο ή μακροπρόθεσμα βιώσιμη. Τώρα μπορούμε να προβλέψουμε την επικείμενη εξάντληση των πηγών ενέργειας και την εξάντληση των παγκόσμιων αποθεμάτων πολλών πρώτων υλών ζωτικής σημασίας.
"Ο Έλεγχος αναπαραγωγής μας χρειάζεται επειγόντως. Θα χρειαστούν σημαντικές αλλαγές στις στάσεις και τα έθιμα μας. Δυστυχώς, η αδράνεια των ανθρώπινων έθιμων μπορεί να είναι ακραία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν εκείνοι για τους οποίους έθιμο είναι κυρίαρχη δύναμη είναι ανενημέρωτοι σχετικά με την ανάγκη για αλλαγή.
"Σχεδόν κάθε έθνος έχει πλέον πυκνοκατοικηθει όσον αφορά την αέναη ισορροπία μας με τη φύση. Είμαστε σαν ένα στόλο από υπερπλήρεις σωσίβιες λέμβους αντιμέτωποι με μια θύελλα που πλησιάζει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εχουμε σοβαρά υπερφορολογησει τους πόρους μας για να διατηρήθει το σημερινο βιοτικο επιπεδο του πληθυσμού μας στην υφιστάμενη κατάσταση της ευημερίας. Εχουμε καταστρέψει τα χωράφια μας και έχουμε μεγαλώσει επικίνδυνα την εξαρτηση από εξωτερικές πηγές για τα μέταλλα το πετρέλαιο,αλλα και μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Εθνη, όπως η Ιαπωνία, η Ολλανδία και η Αϊτή ειναι ακόμη πιο σοβαρά σε θεμα υπερπληθυσμου και, ως εκ τούτου, σε μεγαλύτερο κίνδυνο.
« Υπό αυτές τις συνθήκες, η αναπαραγωγή δεν είναι πλέον αποκλειστικά προσωπική υπόθεση. Η κοινωνία πρέπει να έχει φωνή και κάποια δύναμη  σκηνοθεσίας στη ρύθμιση αυτης της ζωτικής σημασίας λειτουργία. Οι επιθυμίες του ανθρώπου για "ζευγαρωμα" ειναι σημαντικές, αλλά δεν είναι υψίστης σημασίας. Τα συμφέροντα της σημερινής κοινωνίας για την ευημερία των μελλοντικών γενεών, πρέπει να δοθεί αύξηση στην προσοχη της αναπτύξης μηχανισμων για να φέρουν τον ορθολογικό έλεγχο της αναπαραγωγικής ηλικίας μας.
(...)
«Η Ανεύθυνη αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να αποθαρρύνεται από τις νομικές και κοινωνικές πιέσεις. Τα ζευγάρια που δεν μπορούν να προσφέρουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα και υποστήριξη για ένα παιδί δεν πρέπει να παράγουν τα παιδιά και να είναι ένα βάρος για τους γείτονές τους. Φέρνοντας αχρείαστα τα παιδιά σε μια υπερπλήρη ναυαγοσωστική λέμβο είναι κακό. Είναι άδικο για τα παιδιά αυτά. Είναι επιβλαβής για τους λοιπούς επιβάτες και όλα τα έμβια όντα. Η κοινωνία δεν πρέπει να ενθαρρύνει ή να επιδοτεί τέτοια συμπεριφορά.
« Η γνώση και τεχνικη για τη ρύθμιση της ανθρώπινης αναπαραγωγής είναι τώρα ύπαρκτη. Η ηθική και οι πολιτικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο έχουν σοβαρή ευθύνη να κάνουν αυτή η γνώση και τις τεχνικές αυτές είναι γενικά διαθέσιμες. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα μερος των πόρων που αφιερώνει ο κόσμος τώρα να στρατιωτικούς σκοπούς. Σε μακροπρόθεσμη βάση, στερώντας κονδύλια σε αυτό το κανάλι θα μπορούσε να κάνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να αμβλυνθούν οι εντάσεις που οδηγούν σε πόλεμο.
"Μια διαφορετική ευημερια παγκόσμιου πληθυσμού, σε συνεχή ισορροπία με τους παγκόσμιους πόρους, θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την ορθολογική παγκόσμια τάξη. Οι άνθρωποι της καλής θέλησης σε όλα τα κράτη πρέπει να εργαστούν για τη δημιουργία αυτής της ισορροπίας.
(...)
"Με την ολοκλήρωση του κεντρικού συμπλέγματος των Guidestones η μικρη ομάδα μας έχει διαλυθεί. Αφήνουμε το μνημείο στην φύλαξη των ανθρώπων του Elbert County, Γεωργία.
"Αν είναι γραμμένα τα λόγια μας με αχνά γράμματα από την φθορά του ανέμου και του ήλιου και του χρόνου, ζητάμε να τους χαραξετε βαθύτερα. Εάν οι πέτρες πεσουν η μειωθουν, ή αν πρέπει να διασκορπίστουν από τους ανθρώπους του λίγη κατανόηση ζητάμε να τις σηκώσει και πάλι.
«Καλούμε τους συνανθρώπους μας σε όλα τα έθνη να προβληματιστούν σχετικά με το απλό μήνυμα μας. Όταν οι στόχοι αυτοί είναι κάποια μέρα το ζητουμενο από τη πλειοψηφια της ανθρωπότητας, μια ορθολογική παγκόσμια τάξη μπορεί να επιτευχθεί για ολους.

Ποιοι είναι οι συγγραφείς;

Έτσι,ποια είναι αυτή η «μικρή ομάδα των Αμερικανών που αναζητούν την Εποχή της Λογικής»; Αν και η ταυτότητά τους είναι μυστικη, έχουν αφήσει κάποιες ενδείξεις λένε στους μυημένους, αναμφισβήτητα δείχνει προς την απόκρυφη φύση της ομάδας τους. Για ορεκτικά, το παραπάνω κείμενο φέρει το αλάνθαστο σημάδι του δυτικου αποκρυφισμού. Μπορούμε να βρούμε αναφορές σε "Όπως επάνω έτσι και κάτω" ( Τα ουράνια ευθυγραμμίσεις των πέτρων συμβολίζουν την ανάγκη για την ανθρωπότητα να είναι πλατεία με εξωτερικές αρχές, οι οποίες εκδηλώνονται στην ίδια τη φύση μας, και στο σύμπαν γύρω μας ) και  δυαδικότητα ( Εμείς είναι το μεγαλύτερο πρακτορείο μέσω του οποίου καλό και το κακό ιδιότητες του πνεύματος να γίνουν παίκτες στον κόσμο μας. Χωρίς εμάς  υπάρχει πολύ λίγο από την αγάπη, το έλεος, τη συμπόνια. Ωστόσο, μπορούμε επίσης να είμαστε φορείς του μίσους, και της σκληρότητας και της ψυχρης αδιαφορίας ). Πιστεύω ότι αυτό μόνο το κείμενο παρέχει αρκετές αποδείξεις για να συμπεράνει ότι οι συγγραφείς είναι είτε Ελευθεροτέκτονες, Ροδόσταυροι ή άλλη ερμητική Μυστική κοινωνία. Υπάρχουν όμως ακόμα πιο προφανείς ενδείξεις δείχνουν προς τις εσωτερικές τάσεις των συγγραφέων, ξεκινώντας με το RC Christian, ο μυστηριώδης άνθρωπος που διέταξε το μνημείο.

RC Christian

Τα αποκαλυπτήρια της Γεωργίας Guidestones. Θα μπορούσε ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο μυστηριώδης RC Χριστιανός;
Εδώ είναι η ιστορία της παραγγελίας των Guidestones όπως αναφερεται από τον επίσημο οδηγό.
"Αυτό που ξεκίνησε ως ένα συνηθισμένο απόγευμα της Παρασκευής στα μέσα του καλοκαιριού έχει τελειώσει για την παραγωγή και την ανέγερση ενός από τα πιο ασυνήθιστα μνημεία του κόσμου, που παράγονται κάτω από τις πιο ασυνήθιστες συνθήκες. Joe Fendley, πρόεδρος του Elbert Γρανίτης φινιρίσματος Company, Inc στο Elberton της Γεωργίας, περνούσε το απόγευμα της Παρασκευής τον Ιούνιο του 1979, όπως αυτός περνάει τον περισσότερο το απόγευμα της Παρασκευής ... μελετώντας τις εβδομαδιαίες αναφορές του και γενικά το κλείσιμο του κατάστηματος για ένα Σαββατοκύριακο ... και τότε ξεκίνησαν όλα .
Ένας άντρας ντυμένος απλά μπήκε στο γραφείο της Tate οδό Fendley και είπε ότι ήθελε να αγοράσει ένα μνημείο. Επειδή όλοι οι υπόλοιποι στο γραφείο ήταν απασχολημένοι,ο Fendley αποφάσισε να μιλήσει με τον ξένο  ο ίδιος, εξήγησε ότι η εταιρεία του δεν πωλει απευθείας στο κοινό, αλλά μόνο σε χονδρική βάση.
Χωρις να αποθαρρύνθει, ο μεσήλικας άντρας που συστηθηκε σαν κ. Robert C. Christian, είπε ότι ήθελε να γνωρίζει το κόστος κατασκευής ενός μνημείου για τη διατήρηση της ανθρωπότητας και άρχισε να λέει στον Fendley το ειδος μνημείου που ήθελε. Με αυτό περιέγραψε το μέγεθος σε μετρικες  μετρήσεις.
Ο Fendley παραδέχθηκε ότι η πρώτη του αντίδραση προς τον κ. Cristian δεν ήταν πολύ καλη, αλλά μετά την ακρόαση για περίπου 20 λεπτά και την εξηγηση για το τεράστιο μέγεθος του μνημείου θέλησε να το αγοράσει και να το αναγειρει,ο Fendley αποφάσισε ότι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ'οψιν αυτόν τον άνθρωπο ".  
- Όπ.π. .
Το όνομα του RC Christian επί της αιτιολογικής πλακας με ένα ωραίο τυπογραφικό λάθος στο "pseudonyn")
Εάν το όνομα RC Christian ήταν απλά ένα ψευδώνυμο χωρίς νόημα, γιατί θα ήταν χαραγμένο στο μνημείο για τις επόμενες γενιές; Θα μπορούσε να είναι ενα όνομα  οποιασδήποτε σημασίας.Λοιπόν, αυτό είναι.Ο RC Christian είναι μια σαφής αναφορά στις χριστιανικές Rosenkreuz αγγλικό όνομα που σημαινει χριστιανικός σταυρός της Rose , ιδρυτής του Τάγματος Τάξης. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η ομοιότητα μεταξύ RC Christian Rose και Χριστιανικός Σταυρός είναι το αποτέλεσμα μιας περίεργης σύμπτωσης. Όπως θα δούμε, είναι, ωστόσο, μόνο μία από τις πολλές αναφορές σε Ροδοσταυρισμό που συνδέονται με το μνημείο. Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι, ωστόσο.

Οι Ροδόσταυροι

Επιδιώκουν την είσοδο στα Ροδόσταυρικα μυστήρια.Παρατηρήστε ο υποψήφιος δείχνει το νεύμα του απορρήτου.Παρατηρούμε, επίσης, τα γράμματα "Ε.Κ.", όπως το RC Christian.
Οι Ροδόσταυροι είναι γνωστοι για τη δημοσιευση τριων μανιφεστων, τα οποία δημοσιεύθηκαν στις αρχές του 17ου αιώνα: Fama Fraternitatis Rosae Crucis, Confessio Fraternitatis και . χυμικού γάμου της χριστιανικής Rosenkreutz  
Τα ανώνυμα έργα, που περιβάλλονται από μυστήριο, εισήχθηκαν κρυφά στο ευρύ κοινό για την Ροδοσταυρική φιλοσοφία, ανακοινώνοντας παράλληλα ένα μεγάλο μετασχηματισμό του πολιτικού και πνευματικόυ τοπίου της Ευρώπης. Η εποχή του Διαφωτισμού, σύντομα ακολούθησε, συνοδεύονται με την πτώση της φεουδαρχικης μοναρχίας. Οι Guidestones φαίνεται να εκπληρώνουν τις ίδιες λειτουργίες με τα Ροδόσταυρικα μανιφέστα, καλώντας για ένα σημαντικό μετασχηματισμο του κόσμου και τη διατήρηση ενός κλίματος μυστηρίου.


Η Εποχή της Λογικής

Μήπως  η«Εποχή της Λογικής» αναφέρεται στον Thomas Paine, έναν εξέχων Ροδόσταυρο;
Υπάρχουν πολλές αναφορές στην έννοια του «Εποχή της Λογικής" εντός των Guidestones. Θα μπορούσαν να είναι μια αναφορά με τίτλο κλασικό έργο του Thomas Paine ... Εποχή της Λογικής ;
Η Εποχή της Λογικής: Όντας μια Διερεύνηση της Αληθινής και Καλης Θεολογίας , είναι μια πραγματεία ντεϊστική γράφτηκε τον δέκατο όγδοο αιώνα απο την βρετανική και την αμερικανική ριζοσπαστική επαναστατική τουThomas Paine. Το έργο κριτικάρει την θεσμοθετημένη θρησκεία και αμφισβητεί την inerrancy της Αγίας Γραφής. Δόγματα του Εισαγγελέα λόγου στη θέση της αποκάλυψης, μια άποψη που προφανώς συμμερίζονται οι συντάκτες των Guidestones.
Είναι γνωστό ότι ο Thomas Paine ήταν ηγετικό μέλος της Αδελφότητας των Ροδοσταύρων στην Αμερική.
«Η Ροδοσταυρική Αδελφότητα υπήρχε στην Αμερική πριν από τον Α Αμερικανική Επανάσταση. Το 1774, η μεγάλη του Συμβουλίου των Τριών (απόλυτο διοικητικό όργανο της αδελφότητας) απαρτιζόταν από τον Benjamin Franklin, Γιώργος Clymer και τον Thomas Paine ".  
- Η Fraternitas Rosae Crucis, soul.org Το μυστικό πεπρωμενο της Αμερικής , Manly P. Hall περιγράφει ο Thomas Paine ως σημαντικός σταυροφόρος για την πορεία προς μια παγκόσμια ιδανικη κυβέρνηση.
"Ο Thomas Paine έχει πει ότι έκανε περισσότερα για να κερδίσει την ανεξαρτησία των αποικιών με την πένα του από οτι ο Τζορτζ Ουάσιγκτον εκανε με το σπαθί του, μόνο στην πλήρη αναδιοργάνωση της κυβέρνησης, της θρησκείας, της εκπαίδευσης και θα μας φέρει ακόμη και σήμερα με την κατάσταση τελειομανιας που ο Tom Paine οραματίστηκε ».  
- Manly P. Hall, Το μυστικό πεπρωμένο της Αμερικής
Αυτή η αραιά καλυψη του Thomas Paine είναι ένα άλλο κομμάτι του παζλ των Ροδόσταυρων, που με κάνει να πιστεύω ότι οι συγγραφείς ήταν είτε Ελευθεροτέκτονες (οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στην Ροδοσταυρική διδασκαλία των βαθμων) ή μέλη του Τάγματος της αδελφότητας.
Επιπλέον,για να κάνει τα πράγματα πιο προφανέστατα, το  Guidestone φυλλάδιο αναφέρει ότι ο Joe Η. Fendley πρεσβύτερος, ο πρόεδρος του Elberton Γρανίτης, καθώς και πολλοί άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με την κατασκευή του μνημείου, ήταν Τέκτονες. Ήταν αυτός ο λόγος της επιλογής αυτών των ανδρών από τους ανώνυμους χορηγούς των μνημείων;
"Ο Fendley συμμετέχει επίσης στις αδελφικες δραστηριότητες. Χρισμενος του Master Mason το 1958, είναι τώρα μέλος της Philomathea Τεκτονικής Στοάς # 25 στο Elberton, είναι ιεροτελεστίας της Υόρκης και Ιεροτελεστίας Σκωτιας 32ου βαθμου Mason, και εισήχθη στο Ναό Παρεκκλήσι Yaarab στην Ατλάντα το 1969. Διετέλεσε Πρόεδρος της "Σαβάνας κοιλάδας Παρεκκλήσι Λέσχη" από το 1972 ως το 1973. Η Potentate της Yaarah Παρεκκλήσι Ναό του Fendley απονεμηθηκε το "Πτυχίο Ντιβάνι του Διάκριση" το 1973, και όρισε πρέσβη το 1975 ".  
- Γεωργία Guidestones Guidebook

Σε Συμπέρασμα

Οι Guidestones Γεωργία είναι ένα σύγχρονο μανιφέστο Ροδόσταυρων  ζητώντας (ή αναγγελοντας) μια δραστική αλλαγή στον τρόπο που ο κόσμος διοικείται. Το μνημείο εχει μια μεγάλη σημασία στην κατανόηση των δυνάμεων που διαμορφώνουν σήμερα κρυφά  τον κόσμο του αύριο. Υλοποιεί σε πέτρα την καίρια σχέση μεταξύ μυστικων κοινωνίων, την ελίτ του κοσμου  και την ατζέντα για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η ώθηση για μια παγκόσμια κυβέρνηση, τον έλεγχο του πληθυσμού και την οικολογία είναι τα θέματα που συζητιουνται σήμερα σε καθημερινή βάση στην επικαιρότητα. Δεν ήταν το 1981, όταν οι Guidestones ανεγέρθηκαν. Μπορούμε να πούμε ότι εγινε μεγάλη πρόοδος;
Πολλοί από τους κανόνες των Guidestones κάνουν αναφορα για τη διατήρηση της γης σε μια μακροπρόθεσμη βάση. Αλλά μεταξύ των ιδεαλιστικών λόγων από τους συντάκτες της Guidestone και το συγκεκριμένο τρόπο οι πολιτικές αυτές θα πρέπει να εφαρμόζονται για τις μάζες - με τη δύναμη-πεινασμένων και άπληστων πολιτικων - υπάρχει μια τεράστια διαφορά. Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές, οι Guidestones απαιτούν από τις μάζες την απώλεια πολλών προσωπικών ελευθεριών και να υποβάλει τον αυξημένο κυβερνητικο έλεγχο σε πολλά κοινωνικά ζητήματα ... για να μην αναφέρουμε το θάνατο του 92,5% του πληθυσμού ... και μάλλον δε, εκείνα της "ελίτ" .Είναι η έννοια της δημοκρατίας »από και για τους ανθρώπους», όπως εξιδανικεύεται από τους Ιδρυτές Πατέρες μια ψευδαίσθηση, μια προσωρινή λύση μέχρι την καθιέρωση της παγκόσμιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης; Γιατί οι πολίτες του κόσμου που δεν γνωμοδοτούν μέσα σε ενα δημοκρατικο θέσμο; Υποθέτω ότι είναι ευκολότερο για τις ελίτ η κατασκευή συναίνεσης της ανθρωπινης μάζας μεσω των μεσων μαζικης ενημέρωσης. Αλλά ίσως να μην λειτουργήσει για όλους ... 




ΠΗΓΗ: http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/

Δεν υπάρχουν σχόλια: