Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Γιατί απογειώνουμε κατά δεκάδες Οπλισμένα τα Μαχητικά μας στο Αιγαίο;

Μετά τις Κρίσεις και την Αλλαγή των Αρχηγών των Τριών Όπλων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας ,ενώ πριν υπήρχε μια σχετική ηρεμία με καθημερινά συνηθισμένα επεισόδια Παραβιάσεων -Παραβάσεων στο Αιγαίο …Τελευταία έχουμε ποσοτική και Ποιοτική Αναβάθμιση!
Ακόμη δεν είδαμε τι σχεδιάζει το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας και αυτό θα το δείξουν οι επόμενες κινήσεις του νέου Αρχηγού Α/ΓΕΝ!
Αλλά είδαμε πληθώρα Τούρκων Αξιωματικών Προερχόμενους από Καταδρομείς να αναρριχώνται στην Πυραμίδα της Ιεραρχίας με αποτέλεσμα τα δύο επόμενα χρόνια όλες οι θέσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών στις νευραλγικές θέσεις απο την Σμύρνη μέχρι και την 1η Στρατιά να έχουν Διοικητές και Επιτελείς αν και δεν συνηθίζεται, Καταδρομείς !

Και επειδή στην Τουρκία όλα σχεδιάζονται με στρατηγική σε βάθος χρόνου εν αντιθέσει με εμάς όλοι καταλαβαίνουμε αυτή η Ομάδα των Μαχητών που το πάει !
Στην Πολεμική Αεροπορία  τώρα τα πράγματα είναι ήδη έτοιμα και δεν θα αναφερθούμε στον Πυρήνα των Τούρκων Αεροπόρων που εκπαιδεύονται στην Έρημο σε Βάσης στην Αμερική στο F-35 το Μαχητικό της 5ης Γενιάς που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Αιγαίο ..
.Η ομάδα αυτή των Αεροπόρων  δεν έχει εμπλακεί στο Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της του Σουλτάνου όπως και ο νέος Α/ΓΕΑ
Ο Πρώην Τούρκος Α/ΤΑ και νυν Α/ΓΕΑ που κανένας δεν πρέπει να τον αψηφά είναι Άριστος Αξιωματικός αλλά και Ισλαμιστής μέχρι κόκκαλο …δεν δίστασε να κάνει αυτό που οι Τούρκοι εφάρμοζαν και εφαρμόζουν κατά κόρον …Το σπάσιμο του ηθικού του εχθρού αρνούμενος ακόμη και την περισυλλογή των σορών των νεκρών!
Γνωρίζει ότι πρέπει να φέρει την Ελλάδα εντός Τετελεσμένων στο Αιγαίο και χαράζει τις γραμμές του…Απογειώνει έως 10 Μαχητικά ,πάντα 4 έως 6 απο αυτά  Οπλισμένα που είτε εμπλέκονται είτε απασχολούν τα Ελληνικά Μαχητικά και αυτός βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Πολεμικής αεροπορίας
Η Τουρκία θέλει να κόψει το Αιγαίο σε πρώτη φάση στη μέση από Αέρος και αυτό άν δεν έχεις Αεροπορική Υπεροχή δεν γίνεται …Όσες ναυτικές δυνάμεις και αν διαθέτεις !
Τι κάνει λοιπόν ο Τούρκος Α/ΓΕΑ στέλνει στη θέση των Τούρκικων  Κατασκοπευτικών Αεροσκαφών CN-235 που πήγαιναν το Αιγαίο Βορά -Νότο και Αντίστροφα υπο του Μανδύα του ΝΑΤΟ  ,Ζεύγος Τούρκικων Μαχητικών F-16 Παντα Οπλισμένων να κάνουν σουρωτήρι όλο   το Αιγαίο !
Και αν μέχρι σήμερα λέγαμε οτι τα Τούρκικα CN-235 ήταν σε Αποστολή του ΝΑΤΟ …Τώρα δεν μπορούμε και να θέλουμε να τα δικαιολογήσουμε !
Ο Τούρκος  Α/ΓΕΑ σχεδιάζει σαν το σκυλί που Ορίζει Κατουρώντας το Περιοχή του και προσπαθεί να την κάνει δική του  ή να την διεκδικήσει επί ίσοις όροις !
Από την άλλη Ευτυχώς που στην Ελλάδα ακόμη υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται με Στρατηγική και όχι με το τώρα και στο σήμερα …
Ο Αρχηγός ΓΕΑ και ο Αρχηγός του Α/ΤΑ  ψυλλιαστήκανε την κίνηση του Τούρκου Α/ΓΕΑ και αντιδρούνε απογειώνοντας  καθημερινά δεκάδες Μαχητικά !
Τι θέμα είναι να αποφασίσει η Πολιτική Ηγεσία αυτής της Χώρας που πρέπει να το πάμε …Οταν αποφασίσει να το διαρρεύσει και να το εφαρμόσει …Το λέμε καθημερινά ότι  είμαστε έτοιμοι να Υπερασπιστούμε τα Σύνορά μας ,απλά δεν βοηθάει κανέναν και δεν μας παίρνει και στα σοβαρά κανένας !
Σχόλιο: To  ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΑ να αφήσουν στην άκρη τις προτάσεις για πώληση 12 Μαχητικών F-16 blog -30 στην Κροατία για ένα κομμάτι ψωμί ,γιατί δεν έχουμε λέει να δώσουμε την προκαταβολή για την Αναβάθμιση !
Μαχητικά που δεν παρουσιάζουν βλάβες δε τα ξεπουλάς για ενα κομμάτι ψωμί…Και  στο τέλος με τι Πολεμήσουμε δηλαδή με τα αποσυρθέντα A-7 που μακάρι  την δύναμη πυρός  που είχαν οι Κουρσάροι του Αιγαίου να είχαμε  και τώρα !
ΠΗΓΗ VETERANOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: