Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΣΑ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΓΡΗ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


Έκπληκτοι έμειναν οι δημοσιογράφοι, που έκαναν έρευνα σε χωριό της Ταϊλάνδης, όταν βρέθηκαν μπροστά σε ένα παράξενο ζώο, που δεν γνώριζαν τι ήταν

Στο χωριό Bang Rakam, στην Ταϊλάνδη, οι δημοσιογράφοι ενός τηλεοπτικού συνεργείου, που έκαναν μία έρευνα για την ξηρασία στην περιοχή, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ζώο, στην αυλή σπιτιού, που δεν μπορούσαν να καταλάβουν σε ποιο είδος ανήκει.

Το παράξενο ζώο γαβγίζει σαν σκύλος, αλλά το σώμα του μοιάζει με τίγρη, αφού έχει τις χαρακτηριστικές ρίγες του άγριου σαρκοβόρου. Οι κάτοικοι του χωριού αναρωτιούνται, αν πρόκειται για νέα ράτσα σκύλου, που έχει κάνει την εμφάνισή της στην περιοχή τους ενώ οι δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν το χωριό, βιντεοσκόπησαν το παράξενο, αλλά, χαριτωμένο και φιλικό ζώο και ανέβασαν το βίντεο στο ειδησεογραφικό site Matichon ,στις 12 Νοεμβρίου.



Σύμφωνα με το σχετικό βίντεο, τα παιδιά του χωριού πλησιάζουν το ζώο και αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται, ενώ, αν το ζώο είναι σκύλος, η ράτσα του δεν είναι επίσημα καταγεγραμμένη.


ΠΗΓΗ ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: