Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Βρήκαν μυστηριώδες τέρας! Τρόμος για το "βαμπίρ" Chupacabra


Έντρομοι οι κάτοικοι της πόλης Carmen del Parana, στην Παραγουάη, από το μυστηριώδες τέρας που ανακαλύφθηκε στα ρηχά νερά τροπικού ποταμού. Το φουσκωμένο πτώμα με τα τεράστια δόντια και τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά χαρακτηρίζεται "βαμπίρ" από τους ντόπιους.

Το βίντεο του τρομακτικού ευρήματος ανέβηκε στο ίντερνετ και έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, με τα τηλέφωνα στα τοπικά ΜΜΕ να έχουν πάρει φωτιά για το "βαμπίρ" Chupacabra. Το μυθικό πλάσμα, το όνομα του οποίου μεταφράζεται ως "κορόιδο κατσίκα", πιστεύεται ότι επιβιώνει πίνοντας το αίμα των ζώων.


Οι ντόπιοι κατέγραψαν το μυστηριώδες πλάσμα ενώ βρισκόταν και επέπλεε στο νερό. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο για να εξετάσουν το μυστηριώδες τέρας δεν έχουν πειστεί ότι πρόκειται για το μυθικό τέρας. "Πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα είδος πιθήκου λόγω των χεριών και των ποδιών του. Στην πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να πει τι ακριβώς είναι το πλάσμα που βρέθηκε σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης", σημείωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Javier Medina.
Ο ιατροδικαστής Pablo Lemir δήλωσε από την πλευρά του ότι μοιάζει με πίθηκο με ανθρωποειδή χαρακτηριστικά. "Το γεγονός ότι βρίσκεται σε μερική αποσύνθεση τροποποιεί τα φυσικά χαρακτηριστικά του", υπογράμμισε. Τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λάμβαναν αμέτρητα τηλεφωνήματα για το πτώμα που οι ντόπιοι προσδιόριζαν ως "Chupacabra" μετά το βίντεο που έγινε viral. Οι πρώτες εμφανίσεις του μυθικού πλάσματος ήταν στο Πουέρτο Ρίκο, με πολλούς να αναφέρουν ότι το έχουν εντοπίσει ακόμα και στη Ρωσία.

Πηγή: Dailystar

Δεν υπάρχουν σχόλια: