Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ (ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ;)ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)






Ενδιαφέρων συνεχίζει να προκαλεί η δημοσίευση φωτογραφιών από τα περίεργα σύμβολα που έχουν κατακλύσει την Αθήνα τους τελευταίους μήνες. Ο δημιουργός τους που αυτοαποκαλείται ΟRΕ έχει καλεστεί(?) να κάνει το ίδιο σε αρκετές πόλεις του κόσμου σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στο site του. Η Ελλάδα, το Βερολίνο και το Caen της Γαλλίας ήταν οι τελευταίοι σταθμοί του όντας μέρος του ΑΒC PROJECT(δες 1ο μέρος). Σε μια προσπάθεια να καταγράφουν όσα σύμβολα από αυτά γνωρίζουμε, δημιούργησα τον παρακάτω χάρτη και κάπου εδώ τα πράγματα μπερδεύονται αρκετά. Δεν θα έδινα σημασία αν η όλη ενέργεια με την τοποθέτηση αυτών των περίεργων συμβόλων είχε πάρει έστω και λίγη δημοσιότητα. 


Το θέμα είναι όμως ότι σε ολόκληρο το διαδίκτυο δεν μπόρεσα να βρω ούτε ένα ελληνικό site ή blog που να αναφέρει το παραμικρό για μια ενέργεια που στην τελική προωθεί τον ακτιβισμό και την επανάσταση υποτίθεται σε παγκόσμια κλίμακα. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει μια κοσμογονική θεότητα των Μάγια(!) όπως το quetzalcóatl , ο ουροβόρος όφης, με τον ακτιβισμό, το street-graffity, την αναρχία και την άνοδο του σύριζα στην κυβέρνηση? ΧΜΜ?
 ΑΛΗΘΕΙΑ, έστω η εκκλησία δεν θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί που δεκάδες μασονικά/παγανιστικά σύμβολα τοποθετηθήκαν από κάποια <επίσημα χέρια> όπως όλα δείχνουν στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας έτσι ώστε να τα βλέπουν όλοι? Αυτός ο χάρτης λοιπόν έχει σκοπό να βοηθήσει τον καθένα να εντοπίσει και να δει ιδίοις όμμασι τα παράξενα αυτά σύμβολα.

  Με μαύρο χρώμα είναι τα πλακίδια που τοποθετηθήκαν μέσα στο 2015 και με κόκκινο αυτά που προϋπήρχαν τουλάχιστον απο το 2014(όπως τουλάχιστον δείχνει το google maps). Το παράδοξο βέβαια είναι ότι το ABC PROJECT όπως αναφέρει ο δημιουργός του (http://fr.ulule.com/abc-project/) διεξήχθη τον Απρίλιο του 2015! Πως λοιπόν υπήρχαν από πριν τοποθετημένα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας αυτά τα σύμβολα?   
Τα (γνωστά εως τωρα )σημεια που εχουν τοποθετηθει τα ξυλινα πλακιδια με το quetzalcóatl. (22)
Στην οδό Ακαδημίας Άυγουστος 2014(Φώτο google map)



Στην οδό Ακαδημίας Αύγουστος 2014(Φώτο google map)

 Άρα λοιπόν κάτι δεν πάει καλά εδώ , αυτά τα σύμβολα δεν θα έπρεπε να είναι εκεί σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος στο site του καθώς το ABC PROJECT έλαβε χώρα το 2015, μήπως το google κάνει λάθος?

Το αποτέλεσμα αν ενωθούν τα σημεία! Μοιάζει πραγματικά με κεφάλι φιδιού!










Είναι φανερό πως υπάρχει σχέση ανάμεσα στα σημεία λοιπόν που τοποθετηθήκαν αυτά τα σύμβολα  και ότι δεν ήταν  τυχαία η τοποθέτηση τους. Πρόκειται για κάποιο παιχνίδι, κάποιον γρίφο? Ή μήπως είναι κάποια προειδοποίηση ή μήνυμα?  Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το σίγουρο είναι όμως πως αυτό το πλάσμα που απεικονίζεται, το 



quetzalcóat της  μεσοαμερικανικής μυθολογίας δεν μπορεί να σημαίνει κάτι καλό καθώς υπάρχει ταύτιση με τον δικό μας Εωσφόρο. Και από την άλλη ο ουροβόρος όφης (το φίδι δλδ που τρώγει την ουρά του) είναι  ένα πανάρχαιο σύμβολο που χρησιμοποιείται και υιοθετείται από  μασονικές και σατανιστικές λατρείες! Θεωρείται  ένα πολύ ισχυρό σύμβολο και χρησιμοποιείται από πολλές πολυεθνικές εταιρίες ως λογότυπο!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ>

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: