Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η ομιλία Περιστέρη για την Αμφίπολη - Στον Ηφαιστίωνα ανήκει ο τάφος

 
 
Η επικεφαλής των ανασκαφών, Κατερίνα Περιστέρη, αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τα ευρήματα και τις σημαντικότατες πληροφορίες που έχουν προκύψει μέσω αυτών
 
Η Αμφίπολη ανοίγει τις πύλες της και αποκαλύπτει τα μυστικά της, σε μια εκδήλωση που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον, έπειτα από πολύ καιρό «σιγής» για την ιστορική αυτή ανακάλυψη στον Τύμβο Καστά.
 
Η εκδήλωση διοργανώνεται στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παρουσιαστεί η πορεία των ανασκαφών και τα ευρήματα που έχουν διαπιστευθεί στον πολυσυζητημένο λόφο Καστά.
 
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου και θα προβάλλεται ταυτόχρονα και στο αμφιθέατρο «Π. Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ που θα είναι ανοιχτό για το κοινό.
 
Το μεγάλο ενδιαφέρον εντοπίζεται στην ομιλία της επικεφαλής των ανασκαφών, Κατερίνας Περιστέρη, η οποία αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τα ευρήματα και τις σημαντικότατες πληροφορίες που έχουν προκύψει μέσω αυτών. 
 
Η εκδήλωση έχει τίτλο «Ερευνώντας τον τύμβο Καστά Αμφίπολης 2012-2014».
 
Δείτε εδώ την ομιλία Περιστέρη: 
 
 
  ΠΗΓΗ pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: