Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ – ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


“ Ο Πλάτωνας είχε ήδη μιλήσει για τα βασικά στερεά που δομούν το Σύμπαν, γνωστά ως «πλατωνικά στερεά».
Υπάρχει γεωμετρία στο βουητό των χορδών, υπάρχει μουσική στην απόσταση των σφαιρών.” – Πυθαγόρας –
Κάθε ύλη στο Σύμπαν βασίζεται σε γεωμετρικά σχήματα.
Από τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια, άτομα, κύτταρα, και μόρια, έως τον μεγαλύτερο Κόσμο.
Ακολουθήστε τα γεωμετρικά αρχέτυπα στα οποία στηρίζεται η αρχή της ενότηταςΤα γεωμετρικά σχήματα που υπάρχουν στην Ιερή Γεωμετρία μας αποκαλύπτουν τους μυστικούς κώδικες του Σύμπαντος.

Όσο πιο βαθιά προχωρήσει κανείς σε αυτή την υπέροχη επιστήμη μέσω της έρευνας, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι κάθε εκδήλωση της ζωής στη Γη προέρχεται από την ίδια πηγή.
Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με τον Δημιουργό.
Οι Ιερές Γεωμετρικές μορφές είναι πολύ ισχυρά μάνταλα που μας επιτρέπουν να συνδεθούμε με υψηλότερες διαστάσεις.
Η Ιερή Γεωμετρία επεκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις της ορατής και αόρατης πραγματικότητας. Περιλαμβάνει τα αρχικά σχέδια που ονομάζονται αρχέτυπα και με βάση των οποίων έχουν δομηθεί τα πάντα.
Η Ιερή Γεωμετρία είναι το φως, η αρμονική μουσική, το σύμπαν.
Το ανθρώπινο σώμα είναι η ενσάρκωση της Ιερής Γεωμετρίας όπως την αποτύπωσε και ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι στον Βιτρούβιο άνθρωπο.
Η Γεωμετρία λέει ο Σωκράτης στην Πολιτεία του Πλάτωνα, κάνει την ψυχή να αντικρίσει την ουσία των όντων.
Έλκει την ψυχή προς την αλήθεια και αναπτύσσει το φιλοσοφικό εκείνο πνεύμα που εξυψώνει το βλέμμα προς τα ανώτερα πράγματα.
Κάθε γεωμετρικό σχήμα έχει μια συγκεκριμένη δομή και εκπέμπει μια συγκεκριμένη συχνότητα. Είμαστε φτιαγμένοι από γεωμετρικά σχήματα.
Μέσα μας εμπεριέχονται όλες οι ποιότητες των σχημάτων και οι ενέργειες τους. Οτιδήποτε υπάρχει στο υλικό σύμπαν είναι φτιαγμένο από γεωμετρικά σχήματα.
Γι αυτό και κάθε ον ή υλικό αντικείμενο, εκπέμπει τις δικές του συχνότητες και έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Κάθε σχήμα/σύμβολο μας επηρεάζει υποσυνείδητα σε μεγάλο βαθμό.
Μας επηρεάζουν γιατί είναι κάτι που ήδη το έχουμε μέσα μας, είμαστε δημιουργημένοι από αυτά κι έτσι εκ φύσεως μπορούμε και συντονιζόμαστε μαζί τους. Μέσα μας γνωρίζουμε πως τα πάντα είναι ενέργεια.
Η ενέργεια αλλάζει ποιότητα και ιδιότητες ανάλογα με την δομή και τους σχηματισμούς που παίρνει. Μέσα στο κάθε σύμβολο βρίσκονται όλες οι δομικές μονάδες του σύμπαντος.
Τα σύμβολα μπορούν να επεξηγήσουν μεταφορικά τη συνεκτικότητα όλης της ζωής και του πνεύματος, μέσα στο Σύμπαν.
Η ιερή γεωμετρία είναι η πύλη για την κατανόηση σε μεγαλύτερες πτυχές του εαυτού μας….
Με την κατανόηση των κρυφών κωδικών των γεωμετρικών σχημάτων μπορούμε να αντιληφθούμε πώς ο Δημιουργός «έκτισε» το Σύμπαν.
Όπως είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, συνδεόμαστε συνειδησιακά, και έτσι αυξάνονται οι πιο σημαντικές αξίες μεταξύ των ανθρώπων.
Όλοι μας περιβαλλόμαστε από αμέτρητες γεωμετρικές δομές καθώς και το στοιχείο του αέρα, αφού αποτελούνται από αυτό.
Έτσι αυτό σημαίνει ότι όταν αναπνέουμε, επιτρέπουμε συνεχώς την φύση να μας συνδέσει με όλα τα αγνά και θεραπευτικά σχήματα.
Είμαστε αναπνοή σχήματων μέσω του αέρα.
Αυτή η συνεχής υπενθύμιση της σχέσης μας με το Σύμπαν είναι το κλειδί για την περισυλλογή μέσω αυτών των ιερών γεωμετρικών σχημάτων, διατηρώντας την δόνηση της ενέργειας μας με την ίδια συχνότητα του σύμπαντος για να βρούμε την εσωτερική μας ειρήνη.
Στην έβδομη διάσταση (που είναι εντελώς άυλη) εδράζονται μεταξύ άλλων τα διάφορα σύμβολα, τα γεωμετρικά σχήματα (επίπεδα και στερεά), και γενικά οι διάφορες εικόνες που απαρτίζουν όλα μαζί την ‘‘Ιερή Γεωμετρία’’.
Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία έχει τις δικές του συχνότητες στις οποίες μας ‘‘συντονίζει’’ σαν κεραία και μας ‘‘γειώνει’’ (δηλαδή μας μεταφέρει) τις δικές του κοσμικές ενέργειες από την έβδομη διάσταση.
Έτσι τα γεωμετρικά σύμβολα όταν τα οραματιζόμαστε, ή τα σχεδιάζουμε, ή τα επικαλούμαστε, μας μεταφέρουν τις θεραπευτικές και λοιπές ενέργειες τους που χρησιμοποιούμε.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις μαντάλες (πράγμα που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν από αρχαιοτάτων χρόνων και χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα), μόνο που αυτές εκτός από θεραπευτικές μπορούν να μας φέρουν σε επαφή η κάθε μία τους και με πολλές άλλες ευεργετικές για μας ενέργειες, οι οποίες δεν απευθύνονται στον συνειδητό νου αλλά μιλούν κατ’ ευθείαν στο ασυνείδητο.
ΑΡΚΤΟΥΡΙΑΝΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
Με την προβολή αυτών των εικόνων, και απαγγέλλοντας την πρόθεση του διαλογισμού, μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει αυτές τις συχνότητες μέσα στον εαυτό του.
Αυτές οι εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία για να ξυπνήσει το σύνολο του εαυτού σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης ή να εμπνεύσουν την ανάληψη σε μια μεγαλύτερη κατάσταση επίγνωσης της ύπαρξης.
Όλες οι πτυχές της εικόνας…Τα χρώματα, τα σχήματα, τα μεγέθη των σχημάτων, οι θέσεις και ο αριθμός της κάθε μορφής σε όλη την εικόνα έχει νόημα στην Μήτρα της Γης, και στον άνθρωπο εντός της σφαίρας.
Η δύναμη της δημιουργίας μέσα στην τρισδιάστατη σφαίρα αφυπνίζεται.
Ενεργοποιεί τη δυνατότητα να κάνουμε τις επιθυμίες να εκδηλωθούν στον κόσμο μας.
Αυξάνει τη δημιουργική ικανότητα και το κίνητρο να κάνουμε έννοιες να λάβουν συγκεκριμένη μορφή.
ΠΗΓΗ http://www.diadrastika.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: