Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Πλήθος Aγνώστων Aντικειμένων πάνω από Χαλκίδα

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Εύβοια. Η υπόθεση αφορά την εμπειρία ενός νεαρού από ένα περιστατικό που συνέβη στις 10:30 το βράδυ της περ. Τετάρτης (29/6/2016), στην περιοχή του Μηχανοστασίου.
Ο νεαρός, ο οποίος ουδέποτε είχε ασχοληθεί και ουδέποτε πίστεψε σε παρουσία εξωγήινων και ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, κατέβηκε από το σπίτι του στον κεντρικό δρόμο, προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του. 
Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του, άκουσε έναν θόρυβο, ο οποίος έμοιαζε με σμήνος μελισσών, το οποίο φαινόταν να βρίσκεται πάνω από το κεφάλι
του.Έντρομος, κοίταξε προς τον ουρανό και αντίκρισε μια ομάδα ιπτάμενων αντικειμένων, τα οποία εξέπεμπαν πολύχρωμα φώτα και τα οποία, την ώρα εκείνη κατέβαιναν προς το έδαφος.
«Ένιωσα το σώμα μου βαρύ, σαν κάποιος να με κρατούσε από τον ώμο,ενώ για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασα το χρόνο και δεν μπορούσα ούτε να κινηθώ, ούτε ν’ αντιδράσω» είπε ο ίδιος στο συγγενικό του περιβάλλον.
Στην συνέχεια, τα ιπτάμενα αντικείμενα, πάλι σε σχηματισμό, ανέβηκαν ξανά προς τον ουρανό, και με τεράστια ταχύτητα κινήθηκαν πάνω από το άλσος της Κανήθου και κατευθύνθηκαν προς Β. Εύβοια.
Το περιστατικό, καταγράφεται, καθώς υπάρχει η σχετική μαρτυρία. Από την πλευρά μας, ούτε γνώστες του θέματος είμαστε, ούτε διαθέτουμε σχετική εμπειρία και γνώση. Καθώς όμως ο μάρτυρας θεωρείται από εμάς ως απόλυτα αξιόπιστος, αναμένουμε τις απόψεις των ειδικών.
ΠΗΓΗ http://www.diadrastika.com/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλησπέρα. Ήθελα να περιγράψω και εγώ μια μικρή εμπειρία καθώς πήγαινα προς την Χαλκίδα, μαζί με έναν συμφοιτητή από τα ΤΕΙ, πριν περίπου 2μισι χρόνια. Ήταν 12 η ώρα το βράδυ και ήμουν στην Αθηνών-Λαμίας πριν την έξοδο για Χαλκίδα. Βλέπαμε για περίπου 20 δευτερόλεπτα ένα πολύ δυνατό πράσινο φωσφοριζέ αντικείμενο να πέφτει με γρήγορη ταχύτητα, όχι κάθετα, αλλά με γωνία περίπου 45 μοιρών. Και απλά κάποια στιγμή χάθηκε πίσω από τα βουνά. Δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν.