Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

UFO ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ




Μια διαδεδομένη θεωρία που συνδέει την απόκρυφη γνώση με την τεχνολογία της εποχής μας, είναι αυτή που συνδέει τους Ναζί με την κατοχή απόκρυφων γνώσεων και τις προσπάθειές τους να τις θέσουν σε τεχνολογική εφαρμογή, κυριαρχώντας έτσι στον υπόλοιπο κόσμο.
Μια απ’ τις πιο γνωστές και «ελκυστικές» πτυχές αυτής της θεωρίας, είναι η προσπάθεια κατασκευής ιπτάμενων δίσκων, απ’ αυτούς που σήμερα κατατάσσονται στα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).
Υποτίθεται ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να αναπτύξουν αυτήν την τεχνολογία, αντιγράφοντας ένα UFO που έπεσε κοντά στην πόλη του Freiburg το 1936. Το ενδιαφέρον των Ναζί και των SS ήταν άμεσο και αναπτύχθηκε ένα ολόκληρο επιστημονικό δίκτυο αντιγραφής της άγνωστης αυτής της άγνωστης στην σύγχρονη ανθρωπότητα, εξωγήινης τεχνολογίας. Πρωτοπόροι στις προσπάθειες αυτές ήταν τα μέλη ναζιστικών αποκρυφιστικών ομάδων, όπως το «Τάγμα της Θούλης», η «ομάδα Βριλ» και η "Ahnenerbe".

 
Το σχέδιο των Γερμανών αποκαλούνταν «Βάση 211» και απλώνονταν σε ερευνητικά κέντρα σε διάφορα μήκη και πλάτη της υδρογείου. Κάποιοι μάλιστα υποθέτουν ότι ένα τέτοιο κέντρο υπήρχε στην Ανταρκτική. Η υπόθεση προχωράει μάλιστα στο σημείο να υποστηρίζουν κάποιο ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει κάτω απ’ τη έδαφος της Ανταρκτικής μια υπόγεια «Άρια» πόλη με πληθυσμό γύρω στα 2.000.000.
Οι υποθέσεις ενισχύονται για κάποιους με βάση μια αυξημένη συχνότητα εμφάνισης UFO γύρω απ’ την Ανταρκτική, όπως στην περίπτωση 19 στρογγυλών ιπτάμενων αντικειμένων που εντόπισαν το 1976 γιαπωνέζικα ραντάρ και τα οποία ξαφνικά χάθηκαν απ’ τα ραντάρ, βυθιζόμενα στα νερά της Ανταρκτικής .
Φαίνεται όμως ότι γενικότερα ότι οι Ναζί είχαν ένα γενικότερο ενδιαφέρον για το χώρο της απόκρυφης γνώσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι έγιναν διαδοχικές απόπειρες κλοπής από μουσείο της Βραζιλίας των κρυστάλλινων κρανίων που βρέθηκαν σε ανασκαφές στην περιοχή των Μάγια του Μεξικού απ’ τον άγγλο αρχαιολόγο Albert Mitchell-Hedges το 1927. Τα κρανία αυτά αποτελούν ακόμα ένα μυστήριο αυτού του πολιτισμού.
Το 1943 μέλη της “Ahnenerbe” προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν αυτά τα κρανία. Στις ανακρίσεις δήλωσαν ότι στάλθηκαν ειδικά για να κλέψουν αυτά που αποκαλούσαν «κρυστάλλινα κρανία της Θεάς του Θανάτου» και στα οποία απέδιδαν Ατλάντια καταγωγή. Μάλιστα οργανωτής της όλης επιχείρησης ήταν ο Karl Maria Willigut, ο οποίος θεωρούνταν μαύρος μάγος και υψηλή επιρροή στα υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί.
Γενικά φαίνεται ότι οι Ναζί πίστευαν ότι η απόκρυφη γνώση των προγόνων θα τους βοηθούσε να δημιουργήσουν τον τέλειο άνθρωπο, τον υπεράνθρωπο, αρχετυπικό μοντέλο της Άριας φυλής.
ΠΗΓΗ : http://english.pravda.ru/main/2002/11/29/40124.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: