Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μέσα σε 10 μήνες αυτοκτόνησαν 29 άτομα μόνο στην Κρήτη- Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα ένας 84χρονος

 
Από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα έχουν αυτοκτονήσει στην Κρήτη 29 άτομα. Σήμερα ένας 84χρονος ήταν το τελευταίο θύμα, που έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας την καραμπίνα στον εαυτό του.
 
Οι πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ωστόσο ο ίδιος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του. Τη σορό του βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος συγγενικό του πρόσωπο, που τον αναζητούσε.
 
Σύμφωνα με το τοπικό site από τον Ιανουάριο έως τις 26 Σεπτεμβρίου έβαλαν τέλος στη ζωή τους 28 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 26 είναι άνδρες και οι δύο γυναίκες. Οι 14 ήταν ηλικίας από 51 έως 90 χρόνων, ενώ δέκα άτομα ήταν από 31 έως 50 χρόνων, δύο από 19 έως 30 χρόνων, ενώ μέσα στο 2015 αυτοκτόνησε κι ένας 17χρονος. Από τις 28 αυτοκτονίες που σημειώθηκαν οι 14 έγιναν στο νομό Ηρακλείου, οι 6 στο νομό Χανίων, οι 5 στο νομό Λασιθίου και οι υπόλοιπες 3 στο νομό Λασιθίου.
 
Οι περισσότεροι άνθρωποι που αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους το έκαναν με ένα κομμάτι σκοινί ή με ένα όπλο. Πιο συγκεκριμένα 11 άνθρωποι επέλεξαν τον απαγχονισμό και 10 αυτοπυροβολήθηκαν. Τρία άτομα αποφάσισαν να πέσουν από το μπαλκόνι του σπιτιού τους ή του νοσοκομείου, τρεις άνθρωποι δηλητηριάστηκαν και ένας αυτοπυρπολήθηκε.
ΠΗΓΗ PRONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: