Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

"Βόμβα" στο βιβλίο του Ολάντ! "Πούτιν: Η Ελλάδα μας ζήτησε να τυπώσουμε δραχμές στη Ρωσία"!

- Αμέτρητα είναι τα... λαβράκια που προκύπτουν από βιβλίο για τον Φρανσουά Ολάντ
- Υποστηρίζεται πως ο Βλάντιμιρ Πούτιν του είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να τυπωθούν δραχμές στη Ρωσία!
- Ως... αιτιολογία αναφέρεται πως "δεν έχουν τέτοιο πιεστήριο"
- Διαψεύδεται ήδη από το Μέγαρο Μαξίμου η είδηση
- "Σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό", αναφέρεται χαρακτηριστικά
Το καλοκαίρι του 2015 ήταν ίσως το πλέον... τεταμένο πολιτικά στην ιστορία της χώρας, τουλάχιστον μετά τη μεταπολίτευση και κάθε φορά που προκύπτει μία νέα πληροφορία για την περίοδο αυτή, το θερμόμετρο φτάνει στα ύψη.

Τελευταίο... επεισόδιο στην ιστορία αυτή, είναι μια επικοινωνία που φέρεται να είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Αφορμή στέκεται ένα βιβλίο για τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Στο βιβλίο αυτό, που κυκλοφόρησε σήμερα στη Γαλλία, ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να αναφέρει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν του είπε ότι «η Ελλάδα μας ζήτησε να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, γιατί δεν έχουν τέτοιο πιεστήριο».
Για το θέμα μεταδίδει πληροφορίες και η δημοσιογράφος Θωμαϊς Παπαϊωάννου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.
Δείτε τα tweetsΚατηγορηματική διάψευση του Μαξίμου
Ερωτηθείσα από το ΑΠΕ -ΜΠΕ για τη φερόμενη επικοινωνία Πούτιν -Τσίπρα, κυβερνητική πηγή δήλωνε τα εξής: «Επικοινωνίες μεταξύ των δύο ηγετών υπήρξαν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε τέτοιο θέμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αντιθέτως, κοινός τόπος ήταν ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος είναι η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΔΡΑΧΜΗΣ : ΒΟΜΒΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ TEST NOTE ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: