Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Το φάντασμα της Χασιάς προκαλεί αναστάτωση



Σύμφωνα με τις περιγραφές, στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή της Χασιάς, δεκάδες κάτοικοι συναντούν μία παράξενη λευκοντυμένη γυναίκα! Μία λευκή οπτασία που μοιάζει με νύφη, περιφέρεται στους δρόμους αλλά και σε δύσβατες περιοχές, αναστατώνοντας τους περαστικούς।

Η λευκή "οπτασία" και τα θανατηφόρα τροχαία!
Στο σημείο που συνήθως εμφανίζεται η γυναίκα, έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, δεκάδες θανατηφόρα ατυχήματα. Αν και όλοι λένε ότι πρόκειται για μία δύσκολη στροφή, με περιορισμένη ορατότητα, εντούτοις δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί έχει σημειωθεί κατακόρυφη αύξηση των δυστυχημάτων!


«Μήπως η "λευκή οπτασία" εμφανίζεται ξαφνικά στη μέση του δρόμου, κάνοντας τους οδηγούς να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους;», αναρωτιούνται;

Η συγκλονιστική αφήγηση του πατέρα που έχασε το γιο του...
Στο στούντιο, βρέθηκε κι ένας πατέρας που έχασε το γιο του σε τροχαίο, σε εκείνο ακριβώς το σημείο.

«Μία εβδομάδα πριν το συμβάν, ήταν σούρουπο και περπατούσαμε με το γιο μου στον δρόμο, όταν είδαμε μπροστά μας μία γυναίκα ντυμένη με ένα μακρύ άσπρο φόρεμα από δαντέλα, που θύμιζε νυφικό! Η εμφάνισή της ήταν τόσο περίεργη που μας κίνησε την προσοχή। Πέρασε δίπλα μας σαν να μην μας είδε, με κατεύθυνση ένα ανηφορικό απομονωμένο δρόμο, που οδηγεί σε αδιέξοδο.

"Πού πάτε από εδώ;", τη ρώτησα. "Δεν βγάζει πουθενά", αλλά εκείνη συνέχισε το δρόμο της. "Ξέρω που πάω! Εδώ μένω", απάντησε χαμηλόφωνα και χάθηκε μέσα στα χωράφια।

Ανησύχησα γιατί ήταν σκοτάδι και φώναξα στον γιο μου "Δημήτρη, πιάσε από το αυτοκίνητο έναν φακό να φωτίσουμε γιατί πάει προς τον γκρεμό!", αλλά η γυναίκα είχε ήδη εξαφανιστεί!

Μία εβδομάδα αργότερα, λίγο πιο κάτω ο Δημήτρης μου έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο που κανείς εμπειρογνώμονας δεν μπόρεσε να εξηγήσει! Δεν μου βγαίνει από το μυαλό, ότι αυτή η γυναίκα έπαιξε κάποιον ρόλο.. Δεν ξέρω αν φταίει ότι άκουσε το όνομά του ή ήταν σύμπτωση, αλλά πιστεύω ότι η παρουσία της ήταν αυτή που έκανε το γιο μου να βγει από τον δρόμο του!»

Δεκάδες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής

Η πρώτη μου σκέψη ακούγοντας την ιστορία του ανθρώπου αυτού, ήταν ότι είχε απεγνωσμένα ανάγκη να δώσει μία εξήγηση για τον θάνατο του παιδιού του! Και ποιος από εμάς μπορεί να τον κρίνει ή να τον κατηγορήσει γι αυτό, όσο «παράλογη», όσο «αλλόκοτη» κι αν ακουστεί ή όποια εξήγηση...

Εδώ όμως, μπαίνει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ... Γιατί οι μαρτυρίες που μιλούν για «λευκοντυμένη οπτασία», δεν είναι περιορίζονται σε αυτήν του πατέρα που έχασε το γιο του! Δεκάδες άνθρωποι, νέοι σε ηλικία, μας μίλησαν για την παρουσία της «περίεργης νύφης» στην περιοχή της Χασιάς।

Ομαδική αυθυποβολή ή κάτι άλλο συμβαίνει στη Χασιά;

Σε σημείο που με κάνουν να αναρωτιέμαι: πρόκειται για ομαδική αυθυποβολή ή συμβαίνει κάτι άλλο; Η λευκοντυμένη κοπέλα, αποτελεί έναν μύθο που διαδίδεται από στόμα σε στόμα μεταξύ των κατοίκων, οι οποίοι έχουν πείσει τους εαυτούς τους ότι υπάρχει; Έχουν επηρεαστεί σε τέτοιο βαθμό που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τη βλέπουν, ότι της μιλούν κι εκείνη τους απαντάει;
ΠΗΓΗ : PYLES.TV , NEWSBEAST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: