Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Φόβοι για 100 νεκρούς στο θέατρο Μπατακλάν!


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Παρίσι που συνταράσεται από μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων! Όπως μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο BFM η αστυνομία έκανε επιχείρηση στο θέατρο και έληξε η ομηρία και ότι τρεις τρομοκράτες είναι νεκροί.

Περίπου 100 είναι οι νεκροί που έχουν καταμετρηθεί στον συναυλιακό χώρο του Μπατακλάν στο Παρίσι όπου ένοπλοι είχαν το βράδυ της Παρασκευή πάρει εκατοντάδες ομήρους, δήλωσαν πηγές στη γαλλική αστυνομία. Στην αίθουσα αυτή βρίσκονταν περίπου 1.500 θεατές για μια ροκ συναυλία. Τρεις τρομοκράτες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση που διεξήγαγε η αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

 
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ μεταβαίνει στον συναυλιακό αυτό χώρο με πολλούς υπουργούς της κυβέρνησής του, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.
Αυτόπτης μάρτυρας στο θέατρο Μπατακλάν μίλησε για 10 τρομακτικά λεπτά αφού ένοπλοι με καλάσνικοφ άρχισαν να γαζώνουν τους θεατές! Δημοσιογράφος που ήταν στο θέατρο έκανε λόγο για μακελειό. Περιέγραψε τρείς ενόπλους οπλισμένους με καλάσνικοφ και το πρόσωπό τους καλυμμένο εισέβαλαν και άρχισαν να γαζώνουν τους θεατές!
Οι μαρτυρίες όσων κατάφεραν να ξεφύγουν είναι συγκλονιστικές! Σύμφωνα με όσα λένε σοκαρισμένοι παντού υπήρχαν τραυματισμένοι και νεκροί και το θέατρο είχε πνιγεί στο αίμα.
Κατα την διάρκεια της επιχείρησης ακούστηκαν εκρήξεις και πυρά όπλων. Το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε νωρίτερα ότι οι ένοπλοι φώναζαν «Ο Θεός είναι μεγάλος».
Σύμφωνα με τους αυτόπτες που επικαλείται το Ρόιτερς, ακούστηκαν πέντε αλλεπάλληλες εκρήξεις και ακολούθησαν πυροβολισμοί.
ΠΗΓΗ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: