Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Δρακονιανοί και οι αγνοούμενοι πολέμου !!!!!


Είχα δηλώσει σε κάποιο άρθρο μου ότι θα έδινα στοιχεία για τους Δρακονιανούς ότι επωφελούνται από τους πολέμους με το να τρέφονται με τους νεκρούς ή και τους ζωντανούς!!!! Σήμερα θα προσπαθήσω να δώσω μια πλήρες εξήγηση στο φαινόμενο των αγνοούμενων πολέμου, αυτά που θα διαβάσετε θα σας προβληματίσουν πιστέψτε με!!!!
Είναι κοινό μυστικό σε πολλούς ερευνητές για τα τιτάνια νούμερα αγνοούμενων από τους δυο παγκόσμιους πολέμους αλλά και τους μετέπειτα που έγιναν και γίνονται μέχρι και τις μέρες μας!!!! Αλλά κανείς δεν τολμά να αναφέρει αυτά τα οποία είναι σκοτεινά και τρεις κατάμαυρα για να τα δεχθεί άνθρωπος….!!!!
Ας ξεκινήσω….


Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, επίσης γνωστός ως ο Μεγάλος Πόλεμος (αγγλ. Great War, γαλλ. Grande Guerre), όπως λεγόταν πριν το ξέσπασμα του Δεύτερου Πολέμου, ήταν μια γενικευμένη σύγκρουση των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων που διήρκεσε από τον Αύγουστο του 1914 ως τις 11 Νοεμβρίου 1918!!!! Στην ουσία αν και ήταν μία μεγάλη ενδοευρωπαϊκή διένεξη με τα κύρια μέτωπα στη Γηραιά Ήπειρο, η επέκτασή της ωστόσο και στη περιφέρεια, με ενεργό συμμετοχή αποικιακών στρατευμάτων με την εμπλοκή ακόμα και αμερικανικών προσέδωσαν τελικά την έννοια του παγκόσμιου!!!!\ Κατά μια άλλη εκτίμηση, και συγκεκριμένα αυτήν του καθηγητή Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, Ευγένιου Βέμπερ (Eugen Weber), πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο μέρος ενός Β’ Τριακονταετούς Πολέμου (1914 – 1945) μεταξύ Ευρωπαϊκών Δυνάμεων!!!!
Οι Ενωμένες Δυνάμεις, καλούμενες και Δυνάμεις της Αντάντ (κυρίως οι Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, από το 1915 η Ιταλία και ως τις αρχές του 1918 η Ρωσία και, από το 1917, οι ΗΠΑ) νίκησαν τις Κεντρικές Δυνάμεις καλούμενες και Τριπλή Συμμαχία, (Γερμανία, Αυστροουγγαρία, Οθωμανική Αυτοκρατορία και Βουλγαρία) και οδήγησαν αφενός στην κατάρρευση τεσσάρων αυτοκρατοριών και σε ριζικές αλλαγές στον χάρτη της Ευρώπης, εκ του κατακερματισμού αυτών, αφετέρου στη μεγάλη Ρωσική Επανάσταση και σε τελική φάση την δημιουργία της Κοινωνίας των Εθνών!!!!
Τα θύματα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ανήλθαν σε 9 εκατομμύρια στρατευμένους και σε άλλους τόσους αμάχους ξεπερνώντας συνολικά τα 18,5 εκατομμύρια ψυχών!!!! Από τα 18.500.000 αγνοούνται δηλαδή δεν βρέθηκαν ποτέ τα 3.200.000 άτομα στρατεύσιμοι και πολίτες!!!! Είναι ένα τεράστιο νούμερο το οποίο κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει λογικά!!!!
Ας δούμε παρακάτω…
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν παγκόσμιος πόλεμος που διήρκεσε από το 1939 έως το 1945, αν και σχετικές συγκρούσεις ξεκίνησαν από νωρίτερα!!!! Σε αυτόν ενεπλάκη η πλειονότητα των κρατών του τότε κόσμου -συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων δυνάμεων ( Η.Π.Α , Ε.Σ.Σ.Δ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία )- δημιουργώντας τελικά δύο αντίπαλες στρατιωτικές συμμαχίες: τους Συμμάχους και τις δυνάμεις του Άξονα!!!! Αποτέλεσε την πιο εκτεταμένη γεωγραφικά και δαπανηρή σε πλουτοπαραγωγικούς πόρους ένοπλη σύγκρουση στην ιστορία της ανθρωπότητας, στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι από περισσότερες από 30 χώρες!!!!
Στο όνομα του απόλυτου πολέμου, οι κύριοι συμμετέχοντες διέθεσαν όλες τις οικονομικές, βιομηχανικές και επιστημονικές ικανότητες τους στην παγκόσμια προσπάθεια, εξαλείφοντας τη διάκριση μεταξύ πολιτικών και στρατιωτικών πόρων!!!! Σημαδεύτηκε από μαζικές εκτελέσεις και θανάτους πολιτών!!!! Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το Ολοκαύτωμα (στο οποίο σκοτώθηκαν περισσότεροι από 11 εκατομμύρια άνθρωποι) και η στρατηγική βομβαρδισμού βιομηχανικών κέντρων και κατοικημένων περιοχών (κατά τη διάρκεια της οποίας περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι σκοτώθηκαν και η οποία συμπεριέλαβε την ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι από τις Η.Π.Α)!!!!
Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι συγκλονιστικός για τα ανθρώπινα δεδομένα και υπολογίζεται σε 50 έως 85 εκατομμύρια απώλειες!!!! Τα δεδομένα αυτά έκαναν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο την πιο θανατηφόρα σύγκρουση στην ανθρώπινη ιστορία!!!! Χρονολογικά, άρχισε στις 7 Ιουλίου 1937 στην Ασία και την 1 Σεπτεμβρίου 1939 στην Ευρώπη και τελείωσε στις 2 Σεπτεμβρίου 1945!!!!! Από τα 85.000.000 ανθρώπους στρατεύσιμους και πολίτες οι αγνοούμενοι έρχονται στο απίστευτο νούμερο των 9.000.000 ανθρώπων!!!!
Τα νούμερα στην χώρα μας στον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο σε αγνοούμενους έρχεται στους 1.200 και στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο στους 3.700 επίσημα!!!!
Δεν θα αναφέρω την Μικρασιατική καταστροφή ή και άλλους πολέμους όπως στην Ινδοκίνα ή την Κορέα ή το Βιετνάμ κτλ. κτλ. ….θα εστιάσουμε σε αυτά και πηγαίνοντας λεμέ και κάτι τι…!!!!

Ας δουμε τι είναι ο αγνοούμενος για να καταλάβετε παρακάτω το τι θα σας πω:
Αγνοούμενος αρσενικό, αγνοούμενη θηλυκό και αγνοουμένη, αγνοούμενο ουδέτερο
που αγνοείται η τύχη του
Ο αγνοούμενος υπερήλικας τελικά βρέθηκε να περιπλανιέται στην Ομόνοια…
Η εξαφάνιση προσώπου αποτελεί πολλαπλή παραβίαση των βασικών και θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!!! Οι παραβιάσεις αυτές δεν περιορίζονται στα δικαιώματα των αγνοουμένων προσώπων, αλλά επεκτείνονται και στα δικαιώματα των οικογενειών τους!!!! Εκείνοι που διαπράττουν αυτό το έγκλημα δεν είναι ένοχοι μόνο για την εξαφάνιση των αγνοουμένων προσώπων, αλλά και για τη διαιώνιση της δυστυχίας των οικογενειών, με το να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες για την τύχη των αγαπημένων τους!!!!
Με λίγα λόγια αγνοούμενος θεωρείται κάποιος εν καιρό πολέμου αλλά και ειρήνης όπου έχει χαθεί και δεν έχει βρεθεί ο ίδιος αλλά ούτε και τα ίχνη του!!!! Δεν θα πάρουμε τους αγνοούμενους εν καιρό ειρήνης αλλά αυτούς που είναι εν καιρό πολέμου!!!!
Όπως είδατε τα νούμερα ποιο πάνω είναι απίστευτα και θα τα βρείτε τεκμηριωμένα και σταθερά στην UNESCO – http://www.unesco-hellas.gr/gr/1_1.htm μετά και τους δύο αυτούς πολέμους προβληματίστηκαν πολύ όσοι είχαν να κάνουν έρευνες για τους αγνοούμενους από τα υπερβολικά νούμερα τους!;! Θα μου πείτε μα αφού είχε γίνει πόλεμος…χμμμμ!!!! Ναι βέβαια αλλά και αλλά μεν!!!! Μιλάμε για τρελά και απίστευτα υπερβολικά νούμερα τα οποία είναι απίστευτα…. Που πήγαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι!;! Τι έγιναν είναι λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε!!!! Έχουν κατά καιρούς δώσει εξηγήσεις αλλά δεν είναι ευσταθείς και είναι στον αέρα και ο λόγος είναι ότι τα άτομα αυτά που αγνοούνται είναι υπερβολικά!!!!
Ας δουμε κάποιες εξηγήσεις:
Α) Λένε ότι εξαϋλώθηκαν στους βομβαρδισμούς……!!!! Χμμμμμ θα υπήρχαν όμως αποδείξεις από τα διάσπαρτα κομμάτια τα οποία θα βρίσκανε!!!!
Β) Από εκτελέσεις όπου και θαβόντουσαν ομαδικά!!!! Ναι αυτό ισχύει αλλά όχι για τόσο μεγάλα νούμερα!!!! Και οι πιο πολλές εκτελέσεις έγιναν από τους Γερμανούς και όχι από τα υπόλοιπα κράτη!!!!
Γ) Από ασιτεία που θέριζε και πέθαναν μέσα στα δάση ή στην εξοχή και δεν βρέθηκαν ποτέ….!!!! Χμμμμμ!!!! Μα και πάλι τα νούμερα είναι τεράστια για να καλύπτουν όλοι αυτοί οι αγνοούμενοι διότι αν ήταν στα δάση ή στην εξοχή θα έπρεπε να είχε βρωμήσει η κοινωνία όλη από την σήψη των πτωμάτων και θα είχαν γίνει αντιληπτά τα πτώματα τους!!!!
Ας δουμε όμως τι έχουμε:
3.200.000 στον πρώτο πόλεμο και 9.000.000 στο δεύτερο μας κάνει το απίστευτο νούμερο 12.200.000 δηλαδή μια Ελλάδα ολόκληρη συν 2.200.00 παραπάνω!!!!
Από τους βομβαρδισμούς το αποκλείουμε αν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εξαϋλωθούν αλλά πολύ σπάνια εκτός βέβαια ατομικής έκρηξης και αυτοί που θα εξαϋλωθούν θα πρέπει να είναι στον πυρήνα της έκρηξης!!!! Οπότε αυτό είναι άκυρο!!!!
Το δάσος το ξεχνάμε αν και πολλά πτώματα βρέθηκαν σε κάποια από αυτά!!!! Προσέξτε βρέθηκαν παρόλο ότι είχαν φαγωθεί από άγρια ζώα!!!!
Από τις εκτελέσεις όπου θαβόντουσαν ομαδικά είναι και πάλι μηδαμινά τα νούμερα….μπροστά σε αυτά τα κολοσσιαία νούμερα αγνοουμένων!!!! Οπότε με μια πρόχειρη εκτίμηση βρίσκουμε τα εξής αν πάρουμε σε εκτίμηση τα παραπάνω νούμερα και αν βάλουμε τις θεωρίες των ειδικών πως αγνοούνται τότε λεμέ ότι ένα 30% πλούσια πλούσια αγνοούνται από αυτές τις ενέργειες το άλλο 70% που πήγε!;! Τι έγινε!;! Πως χαθηκε!;! Γιατί δεν βρέθηκε ποτέ κανείς τους!;! Διότι υπάρχει ένα πολύ σκοτεινό, φρικιαστικό μα και συνάμα απίστευτο θέμα πίσω από αυτές τις εξαφανίσεις!!!! Αν κάποιος γνωρίζει ήδη την ύπαρξη Δρακονιανών στην γη από την αρχαιότητα ως σήμερα θα μπορέσει να καταλάβει πολλά!!!! Στις έρευνες όπου έκανα για αυτό το θέμα πρώην στρατιωτικοί δεν δέχονται τις παραπάνω θεωρίες εξαφανίσεων και αυτό είναι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και αυτό διότι τα νούμερα των αγνοουμένων είναι τεράστια ακόμα και αυτοί που χάθηκαν στην θάλασσα είναι καταγεγραμμένα τα ονόματα τους και ξέρουν ότι βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας, μα, τι γίνεται με αυτούς που πατούσαν στην στεριά…!!!! Στις έρευνες μου οι εικασίες ήταν πολλές από πολλούς ώσπου άρχισα να καταγράφω περίεργα περιστατικά από αυτόπτες μάρτυρες όπου και θα σας τα διηγηθώ!!!!
Όταν Βρέθηκα στο πρώην Στάλινγκραντ στην Ρωσία έψαχνα απεγνωσμένα να βρω κάποιες μαρτυρίες που να στέκουν και ας ήταν εξωπραγματικές και τις βρήκα!!!! Όπου μετέπειτα σε άλλα κράτη ήταν σχεδόν ίδιες οι μαρτυρίες και δεν μου άφησαν περιθώρια να μην τα πιστέψω!!!!
Βρέθηκα λοιπόν στο Στάλινγκραντ το 1990 προτού πέσει το Σοβιέτ –https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%AD%CF%84εκεί γνώρισα μια επιζών της μάχης της πόλης του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ονόματι Έλενα Τακάροφ!!!! Πιάσαμε την συζήτηση με διερμηνέα και αυτά που μου είπε πραγματικά έμεινα άναυδος….:
ΕΛΕΝΑ
Οι μάχες ήταν σκληρές και είχαμε πάρα πολλές απώλειες μα τα ποιο πολλά θύματα δεν ήταν από γερμανικές σφαίρες και βόμβες αλλά από τα ρωσικά πυρά που εκτελούσαν τους λιποτάκτες…αυτό δυστυχώς είναι μια μαύρη σελίδα της ρωσικής ιστορίας αλλά άμα δεν γινόταν φυσικά ίσως και οι Γερμανοί είχαν πάρει την χώρα οπότε μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια καταναγκαστική θυσία. Έτσι λοιπόν τα πτώματα ήταν πολλά…πάρα πολλά και από τις δυο πλευρές… θυμάμαι τότε που ήμουν κοριτσάκι 12 χρονών να θερίζει η πείνα αλλά και οι επιδημίες, ώσπου άκουσα κάποια στιγμή να συζητιέται κάτι πολύ έντονα στα καταφύγια! Ότι κάποια πτώματα τα οποία κοίτονταν μέρες έξω άρχισαν να εξαφανίζονται τελείως ανεξήγητα ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό ήταν κάποιοι να τα πήραν ποιοι όμως ήταν αυτοί; Μετά από δυο μήνες και ενώ μαινόταν η μάχη της πόλης επιστράτευσαν τα παιδιά σχεδόν όλα να βοηθήσουν με το να μεταφέρουν σφαίρες, φαγητό, φάρμακα και ότι άλλο μπορούσαν στο μέτωπο της πόλης.
Εκεί λοιπόν ένα βράδυ καθόμουνα μαζί με έναν ελεύθερο σκοπευτή σε ένα γκρεμισμένο εργοστάσιο, δεν με άφηνε να φύγω διότι η Γερμανοί είχαν περικυκλώσει σχεδόν την γύρω περιοχή χωρίς να ξέρουν βέβαια ότι είμαστε εκεί. Έτσι λοιπόν δυο μέρες κάθισα μαζί του, το όνομα του ήταν Ντιμίτρι Βοκλίεφ, δεν έριξε ούτε μια σφαίρα στον εχθρό για να μην μας πάρουν είδηση. Μετά από τις δυο μέρες οι Γερμανοί προχώρησαν και είχε ήδη αρχίσει να βραδιάζει και να κάνει απίστευτο κρύο. Μου είπε ότι μόλις βραδιάσει κανονικά θα φεύγαμε και θα ερχότανε και αυτός μαζί μου. Περιμέναμε μα ο Ντιμίτρι είχε συνέχεια το μάτι του στο γυαλί ( δίοπτρα ) ώσπου μου έκανε νόημα να μην κάνω θόρυβο κάτι είχε δει. Εκεί μπροστά στο εργοστάσιο είχε γίνει πριν 12 μέρες μια μεγάλη μάχη και είχαν σκοτωθεί πολλοί Ρώσοι και Γερμανοί μα τα πτώματα τους ήταν εκεί έξω όσων είχαν σκοτωθεί κανείς δεν τα μάζευε, ευτυχώς λόγου κρύου δεν είχαν αρχίσει να σαπίζουν. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον Ρώσοι και Γερμανοί καμιά 100σταρια πτώματα και… Έτσι λοιπόν εκεί αναμεσά στα πτώματα ο Ντιμίτρι είδε κάτι…δεν μπορούσε καλά να ξεχωρίσει τι ήταν διότι έπεφτε το βράδυ γρήγορα, μου είπε ότι θα κάτσουμε εκεί που είμασταν διότι δεν έβλεπε και πίστευε ότι ήταν Γερμανοί που είχαν μείνει πίσω.
Ήταν περίπου 3 τα ξημερώματα θυμάμαι μέρα Παρασκευή, μακριά από εμάς γύρω στα 500 μέτρα ίσως και παραπάνω μαίνονταν μάχες ποτέ δεν είχε σταματήσει να πέφτει έστω και ένας πυροβολισμός ή μια βόμβα, στο εργοστάσιο επικρατούσε πλήρης ησυχία ώσπου εμφανίστηκε ένα φως από το πουθενά στον περίχωρο του εργοστασίου όπου και με ξύπνησε. Φώτισε όλο το εργοστάσιο και πανικοβληθήκαμε διότι ήρθε από τον αέρα και έδειχνε να προσγειώνεται στον περίβολο του εργοστασίου χωρίς να κάνει κάποιο θόρυβο. Ο Ντιμίτρι μου ψιθύρισε ότι επρόκειτο για κάποιο είδος καινούριας φωτοβολίδας που είχαν εφεύρει οι Γερμανοί. Έτσι πίστευε ώσπου είδε τότε κάτι το απίστευτο.. το οποίο είδα και γω όταν κατάλαβα ότι ο Ντιμίτρι είχε πανικοβληθεί από αυτά που είδε μέσα από το γυαλί του όπλου του. Έσκυψα και γω να δω σε ένα μικρό άνοιγμα του τοίχου και τότε είδα ότι όλα τα πτώματα που ήταν στο περίβολο του εργοστασίου είχαν στοιβαχτεί προσεχτικά το ένα πάνω στο άλλο και δίπλα τους υπήρχαν κάποιοι που ήταν πανύψηλοι και δίπλα από τα πτώματα ήταν κάτι σαν ένα τεράστιο στρογγυλό μεταλλικό αντικείμενο που ίσα ίσα φαινότανε…ήταν λες και είχε νερά πάνω του ή να πω καλύτερα όπως κάνει νερά η άσφαλτος όταν κάνει πολύ ζέστη. Ένα είδος φως βγήκε από αυτό το αντικείμενο και σηκώθηκαν όλα τα πτώματα στο αέρα και μπήκανε μέσα του και κάποιοι από τους πανύψηλους ανθρώπους. Αμέσως αυτό το παράξενο αντικείμενο έφυγε ψηλά στον ουρανό με την μόνη διαφορά ότι είχε γίνει μια μπάλα φωτός. Τότε δεν ήξερα τίποτα για αυτά σήμερα τα λένε ΑΤΙΑ και είναι αυτών των καταραμένων.
SAMAN LYCAN
Ακούγεται απίστευτο κυρία Έλενα όλο αυτό….
ΕΛΕΝΑ
Αυτό δεν είναι το απίστευτο, το απίστευτο είναι το τι έγινε μετά. Όταν έμειναν αυτοί οι δυο εκεί είχαν αφήσει ένα πτώμα να κείτεται κοντά τους. Έπεσαν από πάνω και άρχισαν να το τρώνε, είχε αρχίσει να χαράζει. Εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα αλλά ο Ντιμίτρι έκανε τον σταυρό του και είπε ψιθυριστά …..<< демонами >> ( Ντημοχάμν – Δαίμονες )! Έπιασε το σταυρό του και κάθισε κολλημένος στον τοίχο…είχε ασπρίσει…πήγα να τον ρωτήσω τι είχε δει μα ξανά πήρε θέση μάχης…εγώ κοίταγα από εκεί που κοίταγα και πριν είχε αρχίσει να φαινόντουσαν καθαρά οι φιγούρες δεν ήταν τόσο μακριά να μην μπορώ να τις ξεχωρίσω πρέπει να ήταν γύρω στα 80 μέτρα από εμάς. Πρέπει να ήταν ο καθένας πάνω από 2.50 μέτρα και έμοιαζαν με δαίμονες που είχαν ξεχυθεί από την κόλαση. Τρώγανε με μεγάλη βουλιμία τον νεκρό και το περίεργο ήταν λες και ήταν φρέσκος ενώ δεν ήταν, ήταν τα δόντια τους και τα νύχια τους που σκίζανε τις κατεψυγμένες κοκαλωμένες από το κρύο σάρκες του νεκρού και φαινόταν ότι ήταν έτσι. Τόσο κοφτερά και δυνατά ήταν…προτού προλάβω να αντιδράσω από τον φόβο ακούστηκε το όπλο του Ντιμίτρι που ξέρασε φωτιά και θάνατο, μέσα σε δευτερόλεπτα το βλήμα του Ντιμίτρι βρήκε στον κρόταφο αυτόν τον δαίμονα που του τίναξε τα μυαλά στον αέρα. Προτού προλάβει να ξανά γεμίσει ο Ντιμίτρι ο άλλος Δαίμονας σηκώθηκε αστραπιαία παίρνοντας το σώμα του νεκρού ανθρώπου και με ένα απίστευτο σάλτο….περίπου στα 50 μέτρα και χάθηκε με το μισοφαγωμένο πτώμα! Αμέσως ο Ντιμίτρι άρχισε να τρέχει προς το νεκρό δαίμονα και γω από πίσω του…όταν φτάσαμε εκεί δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, ένα περίεργο και τρομαχτικό πλάσμα λες και είχε βγει από την κόλαση κοίτονταν εκεί μπροστά μας νεκρό. Είχε σε όλο του το σώμα φολίδες όπως τα φίδια, τα χέρια του και τα πόδια του είχαν τεράστια νύχια, το μισό πρόσωπο του που είχε μείνει από το τραύμα ήταν απίστευτα άσχημο και τρομαχτικό, είχε πολλά δόντια και όλα κυνόδοντες και το μάτι του το άθικτο που είχε μείνει ανοιχτό ήταν σαν των φιδιών η κόγχη του….!!!!
Ο πανικός ήταν μεγάλος έβαλα τα κλάματα…αμέσως με πήρε αγκαλιά ο Ντιμίτρι και τρέξαμε πίσω στην βάση…στα μισά βρήκαμε την ομάδα που είχαν στείλει να δούνε αν είμασταν καλά. Τους είπαμε τι είχε γίνει, δεν μας πίστεψαν, έτρεξαν να διαπιστώσουν, εμείς φτάσαμε στην βάση…είπε τα πάντα στον κομισάριο –http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82…δεν τον πίστεψε, το μόνο που του ζήτησε ήταν τα νεκροτάμπελα των Γερμανών που είχε σκοτώσει…ο Ντιμίτρι του έδωσε μόνο ένα, ο κομισάριος έγινε έξω φρενών τον έβρισε και του είπε θα περάσει στρατοδικείο μετά την λήξη του πολέμου. Μετά ρωτάγανε και εμένα, ούτε και μένα πιστέψανε…ο Ντιμίτρι μετά από μια βδομάδα σκοτώθηκε, μέχρι και σήμερα αγνοείτε, το σώμα του δαίμονα δεν βρέθηκε ποτέ…ποτέ….είπαν ότι λιποτάκτησε για να γλυτώσει το στρατοδικείο μετά τον πόλεμο. Η δικοί του φίλοι όμως ανάφερα ότι κάτι τον είχε σκοτώσει τον βρήκαν διαμελισμένο βίαια χωρίς να έχει ανατιναχτεί ή να υπάρχει ίχνος από εκρηκτικά εκεί που τον βρήκαν ήταν σαν κάτι να τον είχε διαμελίσει βίαια….το κεφάλι του έλειπε και οι στρατιωτικές ταυτότητες του έλειπαν και αυτές για αυτό και είπαν οι ανώτεροι του ότι λιποτάκτησε…εγώ όμως πιστεύω ότι ο δαίμονας που δεν τον σκότωσε που είχε διαφύγει γύρισε και πήρε την εκδίκηση του….
Με την Έλενα είπαμε και άλλα πολλά τις έδειξα κάποια σκίτσα και μου έδειξε ένα από αυτά ότι ήταν οι δαίμονες που είχε συναντήσει τότε στην ζωή της!!!! Είπαμε και άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος!!!! Το σκίτσο που αναγνώρισε .

Ακριβώς όλοι οι μάρτυρες το ίδιο σκίτσο μου δείξανε σαν και αυτό που βλέπετε τώρα…!!!!
Η επόμενη μαρτυρία έρχεται από το Παρίσι από τον αιωνόβιο Ζωρζ Σαζέλ όπου είχε υπηρετήσει στα άρματα του γαλλικού στρατού.
Ήταν όταν οι Γερμανοί είχαν πρώτο μπει στην Γαλλία, γύρω στα 60 χιλιόμετρα έξω από το Παρίσι έγινε μια σφοδρή μάχη και υπήρξαν πολλά πτώματα αλλά και τραυματίες όταν πέρασαν οι ναζί εκτέλεσαν τους τραυματίες, εγώ ήμουν τυχερός διότι βρισκόμουνα ανάσκελα και από πάνω μου ήταν ένας συνάδελφος νεκρός, από την ανατίναξη του άρματος και είχαμε προλάβει να βγούμε έξω αλλά ο δύστυχος συνάδελφος μου δεν τα κατάφερε και έπεσε νεκρός επάνω μου. Όταν έφυγαν οι ναζί καθόμουνα εκεί πιστεύοντας ότι όλα είχαν τελειώσει, περίμενα να βραδιάσει και πήγα σε έναν αχυρώνα σέρνοντας, δεν μπορούσα να περπατήσω ένα θραύσμα του άρματος με άφησε παράλυτο μόνο να συρθώ μπορούσα. Εκεί στον αχυρώνα ήταν ο Πεπέ ένας αγρότης που είχε γυρίσει να δει τι είχε μείνει από το σπίτι του με περιέθαλψε όσο μπορούσε, με είχε βάλει δίπλα στην πόρτα του στάβλου διότι το σπίτι του είχε καταστραφεί από τις οβίδες, είχε ένα δίκαννο Σουλφαμιδόσκονη λυγώ κρασί και κανά δυο κομμάτια καπνιστό.
Είχε βραδιάσει και πονούσα φριχτά στην μέση από το θραύσμα που ήταν ακόμα μέσα μου. Μου είπε ο Πεπέ ότι το πρωί θα πήγαινε να βρει κάποια μονάδα του στρατού μας για να με περιλάβουν αυτοί. Του είπα ότι στα πτώματα θα πρέπει κάπου να υπήρχε μορφίνη αν μπορούσε να μου φέρει διότι βόγκαγα και φώναζα από τους πόνους. Πράγματι μετά από λίγο είχε βρει και μου είχε φέρει, την έκανα, άρχισα να ηρεμώ. Θυμάμαι πρέπει να ήταν αργά το βράδυ είχε μια αφύσικη ησυχία εκεί έξω, μου έδινε νερό να πιώ όταν ένα εκτυφλωτικό φως από τον αέρα φώτισε τα πάντα. Πιστέψαμε ότι ήταν φωτοβολίδα αλλά το φως κινούταν γρήγορα ώσπου έφτασε εκεί που ήταν οι νεκροί. Μπορούσαμε και βλέπαμε τα πάντα. Ήταν ένα ΑΤΙΑ όπως τα λένε σήμερα μα τότε δεν ξέραμε τι ήταν στο έδαφος δεν φαινότανε όταν έσβησε τα φώτα. Είχε ένα απίστευτο φεγγάρι και ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος. Τότε τους είδαμε… ο αχυρώνας από το πεδίο της μάχης δεν ήταν πάνω από 50 μέτρα και μέσα στο φεγγάρι φαινόντουσαν καθαρά πανύψηλοι και σαν σατανάδες είχαν στοιβάξει τα πτώματα και με ένα παράξενο φως που έβγαλε αυτό το σκάφος πήρε τα πτώματα μέσα του…εκεί μπήκανε και οι άλλοι σατανάδες από κάτω στην κοιλιά του σκάφους είχε μείνει ένας όπου καθώς έμπαινε βαστούσε ένα ανθρώπινο πόδι το οποίο το έτρωγε με μεγάλη λαχτάρα. Μετά από λίγο το σκάφος φώτισε και πάλι, έγινε όλο φως και χάθηκε αστραπιαία από την γη προς τον ουρανό! Μείναμε σαν χαμένοι με αυτά τα οποία είδαμε εγώ και ο Πεπέ το είπαμε στην διοίκηση την επόμενη μέρα το πρωί που ήρθαν και με πήρανε…δεν μας πήρανε στα σοβαρά είπαν ότι η μορφίνη δημιουργούσε παραισθήσεις…καλά εγώ που την πήρα…ο Πεπέ που δεν είχε πάρει τι είχε πάθει…; Του έδειξα τα σκίτσα με τους Δρακονιανούς και μου έδειξε και αυτός το ίδιο σκίτσο που έχω παραθέσει ποιο πάνω.

Η επόμενη ιστορία έρχεται από την Γερμανία από τον ονόματι Μποντό Στράης όπου μου εξιστόρησε τα εξής:
ΜΠΟΝΤΟ
Δεν θα σου πω πολλά, το μόνο που θα σου πω είναι την ιστορία, την πιστέψεις δεν την πιστέψεις αυτό είναι δικό σου το θέμα. Τις τελευταίες μέρες του πολέμου είχαν επιτάξει και τους 14τραχρονους και ένας από αυτούς ήμουν και γω. Στο Βερολίνο μετά τους βομβαρδισμούς υπήρχαν χιλιάδες πτώματα και τα ποιο πολλά από πολίτες, είχαν αρχίσει και βρομούσαν και η μυρωδιά του θανάτου ήταν παντού. Εγώ είχα κρυφτεί το προ τελευταίο βράδυ πριν πέσει το Βερολίνο στους Ρώσους σε μια πλατεία μέσα σε ένα σιντριβάνι και περίμενα….δεν είχα πολλές σφαίρες αλλά ούτε και ο φίλος μου ο Γιόχαν, Καθόμασταν μέσα στο λίγο νερό που είχε και περιμέναμε συζητώντας αν μπούνε οι εχθροί αν έπρεπε να παραδοθούμε ή όχι…θυμάμαι την σπιρτάδα από την απαίσια μυρωδιά της αποσύνθεσης των πτωμάτων τριγύρω μας στο στόμα μας σε κάθε μας κουβέντα, σε κάθε μας αναπνοή…!!!! Ακούγαμε τις μάχες ποιο κάτω που μαινόντουσαν….είχε βραδιάσει και κοιτάγαμε προσεχτικά αν και είχε πλήρης σκοτάδι. Τότε είδαμε κάποιες φιγούρες τεράστιες να σηκώνουν πτώματα από τριγύρω και να σκαρφαλώνουν με απίστευτη ευκολία τους γκρεμισμένους τοίχους και να πηδάνε με ευκολία από την άλλη με τα πτώματα στην πλάτη τους….είχαμε φοβηθεί πολύ με το τι θα μπορούσε να ήταν αυτά…διότι άνθρωποι αποκλείεται να ήταν. Αυτό γινότανε όλο το βράδυ…το πρωί που χάραζε σηκωθήκαμε σιγά σιγά να δούμε τι είχε γίνει…εκεί στεκόντουσαν τρεις δαίμονες αλλόκοτοι και τρώγανε ο καθένας από έναν νεκρό με απίστευτη ταχύτητα.
Δεν μας είχαν πάρει χαμπάρι…η μυρωδιά του θανάτου πλέων είχε φύγει κοιτάξαμε άφωνοι τριγύρω μας και εκεί που είχε πάνω από 200 πτώματα αν είχαν μείνει 3 με 4 ήταν ζήτημα τα είχαν σηκώσει όλα…! Τότε μας κατάλαβαν και το ένα σηκώθηκε και αντικρίσαμε τον χειρότερο φόβο μας ήταν σαν σατανάδες πάνω από 2.30 ύψος ο καθένας! Έβγαλε μια φρικιαστική στριγκλιά και αμέσως σηκώθηκαν και τα άλλα….είχαμε μείνει να κοιτάμε ο ένας τον άλλον…δεν είχαμε την δύναμη να τα πυροβολήσουμε. Τότε εφόσον είδαν ότι είχαμε φοβηθεί και δεν θα τους ρίχναμε βούτηξαν τα πτώματα που κατασπάραζαν και με τεράστια άλματα σκαρφάλωσαν στα ερείπια και χάθηκαν με μιας…! Μετά από μισή ώρα μπήκαν οι Ρώσοι όπου και μας βρήκαν, κατά ένα περίεργο τρόπο δεν μας σκότωσαν όπου και περιμέναμε να το κάνουν αυτό. Στις ανακρίσεις που περάσαμε τους είπαμε αυτό το συμβάν και το μόνο που έκαναν είναι να γελάνε και να μας λένε… << δεν ξέρατε ότι ο Ρώσοι είναι δαίμονες και κάνουν πολλά; >> για κάποιο καιρό πιστεύαμε ότι πράγματι οι Ρώσοι ήταν δαίμονες μετά όμως όχι…! Είπαμε και άλλα πολλά με τον Μποντό τα οποία δεν είναι του παρόντος, του έδειξα τα σκίτσα και αυτός μου έδειξε ότι έμοιαζαν καταπληκτικά με το σκίτσο του δρακόντειου που σας έχω παραθέσει..!!!
Το ποιο περίεργο από όλα είναι ότι όταν οι σύμμαχοι μπήκαν στο Βερολίνο δεν βρήκαν τα αναμενόμενα πτώματα που περίμεναν να βρούνε, στην ουσία βρήκανε μόνο το 10% από αυτά πράγμα που τους παραξένεψε και ειπώθηκε και στο δικαστήριο της Χάγης ότι και καλά οι ναζί έτρωγαν τους νεκρούς τους το οποίο βέβαια δεν ήταν ευσταθές ως επιχείρημα αλλά και δεν έδωσαν περεταίρω σημασία στο γεγονός αυτό!!!! Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε και μόνοι σας δείτε κάποια βίντεο όπου οι σύμμαχοι μπαίνουν και προελαύνουν στο Βερολίνο είναι περίπου γύρω στα 40 λεπτά και δείτε από μόνοι σας πόσα λίγα πτώματα υπάρχουν τριγύρω στους δρόμους ….σχεδόν μηδαμινά!!!!


Βέβαια δεν υπάρχουν και πολλά βίντεο αλλά άμα τα βρείτε θα δείτε αυτό το οποίο σας λέω!!!! Δεν θα κάτσω να σα πω άλλες μαρτυρίες είναι πάρα πολλές λέω κάποια στιγμή να το κάνω με ηχητικό υλικό όπου κατέγραφα τους μάρτυρες και να παραθέσω και αυτά αλλά θα πρέπει να διαθέσω πολύ χρόνο για να το κάνω, θα το κάνω όμως κάποια στιγμή!!!!
Οι ίδιες μαρτυρίες έρχονται από Βιετνάμ, Ινδοκίνα, Καμπότζη, Ρουάντα ( ειδικά εκεί έγινε το έλα να δεις και υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες ) Αγκόλα, κτλ. κτλ. πόλεμοι που έγιναν μετά τους δυο μεγάλους πολέμους…..!!!!
Το αν θα με πιστέψετε αυτό είναι στου καθενός τα πιστεύω και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν σας ψαχτείτε όμως και αλλού όχι σαν άρθρα διότι δεν υπάρχουν, αλλά σχετικά με τους αγνοούμενους και βρείτε στοιχεία μόνοι σας, διότι το θέμα είναι βαρύ από μόνο του και απίστευτο, σταθείτε εκεί που λένε όλοι για τα νούμερα που είναι πραγματικά τεράστια των αγνοουμένων και δείτε ότι έτσι είναι….!!!! Μετά αναρωτηθείτε τόσος κόσμος τι να έγινε και αν μου βρείτε μια απάντηση που να ευσταθεί τότε θα πιστέψω και γω!!!! Πίστεψα όμως διότι μου τα είπανε και καταγράφτηκαν άνθρωποι από διαφορετικές χώρες που δεν ήξερε ο ένας τον άλλον και συμφωνούσαν όλοι στο σκίτσο του Δρακονιανού που έδειχνα από τα πολλά που έχουν φτιαχτεί…!!!! Ακόμα και οι μαρτυρίες που δεν έχω παραθέσει όπου αριθμούν 175 από όλο τον κόσμο δείχνουν το σκίτσο αυτό ως υπαίτιο αρπαγής πτωμάτων!!!! Τι άλλο να πω εγώ:
Αυτό όμως που ξέρω εγώ είναι ότι αυτό το φαινόμενο υπάρχει από την αρχαιότητα και στην Ελλάδα το είχαν ονομάσει Λάμια!!!! Στην ελληνική μυθολογία η Λάμια ήταν βασίλισσα της Λιβύης που έγινε δαίμονας!!!! Παίρνοντας τη μορφή φαντάσματος, άρπαζε παιδιά και τα καταβρόχθιζε, αλλά και έτρωγε νεκρούς στο πεδίο της μάχης!!!!
Η Λάμια ήταν κόρη του θεού Ποσειδώνα και της Λιβύης!!!! Η ίδια ήταν βασίλισσα της Λιβύης και σύζυγος του Βήλου!!!! Την αγάπησε ο Δίας και από την ένωση τους γεννήθηκαν πολλά παιδιά τα οποία σκότωσε η Ήρα από τη ζήλια της!!!! Η Λάμια από τη στενοχώρια της μεταμορφώθηκε σε τέρας που σκότωνε παιδιά!!!! Η Ήρα τότε την καταδίκασε να μην κοιμάται ποτέ, ο Δίας όμως την λυπήθηκε και της έδωσε την δυνατότητα να βγάζει τα μάτια της και να τα ξαναβάζει όποτε θελήσει ( δηλαδή από ανθρώπινα να τα κάνει Δρακόντια με κόγχες όπως των φιδιών )!!!! Κατά τον Στησίχορο από τα παιδιά της επέζησαν η Σκύλλα και ο Τρίτωνας!!!!
Στην Ιαπωνία υπήρχε το Namahage aka – ( Ναμαχάκε Άκα ) όπου ήταν ένας δαίμονας όπου έτρωγε τους νεκρούς από το πεδίο της μάχης και δεν ήταν μόνο ένα!!!! Μετέπειτα στην σύγχρονη εποχή το Ναμαχάκε Άκα έγινε φόβητρο για τα παιδιά που δεν καθόντουσαν καλά!!!!
Δεν θα σας πω άλλα από την αρχαιότητα, είχαν οι Βίκινγκς, οι Σουμέριοι, οι Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, οι Μάγια…όλοι οι αρχαίοι λαοί…ιδιαίτερα ενδιαφέρον έχει ο Κινεζικός αρχαίος πολιτισμός ….για τα φαινόμενα αυτά!!!!
Όλα αυτά τα οντά που ανάφερα ή και που θα βρείτε μόνοι σας στις ιστορίες του κόσμου δείχνουν να είναι ακριβώς όντα όπως αυτά τα οποία προανάφερα για τους Δρακονιανούς!!!! Υπάρχουν και ιστορικές αναφορές αρχαίων λαών που κυνήγησαν τέτοια όντα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία….!!!!
Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, μην πιστεύετε μόνο εμένα ή διαβάζετε μόνο εμένα ψαχτείτε και αλλού, διασταυρώστε και από αλλού πληροφορίες υπάρχουν πολλά!!!! Μην βιαστείτε να πιστέψετε ή όχι το τι λέω, ψαχτείτε πρώτα και αν δεν μπορείτε μπορώ να σας δώσω κάποιες πληροφορίες το πώς να ψαχτείτε ή θα περιμένετε να τις δώσω σε άρθρα!!!! Θα μπορούσα να πω και άλλα πολλά και να παραθέσω πάρα πολλά στοιχεία αλλά δεν θα το κάνω αυτήν την φορά…ίσως στο μέλλον κάποια στιγμή να το κάνω!!!!
ΠΗΓΗ http://conspiracyfeeds.blogspot.gr/2016/03/blog-post_398.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: