Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΥΛΙΚΑ : Μαύρο Αλάτι Κύπρου

Το Μαύρο Αλάτι Κύπρου είναι νιφάδες φυσικού, θαλασσινού αλατιού, που αν και αρχικά λευκές αρωματίζονται με ενεργό άνθρακα από τις ηφαιστειογενείς περιοχές της Κύπρου, χαρίζοντάς τους έτσι το μαύρο χρώμα. Η διαδικασία παραγωγής του μπορεί να κρατήσει έως και 2 χρόνια, ώστε να επιτευχθεί η σωστή υφή και γεύση.

Το Μαύρο Αλάτι Κύπρου διακρίνεται για τους μεγάλους κρυστάλλους σε σχήμα πυραμίδας και τη χαρακτηριστική ήπια γεύση των αλατιών της Μεσογείου. Δοκιμάστε το σε ψητά ψάρια, σούπες ή κρέατα που σιγοψήνονται στο φούρνο, στα οποία δίνει ιδιαίτερες αντιθέσεις.
ΠΗΓΗ http://www.yiannislucacos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: