Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ζαχάρω: «Έφυγε» σε ηλικία 105 ετών ο γιατρός που είχε δει ιπτάμενο αντικείμενο

Σε ηλικία 105 ετών έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα ο παιδίατρος Σπύρος Χρυσικόπουλος από τη Ζαχάρω.
Ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην τοπική κοινωνία για την προσφορά του στην επιστήμη και την αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα, είχε πρωταγωνιστήσει στην επικαιρότητα το μακρινό 1969, όταν σύμφωνα με τις εφημερίδες «Το Βήμα» και «την Ακρόπολη».

Όπως αναφέρουν, το Σάββατο 5 Ιουλίου του 1969 ο Σπύρος Χρυσικόπουλος γύρω στις 9:30μμ παρατήρησε μαζί με την δεκάχρονη τότε κόρη ένα ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο. Μην πιστεύοντας ο γιατρός στα μάτια του και πολύ δύσπιστος εκ φύσεως, ρώτησε τη κόρη του αν έβλεπε ότι έβλεπε και αυτός. Η περιγραφή της ήταν ταυτόσημη. Ξαφνικά, το ιπτάμενο αντικείμενοι φάνηκε να πλησιάζει ταχύτατα προς το μέρος τους, ώσπου το μέγεθος του πενταπλασιάστηκε. Ύστερα διέκριναν ότι το κέντρο του ήταν σκοτεινό, με μερικές μόλις διακρινόμενες σκιές και περιτριγυριζόταν από ένα φωτεινό δακτύλιο. Το θέαμα κράτησε κάπου τρία λεπτά. Τότε το ΑΤΙΑ «φάνηκε σαν να ανεστρέφετο».
Μάλιστα, το ίδιο φαινόμενο παρατήρησαν από την ακτή της Ζαχάρως το ζεύγος των εκ Πύργου δικηγόρων Φωφώ και Τάσου Λαμπίρη και η Σωσώ Βαρτζελιώτη, σύζυγος γεωπόνου. Η αφήγηση των δικηγόρων του Πύργου και του ζεύγους Βαρτζελιώτη συμπίπτει απολύτως με το περιστατικό που περίγραψε ο Σπ. Χρυσικόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι παρατήρησε επί 5 λεπτά το φαινόμενο.

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: