Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ήρθε η ώρα οι Βέλγοι να γεύονται σοκολάτα και στα γραμματόσημα


Γραμματόσημο με άρωμα αλλά και γεύση σοκολάτας πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα «Βελγικά Ταχυδρομεία», προς τιμήν του εθνικού γλυκού της χώρας. «Έχουμε προσθέσει στην κόλλα ελαφρύ άρωμα σοκολάτας και έτσι όταν κάποιος το γλείψει για να το τοποθετήσει στο φάκελο μπορεί να δοκιμάσει αυτή τη γεύση. Ακόμη και το ίδιο το γραμματόσημο μυρίζει σοκολάτα», δήλωσε εκπρόσωπος των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών της χώρας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ταχυδρομείου, η γεύση της σοκολάτας προστέθηκε στη βάση της κόλλας με τη μορφή αιθέριων ελαίων από βούτυρο και κακάο και έτσι γίνεται αισθητή η γεύση στη γλώσσα.


Φυσικά το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να μην συναντήσει δυσκολίες. «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να βρεθεί η γεύση και το άρωμα για τη μαύρη σοκολάτα. Για το λόγο αυτό έπρεπε να συνεργαστούν ειδικοί από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Ελβετία», αναφερόταν στην ανακοίνωση, καταλήγοντας πως «αν και τα γραμματόσημα με σοκολατένιο άρωμα έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν, ο συνδυασμός γεύσης και αρώματος αποτελεί πραγματικά μία καινοτομία».

Πάνω στα γραμματόσημα - που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 25 Μαρτίου - απεικονίζεται η σοκολάτα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη: σε κόκκους, σε κομματάκια και σε μορφή κακάο μάζας. Οι λάτρεις του φιλοτελισμού και της σοκολάτας θα μπορούν να αποκτήσουν ένα μπλοκ πέντε γραμματοσήμων για διεθνή αλληλογραφία έναντι 6.20 ευρώ.
ΠΗΓΗ : ΖΟΥΓΚΛΑ

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: