Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τεράστια φωτεινή σπείρα πάνω από την Ρωσία… (ΦΩΤΟ)

Αναγνώστες από όλη τη Ρωσία αναφέρουν ότι είδαν παράξενα φώτα και αντικείμενα στον ουρανό και πολλοί έχουν στείλει φωτογραφίες και ακόμη και βίντεο και στοιχεία της εμφανισης.
Υπάρχουν πολλές εικόνες από αυτό το άγνωστο αντικείμενο – το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν ως ένα λαμπρό φλας, ακολουθούμενο από ένα ίχνος καπνού και μια ξεκάθαρη διαταραχή στον ουρανό.
Οι μάρτυρες λένε ότι το είδαν σαν να ήταν μια μικρή εκτυφλωτικα φωτισμένη σπειρα, σαν ένα μικρό σκάφος, και η κινηση του εμοιαζε σαν σαν να ακολουθει ενα μονοπατι . Εμοιαζε σαν ένα πλοίο που είχε πιάσει φωτιά. Οι εικόνες π
ροέρχονται από πολλές διαφορετικές γωνίες και φαίνεται να υποστηρίζουν αυτό που περιγράφουν όσοι βρίσκονται στο έδαφος. Η διαταραχή που αφήνει στην ατμόσφαιρα μπορεί να περιγραφεί μόνο ως απόκοσμη και παραξενη.


Οι στρατιωτικοι λέει ότι ήταν δοκιμαστική πτηση ..
Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η ρωσική κυβέρνηση αμεσα παρουσίασε την επίσημη εξήγησή της για το τι συνέβη και διαβεβαίωσε τους ενδιαφερόμενους ότι ήταν απλώς μια δοκιμή πυραύλων.
Αυτή είναι ίσως η πιο βολικη εξήγηση για το ΑΤΙΑ, και πολλοί δεν το πιστεύουν.
Ωστόσο, ακόμα κι αν ήταν δοκιμή, αυτό εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλη ανησυχία.
Γιατί οι Ρώσοι θα δοκιμάσουν ένα νέο βαλλιστικό βλήμα; Τι και που σχεδιάζουν να το χρησιμοποιήσουν; Προβλέπουν σύντομα έναν πόλεμο; Δεδομένων των πρόσφατων εντεινόμενων συγκρούσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βόρειο Κορέα, κάθε είδους στρατιωτική εκδήλωση ή δοκιμή θα πρέπει να αποτελεί ανησυχία.
Εάν αυτό ήταν ένα τεστ όπλων, τότε φαίνεται ότι οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει κάποιο είδος νέου, προφανώς πολύ ισχυρού, όπλου.
Θα μπορούσε αυτό να αποτελέσει εκκινηση σε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο καθώς οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον επιδεινώνονται;
Το αν το αντικείμενο σε αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο ήταν εξωγήινης προέλευσης ή ένα ενοχλητικό μηνυμα της σύγχρονης παγκόσμιας έντασης… ειναι στην δικη σου κριση πια …!
ΠΗΓΗ http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: