Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Το κεφάλαιο «Σώρρας» είναι μεγάλο......



Το κεφάλαιο «Σώρρας» είναι μεγάλο... και υπάρχει ατελείωτο υλικό από ανθρώπους που τον ξέρουν προσωπικά και που κάνουν επώνυμες καταγγελίες εναντίον του. Ας ασχοληθούμε όμως μόνο με τα θέματα ...απλής και κοινής λογικής ...γιατί η ανυπαρξία λογικής ...δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για την εμφάνιση παπατζήδων.
1) Εμφανίστηκε κάτοχος μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής ...αξίας Δισεκατομμυρίων... Τελικά οι τιμές αυτών των μετοχών στο EBAY ξεκινούσαν από 1 δολάριο , ή 250 δολάρια ... και μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε κάποιοι επιτήδειοι κατάφεραν να πάρουν και 5000 δολάρια από αυτό το κομμάτι χαρτί.

Αν όντως είχε ανακαλύψει πρόβλημα στην εκκαθάριση της συγκεκριμένης Τράπεζας ... τα Αμερικάνικα δικηγορικά γραφεία θα έκαναν ουρά έξω από το σπίτι του για να αναλάβουν την υπόθεση έναντι ποσοστών από τα αμύθητα κέρδη.
Οι Τράπεζες όμως που βρίσκονται πίσω από πολέμους κι επαναστάσεις χρησιμοποιούν ΠΑΝΤΑ τη νομοθεσία για να κάνουν παρανομίες. Υποχρεώνουν τις κυβερνήσεις να νομοθετούν ότι συμφέρει στις Τράπεζες κι έτσι ακόμα και τα εγκλήματά τους έχουν την προστασία του νόμου ...ώστε να λύνονται τα χέρια των δικαστών από οποιονδήποτε προσπαθήσει να στριμώξει νομικά τις Τράπεζες.
2) Αφού ξεπεράστηκε η απάτη με τις μετοχές των 600 ΔΙΣ ... σε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής ... εμφανίστηκαν τα 600 ΔΙΣ σε Γραμμάτια του Αμερικανικού Δημοσίου τα οποία μάλιστα θα έπρεπε να έχουν εξοφληθεί από τις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2014. Κάποιος που έχει συναίσθηση των αριθμών αυτών ...θα περίμενε ότι ο κάτοχος 600 ΔΙΣ ... να κυκλοφορεί συνοδεία δύο χιλιάδων φρουρών για να μην τον απαγάγουν και ζητήσουν λύτρα τα δισεκατομμύρια που έχει στον λογαριασμό του.
Αντιθέτως το δίδυμο Σώρρα-Λαμπράκη γυρνούσε κι έβγαζε λόγους σχετικά με την άρνηση του Ελληνικού Κράτους να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα γραμμάτια για να πληρώσει τα χρέη του προς τους Δανειστές.
Σχετικά με τα συγκεκριμένα γραμμάτια υπήρξε μία Δικαστική Απόφαση ... που βέβαια πιστοποίησε την ύπαρξη των Γραμματίων ... αλλά ΟΧΙ την ύπαρξη των χρημάτων.
Κι εγώ μπορώ να πάρω ένα Γραμμάτιο από το περίπτερο , να γράψω επάνω ότι ο Τσίπρας έχει να λαμβάνει από μένα 400 Τρισεκατομμύρια Χρυσά Πεντόλιρα και να του χαρίσω να ξεχρεώσει και την Ελλάδα , και την Αφρική και ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο. Κανένα δικαστήριο δεν είναι σε θέση να πιστοποιήσει την ανυπαρξία των 400 τρισεκατομμυρίων χρυσών πεντόλιρων.
Όμως ενώ αυτή τη δικαστική απόφαση την έχουν κάνει σημαία , αφού δεν κατανοούν ότι τα Ελληνικά Δικαστήρια δεν μπορούν κι ούτε έχουν το δικαίωμα να πιστοποιήσουν την ύπαρξη αυτών των χρημάτων ... ξεχνούν να αναφέρουν το ΠΩΣ βρέθηκαν αυτά τα δισεκατομμύρια στη διαχείριση του Σώρρα. Και η απάντηση που έδωσαν στους αδαείς οπαδούς τους .... είναι ότι ... «πούλησαν πνευματική δικαιώματα... ΑΡΧΑΙΑΣ τεχνολογίας στην Αμερικανική Κυβέρνηση» με την οποία μάλιστα οι Αμερικανοί διατηρούν σκάφη σε τροχιά γύρω από τη Γη ... χωρίς καύσιμα.
Οι οπαδοί του Σώρρα αγνοούν ότι όπως και συμβαίνει και με τους δορυφόρους αλλά και με τη Σελήνη ακόμα ... ότι βρίσκεται σε τροχιά στο διάστημα ΔΕΝ χρειάζεται καύσιμα ...παρά μόνο για μικρές διορθώσεις στην πορεία. Λεπτομέρειες ...
Αν πιστέψεις ότι από όλους τους Έλληνες επιστήμονες ... ο ΜΗ επιστήμονας Σώρρας κατείχε Αρχαία Μυστική Τεχνολογία .. .και ως πατριώτης Ελληνάρας την πούλησε στους ξένους της Νεοταξικής Αμερικής ... γιατί να μην γράψουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη να πληρώσει αυτός τον Σόιμπλε;
https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8
Δεν τους ενδιαφέρει η γελοία δικαιολογία προέλευσης των χρημάτων, δεν τους ενδιαφέρει η γελοιότητα του ποσού που θα πλήρωναν οι Αμερικάνοι σε κάτι τυχάρπαστους όπως το δίδυμο Λαμπράκη - Σώρρα αλλά πείστηκαν πλήρως από μία απόφαση δικαστηρίου που ΔΕΝ μπαίνει στην ουσία περί ύπαρξης των χρημάτων καθώς αφορά διασπορά ψευδών ειδήσεων.την οποία καλείται να αποδείξει ο μηνυτής κι όχι οι Δικαστικές Αρχές.
Για τα γραμμάτια του Σώρρα υπάρχει απάντηση των Αμερικανικών Αρχών ...ότι πρόκειται για προϊόντα ΑΠΑΤΗΣ και παρανόμως φέρουν ονόματα Αμερικανών Αξιωματούχων.
http://news247.gr/…/to-profil-toy-swrra-kai-to-xroniko-ths-…

3) Αφού πέρασε ο Αύγουστος του 2014 κι ο Σώρρας δεν ανέβηκε στην Ακρόπολη να σκορπάει πεντακοσάευρα από τα 600 ΔΙΣ που είχε πάρει από τον Ομπάμα ... κατάφερε και ξετρύπωσε άλλο 1 Τρισεκατομμύριο από Ελληνικές Καταθέσεις που αυγάτισαν σε λογαριασμούς του ΟΗΕ ... με τη συμφωνία του Bretton Woods.
Εδώ αναφέρεται όλο το σχετικό παραμύθι ...
http://perseasorion.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html
Και φυσικά παραπέμπουν σε μία γελοία φτωχική ιστοσελίδα γεμάτη ορθογραφικά λάθη ... που αφορά ένα οργανισμό που διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ...(σαν αυτά του Σώρρα) αλλά έχει μόνο ένα τηλεφωνικό νούμερο που λειτουργεί κι ως fax ... και η οποία ιστοσελίδα είχε φύγει από το Internet γιατί οι «δισεκατομμυριούχοι» δεν είχαν λεφτά, ούτε τα 50 δολάρια δηλαδή, να πληρώσουν το hosting (τη φιλοξενία) της σε server.
Ενώ έχουν βγει πολλές ανακοινώσεις για την απάτη πίσω από αυτή τη δήθεν ιστοσελίδα οργανισμού του ΟΗΕ ... οι οπαδοί του Σώρρα ... δεν μπαίνουν ποτέ στις λεπτομέρειες... Πολλοί σαν τον Σώρρα έχουν ξεχυθεί και προσφέρουν ανιδιοτελώς δισεκατομμύρια (τύπου Σώρρα) σε διάφορες κυβερνήσεις κι έχουν γίνει και σχετικές συλλήψεις κι απελάσεις ...
Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ:
https://en.wikipedia.org/…/Office_of_International_Treasury…
Θεωρείται ένα είδος Νιγηριακής Απάτης... Δηλαδή σαν αυτά τα email που λαμβάνουμε συχνά ... όπου μας καλούν να στείλουμε ε΄να τραπεζικό λογαριασμό να μας βάλουν 3 εκατομμύρια δολάρια ενός πεθαμένου υπουργού της Νιγηρίας. Μόλις κάποιος τσιμπήσει το δόλωμα ....τον πείθουν ότι για να βάλει στο χέρι τα 3 εκατομμύρια πρέπει να πληρώσει κάτι μικροέξοδα μεταφοράς μερικών χιλιάδων δολαρίων ...κι αν είναι αρκετά βλάκας ... που δεν ξέρει ότι το ίδιο email πήγε σε άλλους 300.000 παραλήπτες και πιστέψει ότι ήταν ο τυχερός της χρονιάς ... θα ανακαλύψει την απάτη όταν θα είναι πια αργά.

Και στις 3 περιπτώσεις ο Σώρρας κυκλοφορεί με τρία κωλόχαρτα στο χέρι... τα χαρίζει στην κυβέρνηση ... κι αυτή αρνείται να πάρει τα λεφτά του γενναιόδωρου Σώρρα.
Αν είχε έστω κι 100 ευρώ ... θα μπορούσε να κάνει μία μεταφορά από τον λογαριασμό του στον σχετικό λογαριασμό της ΤτΕ και να βρεθεί στις λίστες των δωρητών ... Πάντα όμως ενώ θέλει να δώσει λεφτά... δεν έχει ποτέ μετρητά...μόνο τα γνωστά κωλόχαρτα... των οποίων η κατοχή και μόνο θα έπρεπε να κινητοποιήσει τις αρχές.
Για να συμπληρώσουν την παράσταση .. είχε κυκλοφορήσει ότι ο Λαμπράκης είχε βραβευθεί από τον ΟΗΕ.
Η αλήθεια ήταν ότι ο Λαμπράκης δεν βραβεύθηκε ποτέ και για τίποτα από τον ΟΗΕ.
Κατάφερε να συνοδέψει απλά έναν άλλον Πρέσβη σε μία ασήμαντη εκδήλωση του ΟΗΕ που αφορούσε χώρες του Νότου , δηλαδή του Τρίτου Κόσμου ...... Δεν ήταν δηλαδή ο ίδιος στη λίστα των βασικών προσκεκλημένων του ΟΗΕ.
Ήταν τόσο «σημαντική» αυτή η εκδήλωση που την είδαν μόλις 800 άνθρωποι στο internet ...
https://vimeo.com/50792084
Εκεί ο Λαμπράκης βρίσκεται να δίνει συνέντευξη σ' ένα ασήμαντο τηλεοπτικό κανάλι ... όπου και πάλι μιλούσε για το πως δανείζουν σε φτωχές χώρες ...κι έχουν 15000 (!) ειδικούς . Μην γελάτε!
Η END που έχει 15000 ειδικούς και γυρνάει από αποθήκη σε αποθήκη ...μιλώντας για Αρχαία Μυστική Τεχνολογία που πούλησε στις ΗΠΑ. Βρίσκετε τίποτα παράξενο;
Ο Σώρρας που θέλει να σώσει την Ελλάδα ... αλλά υπάρχουν αυτοί που τον θεωρούν αρχαιοκάπηλο ... . Μήπως αυτά που ήθελε να πουλήσει στις ΗΠΑ ήταν αρχαιότητες κι όχι τεχνολογία του Απόλλωνα;
https://olympia.gr/…/%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BA%…
Συνοψίζοντας ... -Έχουμε μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής αξίας μερικών δολαρίων

- Έχουμε γραμμάτια που θεωρούνται παράνομα, προϊόν απάτης ... ... που έχουν διαψευστεί από τις Αμερικάνικες Αρχές. Αμερικανούς Δικηγόρους που έχουν διαγραφεί από Δικηγορικούς Συλλόγους για εμπλοκή σε απάτη κλπ...κι όλα αυτά από πώληση Αρχαίας Τεχνολογίας ... που είχε στην κατοχή του ο Σώρρας. Που το βλέπετε το παράξενο στην υπόθεση;
-Έχουμε και τα καταπιστεύματα στον ΟΗΕ μέσω μίας ιστοσελίδας-απάτης που επίσης έχει διαψευστεί από τον ΟΗΕ και που αποτελεί απάτη διεθνών διαστάσεων.
Αν όλο αυτό δεν βρωμάει σε κάποιους ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ απάτη ... είναι γιατί η απόγνωση του κοσμάκη έχει φτάσει στο ναδίρ.
Πλέον ο κοσμάκης αγοράζει θεραπευτικά σκευάσματα από τα χέρια της Ανίτας Πάνια ... , της Κορομηλά , της Λαμπίρη κλπ.
Είναι έτοιμος ο κόσμος να «φάει» ότι του σερβίρουν.
Και στην ερώτηση γιατί δεν κινείται σοβαρά η Δικαιοσύνη ... όπως έκανε με τη Χρυσή Αυγή ... που φυλάκισε βουλευτές με την κατηγορία κατοχής μαστιγίων, αεροβόλων και τραγουδιών σε μορφή mp3 ;
Το γιατί μάλλον βρίσκεται στο ότι ο Σώρρας κλέβει πελατεία από τη Χρυσή Αυγή και άρα μάλλον βολεύει τους εκλογομάγειρες η ύπαρξή του.
Και παρά τη βροχή τρισεκατομμυρίων ... φαίνεται να έχει ανάγκη επιδότησης για την πληρωμή του βρεφονηπιακού σταθμού ... για το παιδί του...
Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το θέμα ... και αυτό που έκανα σήμερα το θεωρώ απίστευτη σπατάλη χρόνου...
Είναι σαν να προσπάθησα να τεκμηριώσω ότι δεν φέρνει δώρα στα παιδιά ο Άγιος Βασίλης πάνω σε ένα ιπτάμενο έλκηθρο...
Μπορεί ο Σώρρας να καταφέρει να τρυπώσει στη Βουλή και να μην χρειάζεται να παρακαλάει να του πάρουν το παιδί σε επιδοτούμενο κρατικό παιδικό σταθμό ...
Μήπως αυτοί που εκλέχτηκαν με το «Λεφτά Υπάρχουν» , με την «Κατάργηση του Χαρατσιού», με το «σκίσιμο των Μνημονίων» κλπ .. .δεν ήταν κάτοχοι της ίδιας μυστικής τεχνολογίας ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι αν ειναι ετσι ο μιχαλολιακος που του κλεβει τους ψηφους ο σωρρας γιατι δεν λεει κουβεντα;γιατι εδω και 4 χρονια μουγκα η χρυση αυγη για το θεμα σωρρας οπως ολα τα κομματα;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ..ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ..ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ?? ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΛΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ...200 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ??? ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ??

CHRISTOS KASTAMONITIS είπε...

Κυρια Αθανασοπουλου

Καμμια λογοκρισια. Απλα δεν βαζω συχνα ανωνυμα σχολια και ποσο μαλλον οταν
με βριζουν χωρις να μου κανουν κριτικη αλλα επιθεση.

Ολα τα σχολια πρωτα εγκρινονται απο μενα και μετα δημοσιευονται.

Χρηστος Κασταμονιτης