Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Τρόμος στην Τουρκία: Πυροβολισμοί έξω από το προξενείο των ΗΠΑ

 

 

Συναγερμός σήμανε ξανά το πρωί της Δευτέρας στην Κωνσταντινούπολη, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από το προξενείο των ΗΠΑ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή!

Οι δράστες της επίθεσης άνοιξαν πυρ κατά του κτιρίου όπου στεγάζεται το κτίριο του αμερικανικού προξενείου, η αστυνομία απάντησε στα πυρά, μετέδωσε το CNN Turk, αλλά κατάφεραν να ξεφύγουν.

Το πρακτορείο ειδήσεων Cihan μετέδωσε πως οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση εναντίον του κτιρίου στη περιοχή Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης περιελάμβαναν έναν άνδρα και μία γυναίκα. Το Reuters, μετέδωσε πως δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό που αναστάτωσε την Κωνσταντινούπολη. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον δέκα τραυματίστηκαν από έκρηξη σε αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Σουλτανμπεϊλί, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.
Το αρχηγείο της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του πως τρεις αστυνομικοί και επτά πολίτες τραυματίστηκαν από την έκρηξη, αλλά δεν έδωσε απολογισμό νεκρών.
ΠΗΓΗ : NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: