Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σοκαριστικές αποδείξεις δείχνουν την ύπαρξη αρχαίου προηγμένου πολιτισμού πριν από 100.000 χρόνια

Οι θεωρίες πως υπήρχαν αρχαίοι προηγμένοι πολιτισμοί πριν από χιλιάδες χρόνια ολοένα και πληθαίνουν. Εσείς πιστεύετε πως υπήρχαν τέτοιοι πολιτισμοί πριν από 100,000 χρόνια?Οι τελευταίες ανακαλύψεις που έρχονται στο φως πάντως ενισχύουν αυτή τη θεωρία.Η αλήθεια είναι πως όταν βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοιες ανακαλύψεις, συγκαλύπτονται και δεν προωθούνται καθώς κάτι τέτοιο πάει ενάντια στην συμβατική ιστορία που όλοι μας έχουμε μάθει. Ίσως στο μέλλον καταφέρουμε να μάθουμε περισσότερα για την πραγματική ιστορία της γης και των πολιτισμών που κατοίκησαν σε αυτήν ώστε να ξαναγράψουμε την ιστορία.
Ωστόσο υπάρχουν κραυγαλέες ανακαλύψεις και αποδείξεις όπως αυτές που ακολουθούν οι οποίες δείχνουν την ύπαρξη αρχαίων προηγμένων πολιτισμών που χρονολογούνται πριν από 100.000 χρόνια και πάνω! Δείτε τις και τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας..


Κατασκευές στην Αφρική ετών 100.000

Το πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτής της θεωρίας το συναντάμε στην Αφρική. Συγκεκριμένα στη Νότια Αφρική 150 χλμ δυτικά του λιμανιού Μαπούτο. Εκεί οι επιστήμονες ανακάλυψαν τα απομεινάρια μιας τεράστιας μητρόπολης οι οποία χρονολογείται περίπου 160.000-200.000 χρόνια Π.Χ
Αμαζόνιος: Ίχνη άγνωστου προηγμένου πολιτισμού

Οι ανακαλύψεις έγιναν μετά από αποδάσωση του δάσους του Αμαζονίου. Εκεί βρέθηκαν μεγάλου μεγέθους γεωγλυφικά που χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια πριν την εμφάνιση πολιτισμών όπως οι Ίνκας και οι Αζτέκοι.Το ερώτημα είναι ποιοι τα κατασκεύασαν και για ποιο λόγο?Οι επιστήμονες βρήκαν πάνω από 250 λεωφόρους παρόμοιων γεωγλυφικών στα σύνορα μεταξύ Βραζιλίας και Βολιβίας στο δάσος του Αμαζονίου.


Χαμένες πυραμίδες του Αμαζονίου.

Τελικά οι αχανείς ζούγκλες του Αμαζονίου κρύβουν πολύ περισσότερα μυστήρια από ότι φανταζόμαστε. Ένα από αυτά είναι και οι πυραμίδες που σχηματίζονται μέσα από τις διακλαδώσεις της πυκνής βλάστησης. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως ενώ το σχήμα τους φαίνεται λες και το έχει σμιλέψει η φύση,δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι κατασκευές-απομεινάρια πολιτισμών για τους οποίους δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα.

Γνωρίζουμε τόσα λίγα για τον πλανήτη μας, και οι ερευνητές δεν γνωρίζουν τα πιθανά ευρήματα που μπορεί να ανακαλυφθούν στον Αμαζόνιο. Καθώς η τεχνολογία προχωρά και εργαλεία όπως το Google Earth γίνονται δημοφιλή, πολλοί άνθρωποι δοκιμάζουν την τύχη τους, ελπίζοντας να κάνουν μια ανακάλυψη που κανείς άλλος δεν έχει κάνει στο παρελθόν.
Το Google Earth έχει γίνει ένα βασικό εργαλείο που πολλοί αρχαιολόγοι χρησιμοποιούν, προσφέροντας τεράστια αποτελέσματα που βοηθούν τους ερευνητές με πολλούς τρόπους.
Μιλάμε για τις πυραμίδες Παρατοάρι, που συνήθως αναφέρονται ως «οι τελείες», και φαίνονται σε δορυφορικές εικόνες από τη NASA.
Ενώ αρκετοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι Πυραμίδες της Παρατοάρι είναι κορυφογραμμή, η οποία μπορεί να λάβει τη μορφή φυσικών πυραμίδων, υπάρχουν πολλοί άλλοι ερευνητές που πιστεύουν ακράδαντα ότι οι δομές αυτές χτίστηκαν στο μακρινό παρελθόν από έναν πολιτισμό που δεν έχει γίνει γνωστός.
 ΠΗΓΗ https://www.mymind.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: