Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Είδη Ψυχικών Επιθέσεων: 7 Συμβουλές για να Προστατέψετε τον Εαυτό σας

Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε μία ψυχική επίθεση και να προστατεύετε τον εαυτό σας από αυτήν. Υπάρχουν πολλά είδη ψυχικής επίθεσης, σωματική, συναισθηματική, διανοητική, πνευματική ακόμα και επιθέσεις από σκοτεινές οντότητες.
Τις περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε, αλλά οι πνευματικές και οι σκοτεινές ψυχικές επιθέσεις πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν. Μια ψυχική επίθεση μπορεί συχνά να πάρει τη μορφή της σκέψης ή της ενέργειας που έχει αρνητική πρόθεση και συχνά απευθύνεται σε κάποιον. Αυτές οι επιθέσεις μπορούν να είναι από κάποιο τυχαίο άτομο ή κάποιον που μπορεί να ξέρετε, όπως ένας φίλος που δεν σας συμπαθεί ή κάποιο/α πρώην.
Συχνά αυτές οι επιθέσεις είναι ακούσιες. Ας δούμε μερικά από τα βασικά είδη των ψυχικών επιθέσεων:

Σωματική επίθεση
Αυτή είναι μια επίθεση χαμηλού επιπέδου. Αυτή η ψυχική επίθεση έρχεται με την μορφή πολύ ήπιων σωματικών συνθηκών από τις οποίες μπορεί να υποφέρετε. Αυτές οι παθήσεις είναι πονοκέφαλοι, κράμπες, εξανθήματα και διάφοροι πόνοι στο σώμα σας όπως κυρίως οι στομαχόπονοι. Αυτή η επίθεση είναι πολύ ήπια και ίσως να μην την παρατηρήσετε καν.
Διανοητική επίθεση
Αυτή η επίθεση είναι ήπιου επιπέδου και από τη στιγμή που εμπλέκεται η ψυχή σας, ίσως νιώσετε πολλά διανοητικά συναισθήματα όπως την κατάθλιψη, την ενοχή, το φόβο, τη ζήλεια ή ακόμα και το μίσος. Ξανά, ίσως να μην προσέξετε ότι αυτά είναι επιθέσεις.
Συναισθηματική επίθεση
Οι συναισθηματικές επιθέσεις είναι χαμηλού επιπέδου και πρόθεσή τους είναι να σας «ρίξουν». Αυτός που σας επιτίθεται δεν χρειάζεται να έχει ψυχικές-μεταφυσικές ικανότητες. Ίσως σας επιτεθεί με μια λεκτική προσβολή για να σας «ρίξει» συναισθηματικά. Αυτή η επίθεση συνδέεται στενά με την πνευματική επίθεση που θα δούμε παρακάτω.
Πνευματική επίθεση
Αυτή είναι μια επίθεση υψηλού επιπέδου. Όταν δέχεστε μια επίθεση στο πνευματικό επίπεδο, τότε η προσωπικότητά σας ίσως αλλάξει και καταλήξετε να συμπεριφέρεστε με ασυνήθιστους τρόπους, να συμμετέχετε σε ανήθικες δραστηριότητες, να διαπράττετε εγκλήματα ή ακόμα και να παίρνετε επικίνδυνα ρίσκα. Αυτή η επίθεση σκοπεύει να καταστρέψει το πνεύμα σας. Πολεμήστε την με το να διατηρείτε ένα υψηλό επίπεδο πνευματικής ενέργειας.
Ψυχικές επιθέσεις με τη μορφή κατάρων, ξορκιών, μαγείας και βουντού
Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες ψυχικές επιθέσεις. Επηρεάζουν ένα άτομο συναισθηματικά, διανοητικά, σωματικά και πνευματικά. Οι ψυχικές επιθέσεις μαύρης μαγείας επιδρούν στην ψυχή ενός ατόμου και μειώνουν την ενέργειά του, προκαλούν ασθένειες, ακόμα και θάνατο. Να προσέχετε αυτές τις επιθέσεις.
Σκοτεινές οντότητες και Πνεύματα
Είμαστε ικανοί να προσελκύσουμε σκοτεινές οντότητες; Ναι, μπορούμε να προσελκύσουμε πνεύματα και οντότητες χωρίς καμιά επιρροή. Όταν είμαστε σε κατάσταση φόβου, θυμού, πίκρας και κακίας, προσελκύουμε αυτές τις αρνητικές ενέργειες. Ο φόβος και ο θυμός είναι φυσιολογικά αισθήματα όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε. Το να είμαστε βραχυπρόθεσμα σε μια κακή συναισθηματική κατάσταση, δεν προσελκύει αυτές τις οντότητες. Τις προσελκύουμε όμως όταν βρισκόμαστε για μεγάλο διάστημα σε αυτή την κατάσταση.
Έτσι, κάθε είδους βία, είτε είναι διανοητική είτε συναισθηματική, προσελκύει σκοτεινές ενέργειες. Θα προσέθετα επίσης ότι τραβάμε τέτοιες ενέργειες και με την χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.
Αυτά τα σκοτεινά πνεύματα μπορούν να κινηθούν στο υλικό σας σώμα και στην αύρα σας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αυτό που επιθυμείτε, αισθάνεστε και προτίθεστε να κάνετε. Όταν αυτά τα πνεύματα κατοικούν στο σώμα σας, μπορεί να σας συμβεί μια ολοκληρωτική αλλαγή προσωπικότητας.
Αρνητικές σκέψεις
Αυτό είναι ακόμα ένα είδος ψυχικής επίθεσης. Γίνεται μέσω αρνητικών σκέψεων, της ζήλειας, της επιθυμίας να βλάψουμε κάποιον άλλον, να εκδικηθούμε κλπ. Αυτές οι σκέψεις μπορούν να εισβάλλουν στην αύρα κάποιου, προκαλώντας του ζημιά.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ;

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μέθοδοι για να αντιμετωπίσουμε μια ψυχική επίθεση. Ακολουθούν ορισμένες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ψυχικές επιθέσεις.
Ενεργειακός θεραπευτής
Αν πιστεύετε ότι δέχεστε επίθεση με κάποιο είδος από τις ψυχικές επιθέσεις που αναφέρθηκαν, τότε πρέπει να σκεφτείτε να δείτε έναν ενεργειακό θεραπευτή που είναι καταρτισμένος στον καθαρισμό αυτών των σκοτεινών ενεργειών.
Λιβάνισμα του χώρου με φασκόμηλο
Το λιβάνισμα με φασκόμηλο είναι μια συνήθεια των Ινδιάνων που το χρησιμοποιούσαν και εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν τις σκοτεινές ή τις ανεπιθύμητες ενέργειες.
Το καλύτερο είναι να λιβανίζουμε καθημερινά, στον χώρο εργασίας μας ή στο σπίτι, όταν μας γίνονται συχνά επιθέσεις από ανεπιθύμητες ενέργειες. Για να λιβανίσετε, κάντε τα ακόλουθα: Πάρτε ένα μπολ με περίπου 5 ίντσες διάμετρο. Έπειτα τοποθετήστε λίγη άμμο στον πάτο του μπολ για να το προστατέψετε από την θερμότητα, τοποθετήστε λίγα φύλλα φασκόμηλου στην άμμο και βάλτε φωτιά στην άκρη των φύλλων. Όταν το φύλλο αρχίζει να καίγεται, σβήστε την φλόγα και αφήστε το να καπνίζει. Αυτή η πρακτική λέγεται λιβάνισμα.
Περάστε τον καπνό παντού γύρω σας και πάνω από το κεφάλι σας μερικές φορές. Μπορείτε επίσης να λιβανίσετε το σπίτι σας. Πρώτα κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και βάλτε το μπολ με τα φύλλα σε κάθε δωμάτιο. Αφήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά για λίγες ώρες. Αυτό θα απομακρύνει κάθε σκοτεινή οντότητα και πνεύμα.
Θιβετιανό θυμίαμα
Αυτό το θυμίαμα είναι τόσο αγνό που θα απομακρύνει κάθε αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας και την αύρα σας. Χρησιμοποιήστε το όταν νιώθετε ότι σας επιτίθενται ψυχικά.
Γείωση
Όταν χρειάζεται να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια, είναι σημαντικό να γειωθείτε. Καθίστε αναπαυτικά έτσι ώστε να είστε βαθιά συνδεδεμένοι με την μητέρα γη.
Προστασία από το θυμό και την εκδίκηση
Αυτή είναι μια σπουδαία τεχνική όταν οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι μαζί σας και σας στέλνουν εκδικητική ενέργεια. Αυτή η τεχνική οραματισμού δουλεύει πολύ καλά. Οραματιστείτε ότι το άλλο άτομο βρίσκεται περίπου 30 μέτρα μακριά σας και σας χωρίζει ένα γυάλινο τείχος. Σε αυτό το τείχος μπορεί να διεισδύσει μόνο ενέργεια αγάπης. Καμιά αρνητική ενέργεια δεν μπορεί να το περάσει. Αυτή η τεχνική είναι πολύ καλή για να προστατέψετε την αύρα σας.
Περικυκλώστε τον εαυτό σας με άσπρο φως
Το άσπρο φως εκφράζει την αγάπη και είναι πολύ καλό για μικρές αρνητικές επιθέσεις. Για αυτό περικυκλώστε τον εαυτό σας με αυτό το φως και νιώστε συνδεδεμένοι με το αγαπημένο σύμπαν.
Καθαρίστε τα τσάκρα σας και την αύρα σας
Είναι σημαντικό να έχετε ισορροπημένα τα τσάκρα σας και την αύρα σας. Μια ψυχική επίθεση μπορεί να παραμορφώσει την ενέργεια των τσάκρα σας και να την βγάλει εκτός ισορροπίας. Διαβεβαιώσεις Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεκτικές διαβεβαιώσεις για να έχετε πίστη ότι είστε ασφαλείς και να αισθάνεστε αγάπη και ασφάλεια.
Μετάφραση: awakengr.com

1 σχόλιο:

Αnna Coutsomitelli MEd. είπε...

Αρκετά κατατοπιστικό Θα τολμούσα να πω πως μου άρεσε πολύ!