Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΙΟΣ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ




Είναι γνωστή η σειρά άρθρων και εκπομπών που έχω κάνει παλαιότερα μέσω της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΎ για μεταφυσικά σατανικά σύμβολα στο Κέντρο της Αθήνας και την προσπάθεια θα έλεγα μιας χάραξης , ενός σημαδιού της ευημερίας των κάτοικων της.
Όλα αυτά αποδόθηκαν σε ένα νεωτεριστή καλλιτέχνη ονόματι ORE  σαν και  αυτούς που έρχονται στη Αθήνα πετάνε ντομάτες σε ένα σεντόνι γυμνοί και λαμβάνουν 100.000 ευρώ επιδότηση από το υπουργείο πολιτισμού.
 Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν ευρισκόμενος για επαγγελματικό ταξίδι στη στρατοκρατουμενη περιοχή των Βρυξελλών είδα να υπάρχουν σημάδια του κυρίου σε τοίχο κοντά στη μεγάλη πλατεία των Βρυξελλών.
 Ο κυριος αυτός κατάφερε πέρα από την Αθήνα , να πάρει άδεια να βάλει με σκάλα σε ύψος άνω των 5 μέτρων τα πλακίδια του και να μαρκάρει με ένα ουροβορο οφη και τις Βρυξέλλες. Μάλιστα στη παράσταση το φίδι παει να φάει το φεγγάρι άκρως σατανικός συμβολισμός.

Τα ερωτήματα πολλά. Τι άκρες έχει και μπορεί να τρυπάει κτίρια ετών ; . Γιατί μαρκάρει τις πόλεις της Ευρώπης.; Ποιος τον πληρώνει. ;


Η αναζήτηση συνεχιζεται και οτιδηποτε βρω θα σας το παρουσιασω.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ :



ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: